_sahmeran_
|
Konu: -Kolonilerdeki Son Durum---Neredesin? C.tesi Ocak 31, 2009 11:20 pm |
|
|
Geçen günlerde açılan 11 kolonin 3 tanesi kapandı. Artık koloni değil.
Kolonilerin çoğunda nüfus 200 açtığından yarın büyük bir bölümününde kapanacağı bilinmekte.
Tahminim olarak yarın açık kalacak tek bir koloni var o da İrlanda da ki An tlenbhear m?r kolonisi olacak.
Ve bende bu kasabadayım. Kasabada benim tespitlerime göre 6 Türk var. Kasaba balık kasabası ve tahmin edilceği gibi çok çok ucuz.
Burdan savaşa gidecek durumu olmaya ve zor durumda ki arkadaşlara çağrımdır, bu koloniye derhal yerleşin ve nüfusumuzu güçlendirelim.
Ha bu arada kolonilere yerleşen arkadaşlar nerede olduklarını buraya yazarsa bilgilendirici olur.
Ha bir notum daha var; Arnavutlukta 2. kasaba eli kulağında.
Son olarak ;
Admin beyler bilgilendirici olsun diye bi müddet burda kalmasında fayda varsa sonra gerekli yere taışrsınız |
|
@li
|
Konu: Geri: -Kolonilerdeki Son Durum---Neredesin? Paz Şub. 01, 2009 12:18 am |
|
|
Ya Arkadaşlar Allah aşkına daha kendi kasabalarımız geliştiremişiz..
Oraya gidince ne olacak orayı alınca?İİreland'da bir TÜRK Şehri...
Bunun OsMANLIYA hiç bir faydası olmayacak..
Zaten gereksiz açılan kasabalarla boğuşuyoruz..Sizin gibi tecrübeli oyuncuların öyle yere gitmesi hiç iyi değil...
Şunu söylüyeyim bende ingilterede ve fransada bir müdden oynadım..
Çok ucuz olsa ile,rahat gelişseniz bile OSMANLI GİBİSİ YOKKKK!!!
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: -Kolonilerdeki Son Durum---Neredesin? Paz Şub. 01, 2009 12:22 am |
|
|
ben gelişmeye gitmedimki.. Yahu şu oyunda her heyecanı yaşamışım. ama dünya turu hiç yapmamıştım başka yerleride görmek hakkım Şubatta 1. Bulgar savaşını yaptım.. 4 Sancakta oturdum gezmedigim osmanlı kasabası yok o kadar seçime girdim siyasetle ugrastım vs. ne var 6 ay tatil yapsak ne olurki en fazla orada ölüme terkeder Osmanlıda yeniden baslarsın Ne olurki ya Allah aşkına 1 oyun değilmi ! |
|
Emaar
|
Konu: Geri: -Kolonilerdeki Son Durum---Neredesin? Paz Şub. 01, 2009 9:24 am |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- Burdan savaşa gidecek durumu olmaya ve zor durumda ki arkadaşlara çağrımdır, bu koloniye derhal yerleşin ve nüfusumuzu güçlendirelim.
valla sahmeran 6 türk yeter aslinda o 6 türkten 1 tanesi cikar cogaltir nüfusu zaten merak etme
seni kastetmiyorum kardes üstüne alinma sakin |
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: -Kolonilerdeki Son Durum---Neredesin? Paz Şub. 01, 2009 12:03 pm |
|
|
Doğru diyorsun emaar |
|