Luiss
|
Konu: Karesi sancağı savasa gelin!... Cuma Şub. 06, 2009 2:36 pm |
|
|
Arkadaşlar bakıyorum sancağa çogu adam savasa gelmiyor!Burda organize olup şarköy'e doğru akın edecez.Savasa katılmak istiyenler lütfen gruplar halinde Çanakkale'ye gelin burda ben ve bazi kisiler grup olarak savasa katilacaz |
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Karesi sancağı savasa gelin!... Cuma Şub. 06, 2009 2:43 pm |
|
|
En çok adam Karesiden geliyor diye biliyorum. |
|
asmen
|
Konu: Geri: Karesi sancağı savasa gelin!... Cuma Şub. 06, 2009 3:37 pm |
|
|
Luiss sancak olarak ayrim yapmak güzel degil, ama Karesi de savasa katilanlar bayagi cok. Yanilmiyorsam hatta Turkscihad in dedigi gibi en cok savasa katilan bu sancaktir. Sadece burda forumda cagirmayla olmuyor bu isler, ilk günden beri cagiriliyor herkes... sonuc ortada. Umudunu kirmak istemem umarim bu güne kadar dinlemeyenler seni dinler ve gelir... |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Karesi sancağı savasa gelin!... Cuma Şub. 06, 2009 4:07 pm |
|
|
peki luiss geri dönmek isteyenler nereye basvursun ya kaldık burda çıkıamyoruz savasın içinden ben çan a dönmek istiom belki evden paramı alıp dönerim savasa ama belki çünkü çok zor kalkanımda yok ekmek alcak parayı zor buluyoz bunun için bir an önce evime dönmek istiom.... |
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Karesi sancağı savasa gelin!... Cuma Şub. 06, 2009 4:09 pm |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- peki luiss geri dönmek isteyenler nereye basvursun ya kaldık burda çıkıamyoruz savasın içinden ben çan a dönmek istiom belki evden paramı alıp dönerim savasa ama belki çünkü çok zor kalkanımda yok ekmek alcak parayı zor buluyoz bunun için bir an önce evime dönmek istiom....
Bunların hepsini resmi forumda beylerbeyliğe yazda anlaşmayı kabul etmek istemeyenler görsün milletin sefillğini.Eğer savaşıp kaybedersek daha da zor duruma düşeriz. |
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Karesi sancağı savasa gelin!... Cuma Şub. 06, 2009 4:13 pm |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- SAYLI demiş ki:
- peki luiss geri dönmek isteyenler nereye basvursun ya kaldık burda çıkıamyoruz savasın içinden ben çan a dönmek istiom belki evden paramı alıp dönerim savasa ama belki çünkü çok zor kalkanımda yok ekmek alcak parayı zor buluyoz bunun için bir an önce evime dönmek istiom....
Bunların hepsini resmi forumda beylerbeyliğe yazda anlaşmayı kabul etmek istemeyenler görsün milletin sefillğini.Eğer savaşıp kaybedersek daha da zor duruma düşeriz. kardeş ben savasa kimsenin çağrısı yüzünden gelmedim vatanım için geldim nitekim elimden gelenide yaptım ama buraya kadar ekmek alabilmek için kalkanı mı sattım ve 2 aydan fazla süredir savastayız ama bize ordu gelecek geliyor dendi sürekli hani gelen ordularımız bunun için ben dönüyorum ölürsemde inzivaya çekecem yaz gelene kadar.... |
|