Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Sonraki
Yazar Mesaj
_Adiyos_

_Adiyos_

Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Vide
MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:03 pm

kartal13 demiş ki:
_Adiyos_ demiş ki:
kartal13 demiş ki:
solon bu oyunun admini

show yapmana gerek yoktu insan gibi sorsaydın gene söylerdim o kadar kasma bence Wink

üsttekini insana çevir
Doğru konuş.Burda show yapan birisi varsa oda sensin bence.BENİ SİNİR ETME.Sen kimsin ya asıl sen insan ol ilk önce... ben insanım.Seviyesiz şey.Banada akıl öretmeyi kes bana salonu söyleyen sen değilsin açıklama yapacak biri varsa oda sen değilsin tamam mı....Çok komiğimdir,eğlenceliyimdir ama sinirimi bozarsan fena olur.Dahada konuşma...@@@@

YuKArıdakini bişeye dönüştürmezdim.

alttan aldıkça sen azıyosun ama Very Happy ateş olsan cürmü kadar yer yakarsın burada bi kıza hava atacan diye iyice battın seviyesizin kim olduğu mesajlardan belli neyse belli 12-13 yaşındasın senin kızlara hava atmandan daha önemli işlerim var by by

çok bişeyler demek istiyorsan sener_13_@hotmail.com buyur gel ama gelmezsin çünkü burada amacın hava atmak ama sana bi öğüt kız böle tavlanmaz elin boş kalırsın

Ya kafanda sorun mu var ben bir kızım neden kız tavlamaya çalışıyım.Ayrıca yaşım konusunda yanlış saçaneklerde gidip geli
yosun .Hem ben o senin bildiğin kızlardan değilim hiç kimseye hava attmam.Ayrıca kelimelerini doğru ve yerli kullan.Azma kelimesi sen gibilere yakışır.Terbiyeni takın.Ben kimseye hava atmıyorum ne demek istediğinide anlamış değilim .Hangi kızdan bahsediyosun hiç bir fikrim yok.Açıklama yaparsan sevinirim.Ayrıyetten sen gibi seviyesizlerin msn sini alıcak kadar küçülmedim sen al o msn yi başkalarına ver.Bir daha benim adımada hava atma kelimesini kullanıyım deme .Gerçekten problem yaratmış olursun ve işin içinden biraz zor çıkarsın.Ben laf yarına girme amacındada bulunma mazallah ezilirsin.Benimle uğraşıyım deme.Sana cevap vermek istemiyorum.Zaten konuşmaların basit bi kişi olmanın gerçek olduğunu belliediyo.Benim gibi değerli bi kızında senin gibi basit insanlarla konuşma içinde bulunması yanlış olur.Umarım anlamışsındır.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:19 pm

ya bırak bu ayakları benim yazdığım cevap nasıl senin cevabın nasıl kimin basit olduğu apaçık ortada tuturmuşsun beni sinir etme, etsem nolur ne yapabilirsin ''ayrıyeten neden seni sinir etmeye çalışayım senin gibi değerli bir bayanı geek ''
sonra mazallah ezilirim felan

neden hep cevap vermem diyip bir sayfa yazıyorsunuz? bunu hep merak etmişimdir , madem yazacaksınız neden yazmam diyorsun ki sana yazma diyenmi var?

nolur msn mi ekle yoksa yemeden içmeden kesilirim Razz burası kirlenmesin diye dedim bizim tartışmamızı millet izlmek zorunda değil ama sen o kadar seviyelisin ki bunu idrak edemiyorsun
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:22 pm

Mahalle kavgasına dönmüş ne kadar Cahilceee Smile

Benim babam senin babanı döver gibi olmus lol!
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:24 pm

Tartışın tartışın ne güzel izliyoruz.

Büyücü olsam kartalı şahin e çevirirdim Very Happy
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:29 pm

kartal13 demiş ki:
ya bırak bu ayakları benim yazdığım cevap nasıl senin cevabın nasıl kimin basit olduğu apaçık ortada tuturmuşsun beni sinir etme, etsem nolur ne yapabilirsin ''ayrıyeten neden seni sinir etmeye çalışayım senin gibi değerli bir bayanı geek ''
sonra mazallah ezilirim felan

neden hep cevap vermem diyip bir sayfa yazıyorsunuz? bunu hep merak etmişimdir , madem yazacaksınız neden yazmam diyorsun ki sana yazma diyenmi var?

nolur msn mi ekle yoksa yemeden içmeden kesilirim Razz burası kirlenmesin diye dedim bizim tartışmamızı millet izlmek zorunda değil ama sen o kadar seviyelisin ki bunu idrak edemiyorsun
Bak belliki senin kafada problem var.Saçmalamaya başlıyısun zamn geçtikçe.Lafları anlamak istedğin gibi anlıyosun.Ayrıca sinir etme lafıda çok doğal istediğim zamn istediğim yerde istediğim kişiye gerektiği zaman söylerim.İstediğimi yaparım be.Keyfimin kahyası mısın.Ayrıca çok kabasın biraz daha nazik sözler söylerek işin büyük olaya taşmamasını sağlayıp olayları alttan alabilirsin.Ayrıca tartışmayı açan sensin kapatmasınıda bil bay ukala...
Ayrıyetten sorularıma cevap vermedin yeni sorular yaratıın konuştukça batan sensin.Basit olduğumu bir kez daha belli ettin.Neyse ya senin bi problemin var.Önüne gelene laf atıyosun.Keyfin bilir cevaplarım her zaman hazır.
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:31 pm

nicomedia1 demiş ki:
Mahalle kavgasına dönmüş ne kadar Cahilceee Smile

Benim babam senin babanı döver gibi olmus lol!
Haklısın öyle oldu.Kartal13 şahısı yüzünden.
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:32 pm

Büyücü olsam Lord Sting Of Died i karanlık ve bir o kadar da büyülü bir ormana çeviriridim. Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:41 pm

ya adiyos gerçekten çok terbiyesizsin ukalada sensin kelimelerine sen dikkat et mesajları bir daha oku ukala diyen kim seviyesi diyen kim problemli diyen kim şimdi sen böyle kelimeler sarfedeceksin ve biz susacaz öylemi rüyanda görürsün evet kabayım nezaketi hak et önce yaşına veriyorum Smile

atrtışmayı ben başlattım hangi tartışmayı solonun salon olmadığını söylediğimden dolayımı tartışma oldu vah vah
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:49 pm

Gerçekten hayatımda gördüğüm en sinir şahıssın yahu.Bak
1-Konuyu açan sensin.
2-Yaşımı bilmiyosun onun için bilmediğin şeye konuşma .Yaşıma takma .Güzel yaşıma.
3-Terbiyesiz olduğumu kanıtlayabileceğin bişey yok.Bana karşı nazik kibar ve terbiyeli olan kişilere karşı her zaman seviyeliyimdir ki bana karşı kötü olanlara karşıda öyle seviyemi korumasını bilirim.
4-Aralarda kötü kelimeler kullanılabilir ki o kadar seviyesiz kelimeler kullanmadım bunları abartan sensin.Ortada bir tartış ma var bana kırıcı sözler söyleniyosa kusura bakma ben susup oturamam.
5-Beni insan kılıfından çıkaran sen sin ki terbiyesiz seviyesiz olmadığını savunuyosun buda artık herkezin takdiri bilmiyorum artık
6-Daha saymanının luzumu yok.
7-oyunun kurallarına uy ve oyun için gerkenlkeri yaz
8-Üstekini leyleğe çevirirdim buralrdan uçsun kurtulalım diye. Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:56 pm

üsttekini hindiye çeviriyorum konuşmak yerine düşünsün diye

yaw elini vicdanına koy benim yazdığım mesaja senin verdiğin cevaba bak AMA BAK dön bi bak yaw 1 dakikanı alır sonra yaz
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 3:59 pm

yaw tamam uzatmayın hadi dolu tartıssanız neysede böyle bos bos tartısmalar can sıkıyor Smile
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:03 pm

Üstekini pireye çevirirdim.
Sen ne kadar gururlusunu ya o duygusal lafları söyledin.Ben okudum ve herşeyi doğru ve yerinde yazmışım.Sen tabi lafların altında kaldın konuyu değiştirmeye çalışş
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:18 pm

üsttekini sakin esen bi rüzgara cevirirdim Rolling Eyes
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:26 pm

Üstekini bir çınar ağacına çeviriridim uzun ömürlü olsu diye... Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:29 pm

_Adiyos_ demiş ki:
Üstekini pireye çevirirdim.
Sen ne kadar gururlusunu ya o duygusal lafları söyledin.Ben okudum ve herşeyi doğru ve yerinde yazmışım.Sen tabi lafların altında kaldın konuyu değiştirmeye çalışş

sana sadece çocuk diyorum aklı olan herkes ikimizin mesajınıda görür
dediğin gibi çok gururluyum gurursuz olanlar düşünsün
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:33 pm

Bak çocuk demeyi keser misin...Beni zorluyosun DAHADA YAZMA .Pisikopat mısın nesin yahu.Aklın varmış işte ama kullanamıyosun o mesajları tam okuyamamışsıınn... Evil or Very Mad Twisted Evil
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:35 pm

_Adiyos_ demiş ki:
Bak çocuk demeyi keser misin...Beni zorluyosun DAHADA YAZMA .Pisikopat mısın nesin yahu.Aklın varmış işte ama kullanamıyosun o mesajları tam okuyamamışsıınn... Evil or Very Mad Twisted Evil

yzarken sendne izin almamı beklemiyorsun değilmi ? aklım var gayette güzel kullanıyorum ama burada sorun sende sende sende akılda var kullanıyorsunda lakin birde gurur var yaptığın yanlışı kabullenemiyorsun ama unuttuğun şey o mesajlar orada kalacak yani her gelen okuyacak bunu nasıl engelleyeceksin
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:54 pm

üstekini antep fıstığınına cevirirdm Very Happy
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:57 pm

kartal13 demiş ki:
_Adiyos_ demiş ki:

yzarken sendne izin almamı beklemiyorsun değilmi ? aklım var gayette güzel kullanıyorum ama burada sorun sende sende sende akılda var kullanıyorsunda lakin birde gurur var yaptığın yanlışı kabullenemiyorsun ama unuttuğun şey o mesajlar orada kalacak yani her gelen okuyacak bunu nasıl engelleyeceksin
Engellemiyicem kalsın gören okusun gören okusun.Onlar benim arkadaşlarım bilsinler neler okuduğumu benim onlardan saklı bişeyim YOOOK
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 4:58 pm

ben üstekini su perisine cevirirdim rabbit
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:00 pm

Ben üstekini karlar kraliçesine çeviririm Smile
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:01 pm

üstekini hadiseye cevirirdim Wink queen
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:04 pm

Kendisini çok severim.
Üstekiniavatarındaki bayana çeviririm
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 5:22 pm

Smile Smile
üstekini arabaya cevirirdim
gulsah

gulsah

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 6 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 7:16 pm

üsstekini avatarindaki kelebege cevirirdim Very Happy Cool Laughing

Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
6 sayfadaki 20 sayfası Sayfaya git : Önceki  1 ... 5, 6, 7 ... 13 ... 20  Sonraki