Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

meyhane sahipleri

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
islam44.

islam44.

meyhane sahipleri Vide
MesajKonu: meyhane sahipleri meyhane sahipleri Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 1:06 pm

ben meyhane açtım.meyhanemin haftalık vergisi geldiğinde benen oto. olarak gidermi yoksa benim işlem yapmam lazımmı
liseli

liseli

meyhane sahipleri Vide
MesajKonu: Geri: meyhane sahipleri meyhane sahipleri Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 2:07 pm

kendin yapman lazım görev ve sorumluklar bölmüne ödeğeceğiniz vergi 20 akçöe diye orda çıkar her cumartsi
islam44.

islam44.

meyhane sahipleri Vide
MesajKonu: Geri: meyhane sahipleri meyhane sahipleri Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 3:28 pm

ödenemeyi kaç gün geçiktirme hakkımız var.
dj.emmre

dj.emmre

meyhane sahipleri Vide
MesajKonu: Geri: meyhane sahipleri meyhane sahipleri Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 3:36 pm

Tam bilmiyorum ama...

Vergiler Cumartesi gunu geliyor...

tiger1617

tiger1617

meyhane sahipleri Vide
MesajKonu: Geri: meyhane sahipleri meyhane sahipleri Icon_minipostedC.tesi Ocak 24, 2009 3:40 pm

Son ödeme tarihinden sonra ödemediğin hergün 2 akçe daha ekleniyo Zaten vergi geldiğinde ekranda ödemeniz gereken vergiler var yazıyo ona tıkla ordan öde
siffah

siffah

meyhane sahipleri Vide
MesajKonu: Geri: meyhane sahipleri meyhane sahipleri Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:20 am

ödemek için 1 hafta vaktin var
rancour

meyhane sahipleri Vide
MesajKonu: Geri: meyhane sahipleri meyhane sahipleri Icon_minipostedCuma Ocak 30, 2009 4:26 pm

20 akcelik vergi her c.tesi gunu , ben basligi altinda ''odenmemis verginiz var'' seklinde gorunuyor.

uzerine tıklayip odemezsen her gun %10 gecikme faizi ekleniyor. ve tabi her cumartesi yeni 20 akceler de ekleniyor. sonunda kendi kendine hesabindan kesilip - (eksi) bakiye gorunuyor.

meyhane sahipleri

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası