|
Yazar |
Mesaj |
Emaar
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 4:38 am |
|
|
la bu msj kimlere geldi ki kimsede yok ama olanlar haricinde herkes birinin admin olmasini istiyo
kartal13 bence kartal sinirliyim falan deyipte kaybolma ortaliktan solonun haksizliklarini gözden gecirip iyi gerekcelerle banlari kaldiracak ve silinenleri oyuna döndürecek adam lazim bize
hakanpoyrazida silmisler en son kacmak yok gec göreve vatan borcudur |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 12:14 pm |
|
|
hmm bende mazo'yu önermeyi dusunuyordum. simdi kimler aday? khellenderos istiyorsa olabilir tabi. kendisi tarafsiz olmasi ve ingilizce bilmesi gerekmektedir.
fransizca bilmiyorsa muhim degildir arkadaslar. |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 12:18 pm |
|
|
Mazonun olacağını sanmıorum.Çünkü oyundada fazla zaman ayıramıyor.Aralıklarla girior 15-20 dk.Sonra çıkıyor.. |
|
|
|
ihtiyar96
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 12:30 pm |
|
|
en uygun aday kheldoros ve sadrazamdır. khel bu işi tam yapar hem tarafsızdır hem on saati iyidir. bende ikinci dil yok |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 12:48 pm |
|
|
kheldoros yabancı dili iyi seviyededir ingilizcesi ve tarafsızdır bir cok forumumda da web sayfamda adminlik yapmıştır vede tarafsızdır sitenin sahibini banlıyacak kadar adaletlidir ben onu onerdim ve solon ve forum adminlerimizden mennun olmadıgımı dile getirdim mesajımda |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 1:26 pm |
|
|
- ihtiyar96 demiş ki:
- en uygun aday kheldoros ve sadrazamdır.
khel bu işi tam yapar hem tarafsızdır hem on saati iyidir. bende ikinci dil yok Khel'i bende az bucuk tanırım ben Turbederede Sev2'iken arkadas sev'idi beraber oduncu grubu falan kurduyduk odun keserdik...
Şimdi yanılmıyorsam Karacabeyle...Gldn'in kocası...
Benim için sakıncası yok 2 tarafsız ordu komutanıda oneriyor nasılsa... |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 1:27 pm |
|
|
Yolcu olmasında kim olursa olsun |
|
|
|
@li
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 2:05 pm |
|
|
- ihtiyar96 demiş ki:
- en uygun aday kheldoros ve sadrazamdır.
khel bu işi tam yapar hem tarafsızdır hem on saati iyidir. bende ikinci dil yok Ehtiyar abi sadrazam istiyor mu? |
|
|
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 2:25 pm |
|
|
1/ Oyunda Türkiye'de mi oyunuyorsunuz. Heye...
2/ Türkiye'deki oyun yönetiminden ne düsünüyorsunuz, özellikle Solon128 hakkinda ? Tek kelimeyle rezalet...gelmiş geçmiş en büyük Türk multici...gelmiş geçmiş en taraflı forum admini...kendi ülkesinde yaşamayan tek forum admini
3/ Solon128'in yaninda yardimci yönetici olmasini istermisiniz? Yalakalarından birisi olmasın da kim olursa olsun
4/ Eger istiyorsaniz, kim olsun? Solon gibi olmasın yeter Bu mesaj bana gelmedi ama gelse böyle yazardım her halde |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 2:57 pm |
|
|
Valla khellenderos veya sadrazam olsa harika olur bence. Bu arada mod olunca sanirim siyasi iliskilerde bulunmaniz yasak. Ancak sanirim bu kural bilmem kaç aydir ihlal ediliyor ve yönetim tarafli oluyor. |
|
|
|
reis25
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 3:31 pm |
|
|
Bende khellendros un olmasını istiyorum.Zaten şuana kadar siyasetle ilişkisi olmamıştır.İngilizcesi iyidir, daha öncede diğer sitelerde adminlik yapmış bu konuda tecrübe sahibi biridir:) |
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 4:15 pm |
|
|
- reis25 demiş ki:
- Bende khellendros un olmasını istiyorum.Zaten şuana kadar siyasetle ilişkisi olmamıştır.İngilizcesi iyidir, daha öncede diğer sitelerde adminlik yapmış bu konuda tecrübe sahibi biridir:)
+1 |
|
|
|
Khellendros
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 5:05 pm |
|
|
Desteğiniz için tşkler. Pek umudum yok ama admin veya yardımcı olursam adminler beni yaptıklarına pişman olabilirler 1 kruş hakkımızı veya adaletsizliği yanlarına bırakmam. ( beni imperiaonline dan tanıyan arkadaşlar bilir ) |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 5:09 pm |
|
|
aradıgımız standartlara uygunsun işe alındın |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 7:14 pm |
|
|
- Khellendros demiş ki:
- Desteğiniz için tşkler. Pek umudum yok ama admin veya yardımcı olursam adminler beni yaptıklarına pişman olabilirler 1 kruş hakkımızı veya adaletsizliği yanlarına bırakmam. ( beni imperiaonline dan tanıyan arkadaşlar bilir )
o zaman bu is burda bitmistir. hadi hayirli olsun simdiden. ben oyumu verdim arkadaslar.. |
|
|
|
levozz
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 7:47 pm |
|
|
- Khellendros demiş ki:
- Desteğiniz için tşkler. Pek umudum yok ama admin veya yardımcı olursam adminler beni yaptıklarına pişman olabilirler 1 kruş hakkımızı veya adaletsizliği yanlarına bırakmam. ( beni imperiaonline dan tanıyan arkadaşlar bilir )
bende khellenderosu destekliyorum .bu krallıklara başlamama o vesile olmuştur .onun emegide çoktur bende. imperia onlineda benim üstümdü .global mod du kendisi .bende chat op. tum .ordan iyi tanırım kendisini . şimdiden hayırlı olsun. |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Anket Salı Şub. 03, 2009 8:56 pm |
|
|
Başarılar dileriz khel |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: Anket Çarş. Şub. 04, 2009 7:12 pm |
|
|
Khellendros dostum çok sevinirim sen olursa Khellendrosla hep savasda beraberdik gerçekden çok dürüst iyi biri.Çok iyi bir kisilige sahip ingilizceside çok ii sonuna kadar onu destekliyorum Khelim:P Basarıalr |
|
|
|
enes
|
Konu: Geri: Anket Çarş. Şub. 04, 2009 7:14 pm |
|
|
Sanada çok khell demisdik yha silmessin dimi adminim:P |
|
|
|