Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

hesabım siliniyor Yardım !

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Schahi

Schahi

hesabım siliniyor Yardım ! Vide
MesajKonu: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 6:21 pm

arkadaşlar hesabım silinmek üzere...acaba nereye yada kime itiraz etmeliyim ?

teşekkürler
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 6:31 pm

Bunu osmanlı imp. bölümüne aç ve bazı kişilerle irtibata geç.

ö.m yoluyla msn ini bana at
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 6:38 pm

hocam foruma giremiyorum,hapishanedesiniz hiçbir şey yapamazsiniz diyor,adminlere msj çektim dikkate alırlarmı bilmiyorum.sadece solon128 e çekemedim
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 6:48 pm

Geçmiş olsun kardeşim silinmemen dileğiyle...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 7:15 pm

dostum bugün baya insan siliniyomuş üstelik sw3 ler hemde hiçten sebeple pazarda mal aldığın yada mal sattığın biri multiyse ondan siliyolardır çünkü öteki silinen arkadaş pazardan sopa sattığı kişide siliniyomuş bizde bu kanıya vardık

solon128 e oyundanda mesaj atabilirsin
@li

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 7:19 pm

Umarım geri döner karakterin ama..

İşaallah döner..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 7:29 pm

schahi umarım silinmezsin ama bence genede tedbirini al tüm paranı güvenilir birine geçir oyuna tekrar başlarsan o parayı geri alır kısa zamanda sw atlarsın tekrar
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 7:34 pm

ben her gün ekmek satıyorum,multi hesap ekmek alıyorsa yapabileceğim bişey kalmıyor.Adminlere ingilizce ve türkçe msj ilettim umarim düzeltirler

Silinirsemde baştan başlayamam sanırım Sad neyse sağlık olsun

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 7:38 pm

Ula bakayım o kadar ekmek satıom irlandada mey de normalde Smile bir şey olmusmu Smile
Yagmir_42

Yagmir_42

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 7:44 pm

bu aralar çok başarılı oyuncuları neden siliyorlar (örnek: hakanpoyraz)
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedC.tesi Ocak 31, 2009 7:51 pm

Schahi demiş ki:
ben her gün ekmek satıyorum,multi hesap ekmek alıyorsa yapabileceğim bişey kalmıyor.Adminlere ingilizce ve türkçe msj ilettim umarim düzeltirler

Silinirsemde baştan başlayamam sanırım Sad neyse sağlık olsun

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar

dostum neden tekrar başlamayasın karakterin seviyesi değil karakteri kullanan kişinin seviyesi önemli ha geri kalan kısmıda sorun yapma el birliğiyle yardım ederiz EVVELALLAH
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:23 am

Arkadaşlar solon128 den msj geldi

Alıntı :
ben forum adminiyim
silinmelerden sorumlu degilim
silinmeleri engelleyemem
iyi oyunlar

Sanırım herşey bu kadar Smile neyse sağlık olsun,herkese son defa iyi oyunlar sağlıcakla kalın Emir
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:25 am

Unutmadan total samakovun başkanı ben olacaktım ama kısmet degildi sen başa geçersen haber ver Smile

hoşçakalın arkadaşlar
kadir1131

kadir1131

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:44 am

para nasıl geçiriliyo bn bilmiyrm
@li

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 1:46 am

Schahi demiş ki:
Unutmadan total samakovun başkanı ben olacaktım ama kısmet degildi sen başa geçersen haber ver Smile

hoşçakalın arkadaşlar

Lütfen oyunu bırakmayınız.....Bende gelişmişken idam oldum.Lakin bırakılmıyor işte.....
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 2:01 pm

Benim arkadaşımı da sildiler. Onun bilgisayarından bir başka oyuncu ancak başka kasabada, oyununa bakmış. bildiğim kadarıyla bu da multiye girmez.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPaz Şub. 01, 2009 3:00 pm

Schahi demiş ki:
Arkadaşlar solon128 den msj geldi

Alıntı :
ben forum adminiyim
silinmelerden sorumlu degilim
silinmeleri engelleyemem
iyi oyunlar

Sanırım herşey bu kadar Smile neyse sağlık olsun,herkese son defa iyi oyunlar sağlıcakla kalın Emir

solona bi mesaj atsana orkunhanınkini durdurmuştu o zaman silinmelerle ilgileniyorda şimdimi ilgilenmiyor yuhhhhhh palavranın kuyruklusu
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 12:53 pm

cucurbita silindikten sonra geri doğdurtmuştu.yavaş sallasın. ne demek ilgilenmio
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 2:44 pm

Yazık ya...

İşine gelince sadece forum admini zaten...

Osmanlının süpervizörü deilmi bu adam???

Oyun zaten forumdan yuruyor forum olmasa oyun bir hiç... Eee oranın adminiyse Osmanlı'nın adminiyse İnsanlık namına biraz ilgilenmeli...
@li

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 2:46 pm

İsterse ilgilenebileceğini herkes biliyor.

Bende bir kere idamdan kurtulmuştum onuda sağolsun MİT halletti..

ozank

ozank

MesajKonu: Geri: hesabım siliniyor Yardım ! hesabım siliniyor Yardım ! Icon_minipostedPtsi Şub. 02, 2009 2:49 pm

Zamanında bizi silen orkunhanı nasıl ipten aldıysa neden şimdiki arkadaşları almıyor..

Tabiki işine gelmior onun..!!

hesabım siliniyor Yardım !

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası