Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ben üstekini sevmiyorum çünkü...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
Yazar Mesaj
asmen

asmen

Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Vide
MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 3:55 pm

nedir üsttekini sevmiyorum cünkü durduk yere silah cekiyor
(sevmek istemeyine gerekce cok Laughing )
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 4:33 pm

Sevmiyorum çünkü adı Asmen:D:D Ne olduğunu dahi bilmiyorum amaXD
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 5:31 pm

çünki çünki öçünki çünki çünki çünki Very Happy çünki ondan sevmiyom Very Happy
çok saçma bi cümle olduğunu bilen varsa parmak kaldırsın Very Happy
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 5:33 pm

ben.

üstekini sevmiom çünkü saçma cümle kurdu:D
liseli

liseli

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 5:34 pm

üstekini sevmiyorum çüni beni sevmiyomuş Very Happy
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 5:38 pm

üstekini sevmiorum çünkü kendini sevmediğimi sölediğim için beni sevmiomuş bende onu sevmiyorum hııı ya-huuu
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 5:56 pm

Severim yaa kardeşimdir:)
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPerş. Mart 19, 2009 7:57 pm

Hiç sevmem babasınıda sevmezdim
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 2:47 pm

ben üsttekini sevmiyorum çünkü üsttekini ve babasını sevmiyor
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 4:38 pm

Üsttekini sevmiyorum çünkü beni sevmeyeni sevmiyor:D
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 4:47 pm

bundan daha güzel ne var işte Very Happy

üsttekini sevmiyorum çünkü onu sevmeyeni sevmediğim için beni sevmiyor Very Happy
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 4:48 pm

Üsttekini sevmiyorum çünkü hala eski avatarını koymadı Sad
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 4:49 pm

fransu kardeşim kimbilir o avatar pcmdeki resim dosyalarını hangi birindedir Very Happy

bu güzel buna alış : P
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 4:58 pm

Sende zırt pırt değiştirme alışalılım bağımlılık hale geldi o eski avatarın bana Very Happy
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 1:04 am

Üsttekini sevmem çünkü onun üstündeknin avatarının değişmesini istiyor onun üstündekinide sevmem çünkü onun üstündekinin babasını sevmediği için sevmiyormuş
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 3:05 am

Üsttekini sevmiyorum çünkü

Kasabanız: ayvalık ama Bergamadayım
Oyundaki Seviyeniz:
Oyundaki Adınız: lord_sertac
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 9:48 pm

Üsttekin sevmiyorum çünkü :

Yaş: 12 Mesaj Sayısı: 622 Kasabanız: Çanakkale Oyundaki Seviyeniz: 1 (2'de Demirci olacak) Oyundaki Adınız: EmirBerkKorkmaz
epiphania

epiphania

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Mart 22, 2009 9:08 pm

üsttekini sevmiyorum çünkü bazen çabuk sinirleniyor (umarım yine küsmes :S)
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 7:02 pm

ben üstekini sevmiyorum çünki uzaktan yakından bir ilişkim yok
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 9:14 pm

Üsttekini sevmiyorum çünkü Köprülü değil
dodi1111

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedPaz Nis. 26, 2009 9:23 pm

üsttekini sevmiyorumm çünkii avatarına haçlı adam koymş ama tam yerinde olmuş ve güzel Rolling Eyes her seferinde çalayımmı diye düşünüyorum Very Happy
islam44.

islam44.

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedSalı Nis. 28, 2009 4:35 pm

üsttekini sevmiyorum çünküü

TA NI MI YO RUM lol!
ilknur

ilknur

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 1:18 pm

üstekini sevmiyorum çünküüü benden daha çok mesaj atmıs ühühü
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 3:18 pm

Üstekini Sevmiyorum Çünki Avatarı Çok Tipsiz Razz
lavinya

lavinya

MesajKonu: Geri: Ben üstekini sevmiyorum çünkü... Ben üstekini sevmiyorum çünkü... - Sayfa 4 Icon_minipostedCuma Mayıs 01, 2009 3:23 pm

üsttekini sevmiyorum çünkü bir osmanlının çok sevdiği Fuhrerrr ile hep uğraşıyor lol! lol! lol!

Ben üstekini sevmiyorum çünkü...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
4 sayfadaki 5 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki