Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Harmanli Tekrar Osmanli Topragi

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 3:30 pm

Arkadaşlar Haritada Bulgar mührü var onuda düzeltirler Divan Edirne Divanı Harmanlı Edirne listelerinde... Yani Harmanlı tekrardan Osmanlıya bağlandı Smile şimdi sıra bizim atağımızda Very Happy
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 3:44 pm

hah şimdi oldu o zaman Very Happy harmanlı osmanlının lütfen adminler karışmasın senebiliriz Very Happy

şimdi redgir gelir konu sapmasın diye Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 3:57 pm

Harmanlıya Osmanlı orduları girmediği sürece, ismi nerde yazarsa yazsın Bulgaristana bağlıdır. Bu daha net oldu sanırım.
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:09 pm

evet artık edirne divanı görüyos sonunda şu mühür de kalksa hayırlısıyla Smile
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:15 pm

arkadaşlar çok mutluyum Harmanlı Tekrar Edirne Sancağına bağlandı Very Happy
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:18 pm

Harmanlı şimdi bulgar topragımı Osmanlıyamı baglı mühür kimin mührü

net cevap verebilecel varmı ?

ayrıca ben evimdeki internet probleminden dolayı su anda netten giriyorum büyük bir netten problem olustururmu ?

solona mesaj atmam gereklimi ?
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:19 pm

nicomedia1 demiş ki:
Harmanlı şimdi bulgar topragımı Osmanlıyamı baglı mühür kimin mührü

net cevap verebilecel varmı ?

ayrıca ben evimdeki internet probleminden dolayı su anda netten giriyorum büyük bir netten problem olustururmu ?

solona mesaj atmam gereklimi ?

ne olur ne olmaz sen bence at
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:22 pm

abbo bende bazen netten gırıyom ozmn ayvayı yedim, sindiricem heralde
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:27 pm

Tam savasın ortasında tt net neti kesti Smile neyse müracat edecem şimdi niye kestiler acaba Smile
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:34 pm

skywalker22 demiş ki:
turksehitoglu demiş ki:
Yuxexes demiş ki:
Dreamlord demiş ki:
https://2img.net/r/ihimizer/img210/5620/sdggh1.png

harmanlı hala Osmanlıya bağlı Bulgaristan toprağıdır

Bundan daha anlaşılmaz bi ifade olamazdı heralde.. Very Happy

bencede Laughing Laughing Laughing

zuahha Very Happy:D öldüm burda Very Happy:D çok değişik bir yorum Very Happy anlaşlır Very Happy

okadar zuhaha atacak olay görünmüyor..
bulgarların derdide zaten osmanlıdan bağımsız olmaya çabalamak değilmi?
e o halde durum ne olursa olsun harmanlı , edirne osmanlı toprağı olarak kalmıştır oyun kodlarında..
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:47 pm

Bi beni anlayan sensin bad Very Happy gayette açık yazmıştım oysaki belki anlaşılmayacak tek yer Bulgaristanın Osmanlıya bağlı özerklik tarzı bir ülke olmasıdır

Harmanlıda şuan edirne sancağının kalesi açılmakta tahminim şehir şuan tamamen Osmanlıya bağlıdır bunun sebebinide choupun açıklamasında görebiliriz.Bulgar ordusu şuan şehir dışında görülüyor eğer onlar şehir içine girerlerse tahminim tekrar Bulgaristana bağlı olcaktır

En son Dreamlord tarafından Perş. Ocak 22, 2009 4:52 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 4:51 pm

Evet haritada hala bulgar mührü var bi ordunun gelmesi lazım arkadaşa katılıyorum Smile
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 5:20 pm

badsector demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
turksehitoglu demiş ki:
Yuxexes demiş ki:
Dreamlord demiş ki:

abicim sana göre öle bana göre komik..olaylardan keyif almasını bilen birisiyim belki nerden biliyosun.. ?

zuahha Very Happy:D öldüm burda Very Happy:D çok değişik bir yorum Very Happy anlaşlır Very Happy

e o halde durum ne olursa olsun harmanlı , edirne osmanlı toprağı olarak kalmıştır oyun kodlarında..
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 5:44 pm

Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil ahahhahahaha

Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Ljgthzxccexr8425537
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 6:30 pm

Ordu silinse ne yazar osmanlıdan o multiler yüzünden ölenler ne olucak...
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 6:47 pm

badsector demiş ki:
skywalker22 demiş ki:
turksehitoglu demiş ki:
Yuxexes demiş ki:
Dreamlord demiş ki:

abicim sana öle gelebilir..bana komik geliyo..herşeyden bir komiklik çıkarma zevkim var belki nerden biliyosun ?
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Ocak 22, 2009 6:51 pm

polemik yok amaa Very Happy
Kizilbas55

Kizilbas55

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 1:50 pm

Laughing Laughing harbi acaip bi yorum
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Harmanli Tekrar Osmanli Topragi Harmanli Tekrar Osmanli Topragi - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 2:39 pm

Kizilbas55 demiş ki:
Laughing Laughing harbi acaip bi yorum

kızılbas seni görmeyeli kaç ay olmuştu yahu Smile

Harmanli Tekrar Osmanli Topragi

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2