|
Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 6:52 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- erkeğe
cok kötüsün Nistel. Dünyada en son olmak istedigim sey erkek... Büyücü olsam üstekini Dünyanin en ünlü haydutuna cevirirdim. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 7:22 pm |
|
|
Büyücü olsam üsttekine dokunmazdım Bu hali yeter çok mu kötü oldu yaw.. |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 9:30 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Büyücü olsam üsttekine dokunmazdım
Bu hali yeter çok mu kötü oldu yaw.. NO KOMMENT |
|
|
|
liseli
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 9:52 pm |
|
|
ya ne diyeyimki çok güzel birisine diyicem zaten güzel o zaman seni bir beyaz dikenli güle çeviriyorum sevilecek yanında olsun sevilmeyecek yanında gülü seven dikenine katlanır hesabı |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 10:12 pm |
|
|
- asmen demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Büyücü olsam üsttekine dokunmazdım
Bu hali yeter çok mu kötü oldu yaw.. NO KOMMENT ayy dayanamam bu halin o kadar güzel ki dokunmaya kıyamam tabiki Buda çok iyi oldu galiba )) |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 10:51 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
-
ayy dayanamam bu halin o kadar güzel ki dokunmaya kıyamam tabiki Buda çok iyi oldu galiba )) Dedin bir kere... Geri alinmaz.. Kirildi kalbim... onarilmaz... Büyücü olsam seni ölülerden geri diriltir sonra ben öldürürdüm... |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 11:11 pm |
|
|
cok seviyorsun beni galiba.. Bu ne öfke |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 11:16 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- cok seviyorsun beni galiba.. Bu ne öfke
|
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 11:17 pm |
|
|
bu ne şimdi.. |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 11:19 pm |
|
|
neyden ne sonuc cikarttigin korkuttu beni de |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 11:32 pm |
|
|
Sonuçlarımı görmelisinnn
Ne demişler büyük aşklar büyük nefretlerden doğar
Bu sözü örnek alıyorum kendime... Yolcu görmesin yaw oyun bölümünü sohbethaneye çevirdik ) Sonuç olarak Büyüklerimiz demiş ki, Sakla samanı gelir zamanı..
En son alpi_03 tarafından Salı Ocak 27, 2009 11:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Salı Ocak 27, 2009 11:33 pm |
|
|
yukaridekini donat yerimdara çevirirdim |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 12:15 pm |
|
|
yukarıdakini şener şene çevirirdim |
|
|
|
kaansabri2
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 12:49 pm |
|
|
Kediye |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 3:15 pm |
|
|
Koca bir kazana cevirirdim üstekini |
|
|
|
turkishhabibi
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 3:27 pm |
|
|
yukaridakini tavshana cevirirdim |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 3:28 pm |
|
|
Frankfurtta bir Sokaklambasina cevirirdim Hemde Zeil in ortasinda |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 3:28 pm |
|
|
seni spota çevirirdim |
|
|
|
asmen
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 3:31 pm |
|
|
Bende seni sasiligindan kurtarirdim Nisel.. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 3:40 pm |
|
|
Cadıya çevirirdim üsttekini ama erkek cadı |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 3:53 pm |
|
|
kertenkele ye çevirirdim :D:D |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 4:24 pm |
|
|
Ayı ya çevirirdim (GERÇEK PAYI İÇERMEZ) |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Çarş. Ocak 28, 2009 6:56 pm |
|
|
Fındık faresine çevirirdim avatarındaki kedinin önüne atardım |
|
|
|
_Adiyos_
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Perş. Ocak 29, 2009 2:22 pm |
|
|
Bende seni karıncaya çevirdim akıllan diye(karıncalar zeki ya o hesap) |
|
|
|
kadir1131
|
Konu: Geri: Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? Perş. Ocak 29, 2009 3:06 pm |
|
|
Ben seni futbol topuna çevirirdim. Vursunlarda akıllan die :D:D:D:D -------gerçeklik payı içermez--------------:D:D:D:D:D |
|
|
|
|
Büyücü olsan üstekini neye çevirirdin? |
|
|