|
bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak |
|
|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 1:14 am |
|
|
Evet arkadaşlar geldik dananın kuyruğunun koptuğu yere bildiğiniz gibi bizi susturmak için bi yerlerinden kurallar uydurdular çoğu arkadaşımızı efden püfden sildirdiler , sonra ALLAH şaşırttı aynı hatayı kendileride yaptılar mecburiyetten banladılar kendi adamlarını sonra gene bi dilekçe uydurdular ve kendi yavrularını affettiler ( bizde yedik ) her neyse her kavgamızda genede osmanlı için birlikte çalıştık vs. vs. barış çabaları falan oldu
ama buraya kadar bu kadarınada göz yumamayız bu saatten sonra hiç bişey eskisi gibi olmayacak artık bu oyunda tartışma değil kan var vatan hainimi diyeceksiniz diyin ama bu şe ref sizlere ben nasıl ders vereceğimi çok iyi biliyorum hep belirli bir sınır içinde rekabet yapmıştım ama şunu anladım dinsizin hakkından imansız gelir şimdi o şerefden yoksun olan insanlarasesleniyorum oturduğunuz yere sıkı tutunun bu oyun size haram olacak söz veriyorum
|
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 1:26 am |
|
|
Katılıyorum...
Artık nasıl osla bir oyun diyerek yok bulgarlar var bari şimdi rahat duralımda demiyorum. Ya biz size oyunu bıraktıracaz yada biz size oyunu bıraktıracaz
Zaten siz - 2000 lerdeki belediyeleri - 500000 lerdeki eyaletler için kolunuzu kıpırdatmassınız. ( bu sözüm multi128 ve multilerine )
Bizde geleni geçeni soyar kasabaları ele geçirir sizede demir kazığı bırakırız.
Artık kaçar bulgarlaramı sığınırsınız yoksa LJS ye öpücük verip para mı alırsınız bilmem.
Ama korkun bizden :D:D |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 1:31 am |
|
|
Bu arada kimse bana bulgarlar var yapmayın etmeyin birlik günü demesin.
Zaten 2 yıldır bulgarların içinde bulgaristanda yaşıyoruz.
Artık gerçek bir türkiye gerçek bir vatan kurma zamanı geldi. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 1:33 am |
|
|
- Lord Sting Of Died demiş ki:
- Bu arada kimse bana bulgarlar var yapmayın etmeyin birlik günü demesin.
Artık gerçek bir türkiye gerçek bir vatan kurma zamanı geldi. isyanlarla işimiz olmaz dostum halka asla zarar vermem ( vermeyiz) değilmi? yapacağım şey çok farklı inanın herkes çok çok şaşıracak |
|
|
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 9:30 am |
|
|
- Lord Sting Of Died demiş ki:
- Bu arada kimse bana bulgarlar var yapmayın etmeyin birlik günü demesin.
Artık gerçek bir türkiye gerçek bir vatan kurma zamanı geldi.
dostum sen şener in yazdıklarını 2 3 4 gerekirse 10 kere oku..hatta anlayana kadar oku..ne yani senin anladığına göre onlardan intikam almak için devlet için de örgüt mü kurucak ? isyanları hazırlayıp,örgütleyip başlatıcak mı ? iyi oku yukarıdakileri... |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 11:45 am |
|
|
şu bulgarları başımızdan def edelim, ordu kurun hepsini delik deşik edin. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 11:56 am |
|
|
|
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 12:36 pm |
|
|
Acaba ne yapmayı planlıyorsun?
|
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 12:39 pm |
|
|
Kartal sana katiliyorum arkandayim |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 2:14 pm |
|
|
Kartal sonuna kadar arkandayız!! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 2:21 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- Acaba ne yapmayı planlıyorsun?
Meraklandım Osmanlı Böyle kapışma görmedi :DD:D:D olacağa benziyor |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 2:30 pm |
|
|
üstad sonuna kadar arkandayım yeter ettikleri yeter bunlarınn... |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak Çarş. Ocak 28, 2009 11:55 pm |
|
|
Kartal sonuna kadar arkandayız!! |
|
|
|
|
bu saatten sonra hiçbişey eskisi gibi olmayacak |
|
|