Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

seviye 4 kodlanmış

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4
Yazar Mesaj
FalcoN

FalcoN

seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 2:56 pm

ya testden geçemedi bazı şeyler heralde ama hic olmazsa 1-2 sey kodlasalardi millette bosuna beklemeseydi Smile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 3:22 pm

Ben dedim kandırıyorlar diye...

Bosuna heveslenmeyin dedim...

Haydı halaya.... ya-huuu

Not:Halaya katılmak isteyenler 1 arttırıp yolluyorlar:D
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 3:45 pm

la sırf merekta bırakıyolar bunlar insanı bırakın allah aşkına bunlar kodlayacağı şeyide kodlamayacağı şeyide bizler savasa bakalım uyanalım artık su gaflet uykusundanda bişiler yapalım bulgarlar kaç aydır bizim topraklarımızda cirit atıyor tahammülüm kaldıramıyor artık uyan artık OSMANLI gaflet uykundan...
ZıpırBey

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 4:14 pm

Capanoglufetihbey demiş ki:
Bunları Babellden aldım

Level 4
Army Way
- buy a canon - 2 tokens
- buy a ship that carry 1 trader - 4 tokens
- buy a ship that carry an army - 40 tokens
- buy food for a day's travel on the sea - 1 token
- To land from a ship - 10 tokens.

kodlanıcaklar

-Ticarat Gemisi (sanırım Smile )
-Deniz Mahsülleri
-Adalar
-Savaş gemisi

Doğrumudur ama bu kadar çevirdim Very Happy

sawas gemisi mi? Shocked

bu beni kotkutur iste
S4ldir4y

S4ldir4y

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 4:23 pm

babel towerde 16 gün geri sayım yaptılar bunun için mi. SAlak bunlar..
ridibuda

ridibuda

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 4:28 pm

arkadaşlar seviye 4deki amaç lüks yaşam puanımız olacak anladıgım kadarıyla. elimizdeki mallar sonucunda lüx yasam puanımız oluşuyor eger verdigim linki açarsanız ne demek istedigimi anlayacaksınız. boylece pazarda yeniden canlanmalar meydana gelecegini düşnüyorum. parasal degilde mal bakımından güçlü olanların seviyei olacak zannımca...

http://www.lesroyaumes.com/images/ext/exempleCarteConso.jpg
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 4:32 pm

Yani havalılar yasadı tam onlara göre Smile hava atacak sev4 kim daha fazla hava atarsa o daha güçlü Smile
ridibuda

ridibuda

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 4:36 pm

aynen öyle ama tam kesin belli degil cevirelerden ve verdigim linkteki resme bakaraktan boyle bir kanıya wardım. ha bunun kasabaya yada ülkeye ne gibi bi faydası olacak onu zaman gösterecek belli mi olur bakarsınız savaslarda da bu lüxlük puanı baskın çıkar belkide prestij puanını etkileyeblir.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 5:10 pm

ooo bu çok iyi oldu çünkü

1.çalan çırpan ortaya çıkacak Smile

2.ben 85 gündür savaştayım evimde bi dünya mal birikti sanırım baya havalı olacam
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 5:31 pm

Very Happy
infini

infini

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 6:10 pm

mala göre olcaksa bana seviye 5 yapsınlar Razz Twisted Evil
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 8:44 pm

jetonla falanmı hmm ben unuttum bile sw4ü Very Happy

ne güsel hizmetçi bile bulmuştm kendime Sad
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 8:58 pm

mala göremi tuh paraya gore de olsa mala gorede desene ben s2 de sekecem hep Very Happy
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 9:00 pm

Daha kodlanma yapılmamış.Eğer yanılmassam osmanlıya anca 3 ay sonra kodlarlar.Bekliyoruz bakalım ne olacağını
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Ocak 29, 2009 9:42 pm

Oyun tek bir ana server ı bağlı ana server ı atılan program. Tema ile alakalı olmadığı sürece www.lesroyumes.com www.kralliklar.com diye ayrım olmaz. hepsi bütündür. Sadece tema ile ilgili sürümler ve yüklemeler sadece bir domain e yapıla bilir.

