Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Sonraki
Yazar Mesaj
asmen

asmen

Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:52 pm

Nistel demiş ki:
erkeğe
lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! cok kötüsün Nistel. Dünyada en son olmak istedigim sey erkek...
Büyücü olsam üstekini Dünyanin en ünlü haydutuna cevirirdim.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 7:22 pm

Büyücü olsam üsttekine dokunmazdım Very Happy

Bu hali yeter Very Happy çok mu kötü oldu yaw..
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 9:30 pm

alpi_03 demiş ki:

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad NO KOMMENT Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 9:52 pm

ya ne diyeyimki çok güzel birisine diyicem zaten güzel Very Happy

o zaman seni bir beyaz dikenli güle çeviriyorum sevilecek yanında olsun sevilmeyecek yanında gülü seven dikenine katlanır hesabı Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:12 pm

asmen demiş ki:
alpi_03 demiş ki:

Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad NO KOMMENT Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

ayy dayanamam Smile bu halin o kadar güzel ki dokunmaya kıyamam tabiki Smile

Buda çok iyi oldu galiba Smile))
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 10:51 pm

alpi_03 demiş ki:

ayy dayanamam Smile bu halin o kadar güzel ki dokunmaya kıyamam tabiki Smile

Buda çok iyi oldu galiba Smile))
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad Dedin bir kere... Geri alinmaz.. Kirildi kalbim... onarilmaz... Büyücü olsam seni ölülerden geri diriltir sonra ben öldürürdüm... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:11 pm

cok seviyorsun beni galiba.. Bu ne öfke
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:16 pm

alpi_03 demiş ki:
cok seviyorsun beni galiba.. Bu ne öfke

affraid affraid affraid affraid affraid Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:17 pm

bu ne şimdi..
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:19 pm

neyden ne sonuc cikarttigin korkuttu beni de Very Happy
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:32 pm

Sonuçlarımı görmelisinnn

Ne demişler büyük aşklar büyük nefretlerden doğar Very Happy

Bu sözü örnek alıyorum kendime...

Yolcu görmesin yaw oyun bölümünü sohbethaneye çevirdik Smile)

Sonuç olarak Büyüklerimiz demiş ki, Sakla samanı gelir zamanı..

En son alpi_03 tarafından Salı Ocak 27, 2009 11:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:33 pm

yukaridekini donat yerimdara çevirirdim
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 12:15 pm

yukarıdakini şener şene çevirirdim Smile
kaansabri2

kaansabri2

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 12:49 pm

Kediye
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:15 pm

Koca bir kazana cevirirdim üstekini Very Happy
turkishhabibi

turkishhabibi

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:27 pm

yukaridakini tavshana cevirirdim Smile
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:28 pm

Frankfurtta bir Sokaklambasina cevirirdim Very Happy Hemde Zeil in ortasinda Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:28 pm

seni spota çevirirdim
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:31 pm

Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Bende seni sasiligindan kurtarirdim Nisel..
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:40 pm

Cadıya çevirirdim üsttekini ama erkek cadı Very Happy
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:53 pm

kertenkele ye çevirirdim Very Happy Very Happy:D:D
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 4:24 pm

Ayı ya çevirirdim Very Happy (GERÇEK PAYI İÇERMEZ) Very Happy
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 6:56 pm

Fındık faresine çevirirdim avatarındaki kedinin önüne atardım
_Adiyos_

_Adiyos_

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 2:22 pm

Bende seni karıncaya çevirdim akıllan diye(karıncalar zeki ya o hesap) Wink
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? - Sayfa 3 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 3:06 pm

Ben seni futbol topuna çevirirdim. Vursunlarda akıllan die Very Happy:D:D:D:D
-------gerçeklik payı içermez--------------Very Happy:D:D:D:D:D

Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 20 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4 ... 11 ... 20  Sonraki