Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur. |
|
|
forumunuzu alın sizin olsun |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Yuxexes
|
Konu: forumunuzu alın sizin olsun Paz Ocak 25, 2009 10:04 pm |
|
|
bu forumun ilk kullanıcılarındanım. birçok abim bilir beni. bazı zaaflarım var. bunlardan en önemlisi tartışma ortamı görürsem fikrimi söylemeden ordan ayrılmam. bunu linger ve eskisehirli ye sorabilirsiniz. aylar önce forumda bir tarışma oldu kürt-türk konusunda. kaansabri ile sayfalarca tartıştım. kendisi beni çok sevdiği ülkesinden sırf kürt olduğum için ve bazı düşünceler savunduğum için kovdu. ogün forumu bıraktım. asıl forum prim yapmasın buranın üye sayısı artsın diye soru soran herkese burayı gösterdim yinede kendim girmedim. sonunda birisi biyere yorum yazmamı istedi diye zorla girdim. özel mesajlardan kaansabrinin özür mesajını gördüm. sorun olmaz dedim. foruma döndüm tekrar. aklımın içine edeyim dönmez olaydım. nico yu sevdiğimden derneğine üye oldum. aynı arkadaş aynı tartışmaları yine alevlendirdi. tek tek okuyabilirsiniz bana önce gerizekalı sonra bölücü dedi. gerizekalı bir oyun ve onun gerizekalı forumu uğruna değerlerimden taviz veremem. ben bölücü bir insan değilim. siyasi fikirlerimi, yaşama bakışımı bir mesajda uzun uzun anlattım. ama aynı kişi yine inandığım değerler yüzünden bana karşı ırkçılık yaptı ve beni kovdu. şimdi bende ona diyorumki. arkadaş forumu al müsait bir yerine monte et. bayan kardeşlerimden özür diliyorum ama benimde bir sabrım var. bir çatlama noktam var. birdahada bu foruma girersem allah benim belamı versin. okadar diyorum. yakında çok sevdiğin ve beni kovduğun ülkenden de gidiyorum arkadaş. onu da al, oda senin olsun. benim haklarıma saygılı onlarca ülke var nasıl olsa.. adam gibi düşüncemizi bile söyleyemiyoruz. hakkımda böyle düşünenlere önceden acırdım şimdi hepsinin allah belasını versin. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Paz Ocak 25, 2009 11:24 pm |
|
|
Yav arkadaşlar sinirlendirdi arkadaşta beni önce Ötükendeki insanlarımıza Çakal dedi.Sonra Birlik beraberlikle yaşayalım dedi sonrada sahipleneceğiz bu toprakları dedi.Koruyucumuz olan TSK ya hakaret etti.Gerizekalıda demedim bir iletişim problemi yaşıyorduk bende sanki gerizekalı ile konuşuyorum dedim.Bölücü olduğunu kendi söyledi sahipleneceğiz dedi bu toprakları kendiside Kürt ırkçılığı yapmıştır.Üstelik Alparslan Türkşe ve diğer Ülkücü kişileride suçladı.Arkadaş değiştirmemişe mesajlarından görebilirsiniz.Atatürk'ün sözlerinide sorguladı.Bende Milliyetçi bir insan olarak tartıştım. |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Paz Ocak 25, 2009 11:34 pm |
|
|
Bu arada siyai fikir değil sallama fikirlerin:
- Alıntı :
- Kürtlere zulüm yapanlar o çok sevdiğin mehmetçiğin ta kendisidir
- Alıntı :
- TSK 500.ooo kişilik bir yapılanma.
Hepsine tek tek sorsak bile yapmadık derler. Oyüzden senin tanıdğın komandonun vs. hiçbir değeri yok. Komandonun kalkıp 'Analarını ağlattık ama bak aramızda kalsın çaktırma kimseye' deme lüksü yok. Sende iyi biliyorsun....
- Alıntı :
- Bir tavsiye: Cümlelerimi anlamak için beyninizi kullanın.Diğer uzuvlarınıza lüzum yok.
|
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Ptsi Ocak 26, 2009 12:00 am |
|
|
kaan bu alıntılardaki konuşmalar yuxexes'e mi ait? |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Ptsi Ocak 26, 2009 1:11 am |
|
|
Allah Akıl Fikir Versin.