Saygılarımla.
hamet42

hamet42

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 10:54 am

Savaş gemileri gelirse artık göl olan yerlerdede rahat edemeyiz en iyisi inegöle taşınmak jocolor Harmanlıdan kurtulursam bir daha 3 kasaba yakınına bile yaklaşmayacağım Lütfen tek temennim ezinede yiğenimin ve biricik kızımın düğününü görmekti
ama gemi falan varsa düğün müğün görmek istemiyorum :Pkim nasıl evlenirse evlensin :DD
bana içinde meyvesi olan etrafında sınır olmayan göl olmayan sadece kendimin yaşayabileceği küçük bi ada kodlasın levan Embarassed
çok mu şey istiyorum Sad

En son hamet42 tarafından Cuma Şub. 06, 2009 11:29 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 11:12 am

seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Unbenanntaq4

Babel Tower de S4 ler cikti ortaya arkadaslar...
Khellendros

Khellendros

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 11:16 am

ZıpırBey demiş ki:
Capanoglufetihbey demiş ki:
Bunları Babellden aldım

Level 4
Army Way
- buy a canon - 2 tokens
- buy a ship that carry 1 trader - 4 tokens
- buy a ship that carry an army - 40 tokens
- buy food for a day's travel on the sea - 1 token
- To land from a ship - 10 tokens.

kodlanıcaklar

-Ticarat Gemisi (sanırım Smile )
-Deniz Mahsülleri
-Adalar
-Savaş gemisi

Doğrumudur ama bu kadar çevirdim Very Happy

sawas gemisi mi? Shocked

bu beni kotkutur iste

bu bilgiler tamamen yanlış. böyle bir açıklama adminlerden gelmedi.
bu oyunculardan birinin uydurması şimdilik

s4 ler ise paraya mala bakarak olunmuyor daha...
şimdilik oyunda en çok devlet puanı, askeri puan üretenler.. imamlarda pvd kazananlar en üstten başlayarak yeterli bir sayıya ulaşana kadar s4 olacak.
sonrasında Lüks yaşam puanı eklenecek ve s4lerin amacı o olacak...
yani zengin olup lüks bir yaşam sürebilen = s4

En son Khellendros tarafından Cuma Şub. 06, 2009 11:19 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 11:16 am

asmen sen almanca mi oynuyosun oyunu Very Happy
Barbarov

Barbarov

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 11:47 am

kıbrıs kodlanırsa hemen herhal marangozlar gemi yapıodur.Çıkartma
yapıp ele geçirelim Yunana vermiyeLim :d
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 12:55 pm

Barbarov demiş ki:
oldu Very Happy
ele gecirecek yer kalmadi balkanda
bulgarlari darmadagin ettik ya
su an bulgaristani isgal etmisiz ya
gemi yapip hemen kibrisa gidelim lol!
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 1:08 pm

Emaar demiş ki:
Barbarov demiş ki:
oldu Very Happy
ele gecirecek yer kalmadi balkanda
bulgarlari darmadagin ettik ya
su an bulgaristani isgal etmisiz ya
gemi yapip hemen kibrisa gidelim lol!
kıbrıs bize dar gelir biz en iyisi denize kıyısı olan her yeri alalım olmadı okyanuslara açılalım boyle yaparsak daha ii olur ya arkadaşlar biz kara savaslaında bu kadar etkisizken kendi vatanımızı savunamayacak kadar acizken daha kodlanmamış bir şeyden başarı meddet umar olduk delimiyiz biz gemiler olsade karada nsl birbirimizi yedik denizdede aynı haltı yeriz...
asmen

asmen

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 3:33 pm

Emaar demiş ki:
asmen sen almanca mi oynuyosun oyunu Very Happy

Evet belli oluyor resimde de sanirim..Smile
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 7:59 pm

Olsun olsun Orhan Gazi bunu başardı hiç tecrübesi olmadan. Biz de tecrübesiz denizlere açılırız:D lol!
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: seviye 4 kodlanmış seviye 4 kodlanmış - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 8:02 pm

Hatta ingiltereye kadar gideriz değil mi? Very Happy lol!

seviye 4 kodlanmış

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 4 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4