Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

yardım lutfen sabah gelen mesaj

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
castle

castle

yardım lutfen sabah gelen mesaj Vide
MesajKonu: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 8:41 pm

arkdaslr sabaha bana bır mesaj geldı yardım lutfen kıme sorduysam bılmıyo
OMÄ°T basvurunuz incelenmis ve kabul edilmistir.OMÄ°T'e istihbarat
elemani olarak alindiniz.Kasabanizdan guvenilir kisileri OMÄ°T'e
tavsiye etmenizi ve istihbarat raporlarinizi bekliyoruz.
sabah gelen mesaj bu dur yardım lutfen
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 8:49 pm

biri senle kafa buluyo heralde Very Happy
Bariscik

Bariscik

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedPtsi Ocak 26, 2009 10:03 pm

Kimden geldi??

dalga geçiyorlar demek ki Very Happy
barlation

barlation

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 12:42 am

hahahaha
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 1:59 am

biri seni baya yemiş Very Happy:D:D
skywalker22
Moderatör
Moderatör
skywalker22

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 9:11 am

askeri teşkilatlarda osmanlı istihbarat teşkilatı var..oraya başvurmuşsun herhalde ondanda alındığına dair oyunda mesaj atmışlar..işletme falan yok..araştırın biras Wink
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 11:17 am

Smile
kaansabri2

kaansabri2

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 1:12 pm

skywalker22 demiş ki:
askeri teşkilatlarda osmanlı istihbarat teşkilatı var..oraya başvurmuşsun herhalde ondanda alındığına dair oyunda mesaj atmışlar..işletme falan yok..araştırın biras Wink

yooo biz öyle birşey göndermedik.
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: yardım lutfen sabah gelen mesaj yardım lutfen sabah gelen mesaj Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 1:33 pm

orjinal forumda

yardım lutfen sabah gelen mesaj

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası