|
Yazar |
Mesaj |
mturkkan
|
Konu: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:07 pm |
|
|
arkadaslar lutfen biraz dikkat bugun bir arkadasımız siliniyor neden biliyormusunuz orduya girmek icin grup kuran fakat aklından bir parcası eksik arkadasımız bu gruba giriyor ama nerden bilsinki grup a alan arkadaşımız grubuna girin kişinin bir cok multisi var birde bu arkadaşa sopa satıyor savaşta lazım olur diye bu sabah oyuna bir giriyorki silinmek uzeresiniz yaw be utanmaz arlanmaz adamlar multi hesap kime ne kazandırdı kaybettirdiklerinden başka şimdi seviye 3 bir arkadaşımız belki silinecek ya orduya alınsaydı o grup her hangi bir orduya ne olacaktı lutfen aklımızı başımıza toplayalım bir bulgar ordusunun multiden dolayı silindigini unutmayalım yazık hemde cok yazık |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:09 pm |
|
|
Bizim bir dostumuzda sev2 ve kasap.Sabah sanırım 3 akçeden mısır görmüş teklif vermiş ama alamamış.Sonra silineceksiniz yazısı çıkmış.Oyunun adaleti işte bu :S |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:11 pm |
|
|
Multiler Canlı Bomba Gibi... Dikkat etmek lağzım. |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:13 pm |
|
|
s3 dediğin kişiyi sanırım tanıyorum ..
Ayrıca ilginç gelen şeyleri yapmamaya özen gösterelim Ve güvenilir kaynaktan sopa, mısır vb. şeyleri alalım o zaman silinen kişi olasılığı daha az olur.. |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:16 pm |
|
|
ama yazık degilmi tek adammı araştıracam ben şimdi pazardan alış veriş yaparken veya orduya adam alırken cok yazık ne durumlara duşuyoruz |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:19 pm |
|
|
tabikide yazık tek çare adminlere mesaj atmak bakalım nolacak şu günlerde bu olayların olması çok kötü. Zaten bulgarlarla savaşıyoruz ve ayrıca koloniler açıldı ve bir kaç güçlü kişi oraya gitti sayımız git gide azalıyor.. buna bir şey yapmak gerek... bulgarlara gelen kötü olay bizede geliyor yavaş yavaş.. |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:26 pm |
|
|
multi ordusu kuralım bizde bulgarları öldürelim bizim askerimizi öldürdüler onlar silindi ama askerlrimiz hala ölü adalae yok oyunda |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:36 pm |
|
|
- recep298 demiş ki:
- multi ordusu kuralım bizde bulgarları öldürelim bizim askerimizi öldürdüler onlar silindi ama askerlrimiz hala ölü adalae yok oyunda
bizde multi yapan şahıslar saolsunlar hep Osmanlı ya zarar vermek için multi yapıyorlar yani bulgarların multicisi bizim multicilerden daha yararlı |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:46 pm |
|
|
Bence her alim sirasinda admine mesaj atin aralarinda multi varmi diye. Eger varsa silerler. En azindan bilerek yaptigimizi sanmazlar ve hakkimizda olumlu yorumlari olucagina inaniyorum bu sekilde... |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:52 pm |
|
|
Arkadaşlar sadece 1-2 sw3 değil bugün bir çok sw 3 hesaplar siliniyor osmanlıdan |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:56 pm |
|
|
İyide zaten bu oyuna 1 yılı aşkın insanlar s3 olmuş bundan sonra neden multi yaparlar ki ne işine yarıcaklar para desen zaten günde çok para kazanırsın ordu için desen açılan multiler s0 veya s1 olacak ve kp 20 den bile yüksek olmayacaktır. Ne işine yararlarki s3 lerin multiye adminler biraz düşünseler ve daha iyi ayrıntılı şekilde baksalar silinmeyecekler.. Emeğe çok yazık oluyor... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 10:57 pm |
|
|
örneğin?_ |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 11:06 pm |
|
|
Yav arkadaşlar saçma sapan bir hareket işte...
Her alışverişi adminlere nasıl mesaj cekebiliriz ki!!!!
Adamlar her zaman söyledim bahane arıyor silmek iiçin ben böyle birşey görmedim..
Sanki pazarda yazıyor malların kimin olduğu...
|
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 11:10 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- örneğin?_
neye örnek istiyorsun |
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 11:11 pm |
|
|
Bu işin pazarla alakası yok muhtemelen grubuna aldığı için silinmiş olabilir o arkadaş ama diğer silinen sw 3 lerde multi yapacak insanlar değil başka bi sorun var sanırım hatalı silmede olabilir.Pazardan mal alma olsaydı bende silinirdim.Dün pazarda araya girmelerle bi multicinin 650 akçesini aldımdı en sonunda bana küfürlü hesap açtı adam |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 11:12 pm |
|
|
- @li demiş ki:
- Yav arkadaşlar saçma sapan bir hareket işte...
Her alışverişi adminlere nasıl mesaj cekebiliriz ki!!!!
Adamlar her zaman söyledim bahane arıyor silmek iiçin ben böyle birşey görmedim..
Sanki pazarda yazıyor malların kimin olduğu...
çok haklısın oyunu biraz daha geliştirerek malların kimin olduğunu yazmıyorlar sonrada emeği olan ve multi olmayanları siliyorlar ne biçim adalet bu |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: multi hesaplar C.tesi Ocak 31, 2009 11:15 pm |
|
|
- show_time demiş ki:
- Bu işin pazarla alakası yok muhtemelen grubuna aldığı için silinmiş olabilir o arkadaş ama diğer silinen sw 3 lerde multi yapacak insanlar değil başka bi sorun var sanırım hatalı silmede olabilir.Pazardan mal alma olsaydı bende silinirdim.Dün pazarda araya girmelerle bi multicinin 650 akçesini aldımdı en sonunda bana küfürlü hesap açtı adam
zaten senide kurtaran o küfürlü evlatlardı kim pazardan ucuz bişey alınca admine bildiriyor ama küfürlü evlatlar silinsin diye sen dün admine mesaj attın değilmi? hadiseleride attın bence sen bundan kurtuldun |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: multi hesaplar Paz Şub. 01, 2009 12:05 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- recep298 demiş ki:
- multi ordusu kuralım bizde bulgarları öldürelim bizim askerimizi öldürdüler onlar silindi ama askerlrimiz hala ölü adalae yok oyunda
bizde multi yapan şahıslar saolsunlar hep Osmanlı ya zarar vermek için multi yapıyorlar
yani bulgarların multicisi bizim multicilerden daha yararlı aynen abi |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: multi hesaplar Paz Şub. 01, 2009 12:14 am |
|
|
Arkadaşlar bu adminler illa bulgarlar gibi davranmamızı istiyoruz..
Ya eşitlik yaparlar,ya da bulgarların yaptığının 2 katını yapabilecek arkadaşlar var....Bizler şerefimizle oyun oynuyoruz ve şerefli bir yönetim bekliyoruz.Fransızda olsa...
|
|
|
|
show_time
|
Konu: Geri: multi hesaplar Paz Şub. 01, 2009 12:17 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- show_time demiş ki:
- Bu işin pazarla alakası yok muhtemelen grubuna aldığı için silinmiş olabilir o arkadaş ama diğer silinen sw 3 lerde multi yapacak insanlar değil başka bi sorun var sanırım hatalı silmede olabilir.Pazardan mal alma olsaydı bende silinirdim.Dün pazarda araya girmelerle bi multicinin 650 akçesini aldımdı en sonunda bana küfürlü hesap açtı adam
zaten senide kurtaran o küfürlü evlatlardı kim pazardan ucuz bişey alınca admine bildiriyor ama küfürlü evlatlar silinsin diye sen dün admine mesaj attın değilmi? hadiseleride attın bence sen bundan kurtuldun Evet sağolsun solona mesaj attımdı oda adminlere bildirdi. |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: multi hesaplar Paz Şub. 01, 2009 9:46 am |
|
|
arkadaslar bu oyuna girdigimden beri forumda kac ali cengiz oyununu okudugumu düsünürsem burda bir yanlis anlasilmanin söz konusu olmadigi acik ve net ortaya cikiyor bu güzelim oyunu egosunu tatmin etmek icin bütün bizans hünerini ortaya koyan insanlar var ve mturkkanin bu cabasi yerinde oturup keyif catan yada bisey yapabilecek ama eli kolu bagli olan egoist bircok kisiyi rahatsiz ediyor bilmiyorum bu insanlar bakir olduklari icin mi yoksa kücükken ailelerinden sevgi görmedikleri icin mi böyleler ama bildigim sey bu insanlarin kendi cikarlari icin mturkkani ve osmanlinin su anda tek ordu denilebilecek ordusunu sildirerek osmanlinin köküne dinamit koyacak komplekse sahip olduklari Allah yardimcimiz olsun |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: multi hesaplar Paz Şub. 01, 2009 10:55 am |
|
|
bu konusulanlardan sonra aklıma bişey geldi, bulgarlar türkçe bilen birinde multi açtırıp orduya sokarlarsa? ozmn osmanlı intikam tugayı |
|
|
|
|