Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bursa sancagından gelen ordular

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
castle

castle

Bursa sancagından gelen ordular Vide
MesajKonu: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 2:34 pm

arkdaslar bugun arkdasım olan ınegoldekı arjdasm bursa sancagından 3 ordu gelcegını soledı 2 ordu fulmus dıgerı ıse fullenıyomus
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 2:48 pm

bursada DİVAN İZNİ İLE hiçbirşekilde ordu kurulmamıştır. Kurulan orduların BUrsa Divanı ile bağlantısı yoktur. Kaynağın doğru olup olmadığı kesinlikle sorgulanmalıdır...

Bursa Sancağı Divan Üyesi
turk_kral
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 2:49 pm

Bursa Sancağı Grup yolluyacakdırr sadece Wink
castle

castle

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 2:50 pm

bana gelen haber ole ben bısey dıyemem eger dogru degılsede ozur dılerım
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:21 pm

Doğru deil tabikide Very Happy

Ben inegolluyum zaten Very Happy
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:30 pm

dj.emmre demiş ki:
Doğru deil tabikide Very Happy

Ben inegolluyum zaten Very Happy

bilgilendirme için sağol dostum Smile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 3:38 pm

Very Happy Lavabo programındanda bakabilirsiniz beyler...
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 4:55 pm

biri senle kafa bulmuş castle Very Happy
castle

castle

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedÇarş. Ocak 28, 2009 11:39 pm

o kafa bulanın kellesını alcam ama adı kalsın bende
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 1:21 am

durun ben olayı çözdüm. Smile

Castle senide hatırladım;

Sen şu şarköyde orduda olan castlesın ve sana Bursadan ordular gelicek diyende senin arkadaşların.

Hatta sen bu arkadaşlarını Şarköye çağırmıştın, orduya katılmak için.
20 küsür kişi değil mi bu arkadaşların Smile

Ve sana bu yalanı söylediler ordu kurduk geliyoruz diye

miii

yoksa bu 20 kişi aslında senin arkadaşların değilde sen misin?
Wink
castle

castle

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 9:52 am

ula yok daha neler bıde multı yapsaydım bana ole dedıler ılettım ben ne yapım sahmeran uzerıme suç atma lutfen orda bırıyle tanıstım ewet adı gızlı kalsın bana o soledı ben multıde yapmam kıme soruyosan sor
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 11:14 am

ei öyle olsun bakalım.

Ben sadece aklımdan geçenleri aktardım.

Biraz düşününce aklıma multi geldi.

Yok eğer multi değilsen hakkaten o zaman affola.
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 2:16 pm

O birisi Alemdar olabilir sallama ve palavra konusunda oldukça yeteneklidir kendisi lol! lol! lol!
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 3:42 pm

turk_kral demiş ki:
O birisi Alemdar olabilir sallama ve palavra konusunda oldukça yeteneklidir kendisi lol! lol! lol!

Zannetmiyorum oyle bişey olacağını Divandada 1. Forumda bursa forumundada cok kez soyledi Bursanın ordu cıkartmayığ gidenlere destek vereceğini...

Kesin biri urasmak için demiş olabilir alaya almak gibi falan???
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 4:34 pm

Zaten öyle de bi de sen alayabilseydin tam oturucaktı ortam Rolling Eyes
castle

castle

MesajKonu: Geri: Bursa sancagından gelen ordular Bursa sancagından gelen ordular Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 10:02 pm

banada multı deyıpte suç atmayın ozman hemı sonra ben sılıncem sız degıl

Bursa sancagından gelen ordular

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası