|
|
Yazar |
Mesaj |
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:14 pm |
|
|
For one if Level 4 brings about even a few people. I think that the whole ecnomic crysis could be done with once and for all, atlest for awhile. The problem that is in the game now is overproduction of very few amounts of goods right? I mean theres only so many things a farmer or workshop owner can work. If weavers and carpenters (masons possibly?) are working on a building, or building a ship, or even building things for the county, then they won't be producing goods. So it means fewer people making items.
Another thing is if luxury goods come out, who will produce them? Does this mean that there will be more things/prefessions/items in the game? I'm sure thats a big fat YES, which again, will decrease overproduction as theres less speicalization of goods like corn, wheat, bread, veggies, etc. If people are making cheese, or wine or many of the various other things then that means less people are making the goods we have to much of.
If people are traveling more often, that ALSO means they arn't making any items, or farming land, so once again a bit less production even there.
All these things play with each other to fight over production.
Besides, they are only talking about their major update, perhaps sea lanes to go along with it? Hell, maybe even diseases for level 3 science ways? Comon people, keep an open mind, in the very least it will surely help our over production! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:17 pm |
|
|
PAso ingilizcesini buluyon İyi bi adminlik yapta cevir hocam ya Solon olsa boyle yapmaz cevirir verir ... :D:D:D Saka saka... İngilizcem olsa walla ceviririm.. Hocam peki ne zaman faaliyete gececek bu kodlar bellimi??? |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:19 pm |
|
|
Yarın seviye 4 seçenekleri gelecekmiş Ben solon değilim Belirli bir çıkarım yok
En son yolcu tarafından Çarş. Ocak 28, 2009 10:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Lotto_96
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:20 pm |
|
|
Sözlük cevirisi
Biri için, eğer düzey 4ü, düzenli birkaç insana neden olursa. Ben, tüm ecnomic crysisin, son olarak yapılabildiğini düşünürüm, kısa bir süre için atlest. Oyunda olan problem şimdi, malın çok az miktarının fazla üretimi doğrudur? Ben, theresi bir çiftçinin olduğu sadece o kadar çok şeye ifade ederim, veya atölye sahibi, çalışabilir. Eğer dokumacılar ve marangozlarsa (İmkan dahilinde masonlar?) Bir inşa eden çalışmak mıdır, veya bir gemi, veya ilçe için düzenli bina şeylerini inşa etmek, onlar sonra, malı üretiyor olmayacak. Bundan dolayı o, maddeleri yapıyor olan daha az insanı ifade eder. Başka bir şeydir, eğer lüks malı, çıkarsa, onları kim üretecek? Orada, daha çok oyunda şey prefessions maddesi olacak olduğu bu ortalama, yapar mı? Ben, emin thatsım, yeniden olduğu büyük şişman bir evet, malın daha az speicalizationunun, mısırı beğendiği theresin olduğu gibi fazla üretim azaltır, buğday, ekmek, veggies, vb., eğer insanlar, sonra peynir, veya şarap veya çeşitli diğer şeylerin birçoğunu yapıyorsa, o, daha az insanın, bizim, büyük kısmına sahip olduğumuz malı yapıyor olduğunu ifade eder. Eğer insanlar, çoğunlukla, hem de onları ifade eden daha çokta yolculuk yapıyorsa, herhangi bir maddeyi yapıyor olan, veya kara çiftçilik yapıyor olan arn 't midir, bundan dolayı bir daha biraz daha az üretim orada hatta. Bütün bu şeyler, birbirleriyle üretimin üzerinde kavga etmek için oynar. Ayrıca, onlar sadece, onların büyük güncelleştirmesinin hakkında konuşuyor, onla beraber gitmesi için muhtemelen gemi seyir hatları? Cehennem, düzey için belki düzenli hastalıklar, 3 bilim yoludur? Comon insanları, açık bir aklı tutar, çok en az onda şüphesiz, bizim bitmiş üretimimize yardım edecek! |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:23 pm |
|
|
yok mu şöle ingilizceyi ana dili gibi konuşan yahu |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:29 pm |
|
|
- yolcu demiş ki:
- Yarın seviye 4 seçenekleri gelecekmiş
Ben solon değilim Belirli bir çıkarım yok Kızmadın demi bana... Biz adminimizi seviyoz ! ! ! Not:Bunun uzerine yalakalık yaptığımı dusunubelirler ama kimliğini bilmediğim birine dahi dostluk,saygı ve sevgi gosteriyorum...Keske bunu dusunseler... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:37 pm |
|
|
Ne büyük bir insan sevgisi
Bu arada bunu biz istediğimiz için değil,fransadaki oyuncular oyunu bırakmasın diye yapıyorlardır
|
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:40 pm |
|
|
hahahahah Haklı eleman gene ya... Sen cok kitap okuyorsun.... |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Çarş. Ocak 28, 2009 10:43 pm |
|
|
Sağol arkadaşım....Bunu iltifat olarak kabul ediyorum...
Umarım yapılan güncellemeler diğer ülkeler ile birlikte OSMANLI'da da ilk andan itibaren geçerli olur..
|
|
|
|
Linger
|
Konu: Geri: Seviye 4 Ekonomi Alanı Perş. Ocak 29, 2009 3:39 am |
|
|
Merakla bekliyorum, umarım bizde de aynı anda aktif olur bu kodlamalar. |
|
|