Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Anket

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
Emaar

Emaar

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 4:38 am

la bu msj kimlere geldi ki
kimsede yok ama olanlar haricinde herkes birinin admin olmasini istiyo lol!

kartal13 bence
kartal sinirliyim falan deyipte kaybolma ortaliktan
solonun haksizliklarini gözden gecirip iyi gerekcelerle banlari kaldiracak ve silinenleri oyuna döndürecek adam lazim bize

hakanpoyrazida silmisler en son
kacmak yok gec göreve lol!
vatan borcudur Very Happy
Mit

Mit

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 12:14 pm

hmm bende mazo'yu önermeyi dusunuyordum. simdi kimler aday? khellenderos istiyorsa olabilir tabi. kendisi tarafsiz olmasi ve ingilizce bilmesi gerekmektedir.

fransizca bilmiyorsa muhim degildir arkadaslar.
ozank

ozank

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 12:18 pm

Mazonun olacağını sanmıorum.Çünkü oyundada fazla zaman ayıramıyor.Aralıklarla girior 15-20 dk.Sonra çıkıyor..
ihtiyar96

ihtiyar96

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 12:30 pm

en uygun aday kheldoros ve sadrazamdır.
khel bu işi tam yapar hem tarafsızdır hem on saati iyidir.
bende ikinci dil yok Embarassed
mturkkan

mturkkan

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 12:48 pm

kheldoros yabancı dili iyi seviyededir ingilizcesi ve tarafsızdır bir cok forumumda da web sayfamda adminlik yapmıştır vede tarafsızdır sitenin sahibini banlıyacak kadar adaletlidir ben onu onerdim ve solon ve forum adminlerimizden mennun olmadıgımı dile getirdim mesajımda
dj.emmre

dj.emmre

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 1:26 pm

ihtiyar96 demiş ki:

Khel'i bende az bucuk tanırım ben Turbederede Sev2'iken arkadas sev'idi beraber oduncu grubu falan kurduyduk odun keserdik...

Şimdi yanılmıyorsam Karacabeyle...Gldn'in kocası...

Benim için sakıncası yok 2 tarafsız ordu komutanıda oneriyor nasılsa...
recep298

recep298

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 1:27 pm

Yolcu olmasında kim olursa olsun Very Happy
@li

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:05 pm

ihtiyar96 demiş ki:

Ehtiyar abi sadrazam istiyor mu?
ahmetseker

ahmetseker

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:25 pm

1/ Oyunda Türkiye'de mi oyunuyorsunuz.

Heye...

2/ Türkiye'deki oyun yönetiminden ne düsünüyorsunuz, özellikle Solon128 hakkinda ?

Tek kelimeyle rezalet...gelmiş geçmiş en büyük Türk multici...gelmiş geçmiş en taraflı forum admini...kendi ülkesinde yaşamayan tek forum admini

3/ Solon128'in yaninda yardimci yönetici olmasini istermisiniz?

Yalakalarından birisi olmasın da kim olursa olsun

4/ Eger istiyorsaniz, kim olsun?

Solon gibi olmasın yeter

Bu mesaj bana gelmedi ama gelse böyle yazardım her halde
Mit

Mit

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 2:57 pm

Valla khellenderos veya sadrazam olsa harika olur bence. Bu arada mod olunca sanirim siyasi iliskilerde bulunmaniz yasak. Ancak sanirim bu kural bilmem kaç aydir ihlal ediliyor ve yönetim tarafli oluyor.
reis25

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 3:31 pm

Bende khellendros un olmasını istiyorum.Zaten şuana kadar siyasetle ilişkisi olmamıştır.İngilizcesi iyidir, daha öncede diğer sitelerde adminlik yapmış bu konuda tecrübe sahibi biridir:)
Barbarov

Barbarov

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 4:15 pm

reis25 demiş ki:
Bende khellendros un olmasını istiyorum.Zaten şuana kadar siyasetle ilişkisi olmamıştır.İngilizcesi iyidir, daha öncede diğer sitelerde adminlik yapmış bu konuda tecrübe sahibi biridir:)

+1
Khellendros

Khellendros

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 5:05 pm

Desteğiniz için tşkler. Pek umudum yok ama admin veya yardımcı olursam adminler beni yaptıklarına pişman olabilirler Very Happy 1 kruş hakkımızı veya adaletsizliği yanlarına bırakmam. ( beni imperiaonline dan tanıyan arkadaşlar bilir )
Nistel

Nistel

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 5:09 pm

aradıgımız standartlara uygunsun işe alındın Very Happy
Mit

Mit

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 7:14 pm

Khellendros demiş ki:
Desteğiniz için tşkler. Pek umudum yok ama admin veya yardımcı olursam adminler beni yaptıklarına pişman olabilirler Very Happy 1 kruş hakkımızı veya adaletsizliği yanlarına bırakmam. ( beni imperiaonline dan tanıyan arkadaşlar bilir )

o zaman bu is burda bitmistir. hadi hayirli olsun simdiden. Very Happy ben oyumu verdim arkadaslar..
levozz

levozz

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 7:47 pm

Khellendros demiş ki:

bende khellenderosu destekliyorum .bu krallıklara başlamama o vesile olmuştur .onun emegide çoktur bende.
imperia onlineda benim üstümdü .global mod du kendisi .bende chat op. tum .ordan iyi tanırım kendisini .
şimdiden hayırlı olsun. Wink
Lord Sting Of Died

Lord Sting Of Died

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedSalı Şub. 03, 2009 8:56 pm

Başarılar dileriz khel
enes

enes

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 7:12 pm

Khellendros dostum çok sevinirim sen olursa Khellendrosla hep savasda beraberdik gerçekden çok dürüst iyi biri.Çok iyi bir kisilige sahip ingilizceside çok ii sonuna kadar onu destekliyorum

Khelim:P Basarıalr
enes

enes

Anket - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Anket Anket - Sayfa 3 Icon_minipostedÇarş. Şub. 04, 2009 7:14 pm

Sanada çok khell demisdik yha Very Happy silmessin dimi adminim:P

Anket

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3