ozanbey
|
Konu: madenler Salı Şub. 03, 2009 7:10 pm |
|
|
arkadaşlar kaç gündür soracağım soramıyorum (ki ztn oyuna da çoook az giriyorum)
edirne sancağında madenler nie kapalı birisi beni aydınlatırsa sevinirim... Dilenip duruyorum (dilenirken 16 akçe para gelio ama ) |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: madenler Salı Şub. 03, 2009 8:02 pm |
|
|
valla bulgarlar edirneye geldiğinden beri ole oldu ozan hala açılmdı madenler bizde işsiziz harmanlıda bulgarlar kapamıştır madenleri iş bulmayalım die... |
|
recep298
|
Konu: Geri: madenler Salı Şub. 03, 2009 8:44 pm |
|
|
arkadaşım madenler bulgarlar gelmeden önce çöktü divandaki bazı akadaşlarımız tamir etmişlerdi bazı madenleri ama bulgarlar divanı ele geçirince gene bozdular tum madenleri anlaşılmıtır bu sefer inş.
En son recep298 tarafından Çarş. Şub. 04, 2009 12:57 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: madenler Çarş. Şub. 04, 2009 12:42 am |
|
|
la recep ben ne dedim abi bende senleyim bulgarlar girdiğinden beri osmanlıya... |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: madenler Çarş. Şub. 04, 2009 10:07 am |
|
|
- recep298 demiş ki:
- madenler çökleli kaç ay oldu daha yeni mi oreniyonuz.. bulgarlar divanı ele geçirdiği zamn her hadle çökmüştü önceden tamiredilmişti..
burası yardım-soru cevap bölümü gelde dalga geç bölümü değil adam gibi konuş yeni öğrenmiyorum sadece nedenini sordum anlamıyorsan benmim sorunum değil ne adamlar var ya |
|
recep298
|
Konu: Geri: madenler Çarş. Şub. 04, 2009 11:15 am |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- recep298 demiş ki:
- madenler çökleli kaç ay oldu daha yeni mi oreniyonuz.. bulgarlar divanı ele geçirdiği zamn her hadle çökmüştü önceden tamiredilmişti..
burası yardım-soru cevap bölümü gelde dalga geç bölümü değil adam gibi konuş yeni öğrenmiyorum sadece nedenini sordum anlamıyorsan benmim sorunum değil ne adamlar var ya ide ben dalga geçmiyomrum ki bulgarlar gelmeden öncede madenlerimiz bozuktu ama bazıları tamir edilmişti onu demeye çalıştım.yanlış anlaşıldıysam özür dilerim... |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: madenler Çarş. Şub. 04, 2009 1:48 pm |
|
|
cidden ozan recep kardeş dalga geçecek bişi solemediki madenlerin neden kapalı olduğunu soledi sadece dediği gibi bulgarlar gelmeden öncede bazıları çökmüş madenlerin ama suan edirne sancağında çalısan maden yok die biliyorum bulgarlar kapamıştır.... |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: madenler Çarş. Şub. 04, 2009 6:39 pm |
|
|
- ozanbey demiş ki:
- recep298 demiş ki:
burası yardım-soru cevap bölümü gelde dalga geç bölümü değil adam gibi konuş yeni öğrenmiyorum sadece nedenini sordum anlamıyorsan benmim sorunum değil ne adamlar var ya sadece kalınlaştırdığım kısma bak bu sence nedir?
ayrıca bulgarlar kapayamaz çünkü benim yaşadığım yerde yani keşanda kalede bulgarlar değil türkler var.... ve keşan daha önce keşan bulgurlar tarafından ele geçirilmedi.... |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: madenler Çarş. Şub. 04, 2009 6:49 pm |
|
|
abi recep yanlış anlatmış kendini onun tarzı ole dalga geçmek istemez yani özürde dilemiş zaten madenler bulgarlar edirneye baskente girince kapandı... |
|