Mehmetçik Sanki Gidip Kürdistan Kurulmasın Diyip Kürt Asıllı Bebekleri Öldürdü. Asıl Kürdistan Kurulsun Diyen Teröristler Kürt Asıllı Bebekleri Öldürdü.
Bu Arada Alparslan Türkeş'in Bir Sözü Vardır.
Türk Kürt Kardeştir Ayrım Yapan Kalleştir. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Ptsi Ocak 26, 2009 1:34 am |
|
|
yuxexes in iddia ettigi askerimiz icin zulm ettiler diye maalesef dogrudur ama daha eskilerde cumhuriyetin ilk yillarinda vardi bu zulum ama simdilerde cok az ama vardir bir kesim tarafindan iki milletin birbirne dusurulmesi icin yapilan provokasyondur bunlar ((maalesef |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Ptsi Ocak 26, 2009 2:17 am |
|
|
hayır hayır beyler o konuşma öyle değildi tam olarak cümleler metinden kopuk alındığı için tam anlamı ortaya çıkmadı BENCE DENİLMEK İSTENEN ŞUYDU Mehmetçik biziz zaten orada yaşayan kürtlerde Mehmetçik , evet bazı zulm edenler zaten siyonist kuklaları ırkçılar tarafından özelolarak oaray gönderildi bunu yapan devletmi HAYIR bunu yapan Türk halkımı HAYIR bunu yapan milli duyguları sömüren çeteler gelelim Kürtlere onlarda sorun yok mu ? evet var bölücülük yapan her Kürt haindir lakin inanın bölücülük yapmayan çok kürt var hemde tahmin ettiğinizden daha fazla o yüzden pkk dan bahsederken Kürtler diye bahsedilmesi aşırı derece bi haksızlık bir konuşma zulmüdür buna dikkat etmemiz lazım siyonistler nasıl ki filistinde elfetih ve haması savaştırıyo ırakta sunni ve şiiyi savaştırıyo afganiztanda taliban ve raşidi savaştıyo bunlar gibi 20-30 Müslüman ülke sayabilirim Türkiye dede Türk ve Kürt ü savaştırıyor ancak böyle zayıflatırlar ama çok şükür bir kan uykusundan uyandık yada uyanmak üzereyiz gerçekler çok uzağımızda değil, görmek istiyorsanız gözünüzdeki perdeleri kaldırın kulaktan dolma şeylerle karar vermeyin inanın GÖRECEKSİNİZ ÇOÇUKLAR İNANIN İNANIN ÇOCUKLAR GÜZEL GÜNLER GÖRECEĞİZ GÜNEŞLİ GÜNLER |
|
|
|
kaansabri2
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Ptsi Ocak 26, 2009 2:21 am |
|
|
kartal senin gibi dese emin ol ne ben şimdi forumdan banlanırdım ne o giderdi.
Arkadaşlar Atatürkün Gençliğe Hitabesindeki Öğütleri ve Anayasaya uyduğum için forumdan atıldım.Başka birşey demiyorum. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Ptsi Ocak 26, 2009 2:51 am |
|
|
- kaansabri2 demiş ki:
- kartal senin gibi dese emin ol ne ben şimdi forumdan banlanırdım ne o giderdi.
Arkadaşlar Atatürkün Gençliğe Hitabesindeki Öğütleri ve Anayasaya uyduğum için forumdan atıldım.Başka birşey demiyorum. hayır kaan kardeşim ön yargılı olduğun için yux un söylediklerini yanlış anladın ve ağır konuştun bunda sen suçlumusun hayır sanmıyorum bunda suçlu olanlar sizi bizi herkesi kandırmaya çalışanlar kaan kardeşim benim her senin gibi düşünmeyen vatan haini değilki lütfen biraz daha düşünerek kelimelerini yaz göreceksin düşününce kafanda bişeyler değişecek |
|
|
|
kaansabri2
|
Konu: Geri: forumunuzu alın sizin olsun Ptsi Ocak 26, 2009 2:52 am |
|
|
Yok ben neye sinirlendim siz anlamadınız arkadaş hem yalan dönerli konuştu hemde ergenekon efsanesinde kurtlara çakal dedi |
|
|
|
|
forumunuzu alın sizin olsun |
|
|
1 sayfadaki 1 sayfası |
|
|