Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Mısır - Sığır Tarlaları

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Mısır - Sığır Tarlaları Vide
MesajKonu: Mısır - Sığır Tarlaları Mısır - Sığır Tarlaları Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 1:34 pm

Yahu artık bir cevap bekliyorum! Bazıları diyor ki: "İlk tarlan sığır ise ikinci tarlanı mısır alamazsın!" bazıları da: "Olur mu öyle şey!?" diyor. Artık buna net bir cevap arıyorum ilk tarla sığırsa ikinci tarla mısır olur mu olamaz mı?!
LoRD_DeViL

LoRD_DeViL

MesajKonu: Geri: Mısır - Sığır Tarlaları Mısır - Sığır Tarlaları Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:26 pm

İlk tarlan mısırsa ikinci tarlayı sığır alabiliyorsun bunu bizzat kendim yaptığım için biliyorum.
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Mısır - Sığır Tarlaları Mısır - Sığır Tarlaları Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 3:59 pm

Ya benim tam tersi ilk tarlam sığır ikinci tarlayı mısır alacağım.
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Mısır - Sığır Tarlaları Mısır - Sığır Tarlaları Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 4:26 pm

Ne fark ediyorrr dostum sana öyle diyenler snn yoluna taş koymaya kalkmış kişiler herkes istediği tarlayı istediği türde alabilir Wink

Yanlış bilgi
Dreamlord

Dreamlord

MesajKonu: Geri: Mısır - Sığır Tarlaları Mısır - Sığır Tarlaları Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 4:39 pm

eğer 1. tarlan sığır ise 2. tarlayı 400 akçe verip mısır almalısın ürünü ıslah edersen mısır seçemiyodun ama değişmişmidir bilmem yinede aklında bulunsun boşuna 50 akçe ıslaha verme
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Mısır - Sığır Tarlaları Mısır - Sığır Tarlaları Icon_minipostedSalı Ocak 27, 2009 6:43 pm

Tamam sağolun zaten şimdi mısır tarlasına teklif verdim bu arada benim önüme kimse taş koymak istemiyordu belediyede öyle yazıyormuşVery Happy

Mısır - Sığır Tarlaları

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası