isimsiz
|
Konu: İzin istiyorum Çarş. Ocak 28, 2009 2:25 pm |
|
|
Başka ülkelerde hesap açmayı öğrendim.açılan hesabın da türkiye yerine amerikadan oynanıyor gözükmesi sağlanabiliyor.Bunu burada paylaşmak için izin istiyorum. Bu forum hesabı da sadece bunun için alınmıştır. |
|
kartal13
|
Konu: Geri: İzin istiyorum Çarş. Ocak 28, 2009 2:31 pm |
|
|
selam isimsiz dostum bak şimdi normalde bi hesabın başka ülkede bir hesabın osmanlıda olursa multi sayılmaz lakinnn sanıyorum sen solon ve saz ekibini pek tanıyamamışın sen böle bir konu açarsan buradaki arkadaşlarda o konuya uyup başka ülkede hesap açarsa solon ve saz ekibi saatlerini ayarlar ve operasyona başlarlar bunu yapan herkesi sildirirler adamların işi bu o yüzden bence açma böyle bir konu yöneticilerden de izin vermemelerini istiyorum isimsiz dostum niyetinin iyi olduğu belli ama karşımızda yetkisi olan çok pislik bir grup var |
|
isimsiz
|
Konu: Geri: İzin istiyorum Çarş. Ocak 28, 2009 2:35 pm |
|
|
açıklamayı yapar konuyu kitleriz kimse mesaj atamaz. böylece mesaj yoluyla işlem yapamazlar. ayrıca ip vtunnel in ip si gözüktüğünden asla da iki hesap arasında bağlantı kuramazlar. yani solon kıçını yırtsa da tespit edemez |
|
isimsiz
|
Konu: Geri: İzin istiyorum Çarş. Ocak 28, 2009 2:41 pm |
|
|
Şöyle bir düşünün oyunda aktif olan burayı okuyan tüm osmanlı vatandaşları bulgaristanda hesap açsak. bu 150 200 civarında olur. orada yapabileceklerimizin sınırı yok. kısa vadeli olarak isyanla her kasaba alınır bulgarlara vergi konulur. uzun vadeli olarak da orada gelişilir ordu kurulur bir düşünün derim. |
|
crazy1024
|
Konu: Geri: İzin istiyorum Çarş. Ocak 28, 2009 2:51 pm |
|
|
Eğer öyleyse bana güzel bir fikir gibi geldi ama durumu çakarlarsa hepimiz gideriz iyice emin olmak gerekir bu konudan |
|
kartal13
|
Konu: Geri: İzin istiyorum Çarş. Ocak 28, 2009 3:01 pm |
|
|
isimsiz bi sorun var yalnız vtunnel gibi sitelerde sadece bir proxy vardır 2 kişi hesap açarsa açılan hesapların ipleri aynı olacaktır |
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: İzin istiyorum Çarş. Ocak 28, 2009 3:13 pm |
|
|
Malesef multi hesaba karşıyız. İzin veremem. Kilitlenmiştir |
|