Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

2 den fazla özellik arttırmak

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
kubilaycay

kubilaycay

2 den fazla özellik arttırmak Vide
MesajKonu: 2 den fazla özellik arttırmak 2 den fazla özellik arttırmak Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 10:14 am

merhaba arkadaşlar duydum ki meyhane ve kendiniz deki yiyeceği bir yolla aynı anda yerseniz özellikler de ona göre artıyormuş .Bunu bilen varsa lütfen yardım etsin
tiger1617

tiger1617

2 den fazla özellik arttırmak Vide
MesajKonu: Geri: 2 den fazla özellik arttırmak 2 den fazla özellik arttırmak Icon_minipostedCuma Şub. 06, 2009 10:33 am

Şimdi messela kuvvetini arttıracaksın ozaman gidip pazara 1 tane et alacaksın. Sonra et eşylarına gelecek ve içinde et olan bir meyhaneye gircen. Önce evdeki eti yiyecen sonra HEMEN meyhaneden et ısmarlayacan böylece bir günde 4 kuvvet arttırmış olacan

2 den fazla özellik arttırmak

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası