Lord Sting Of Died
|
Konu: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 3:58 pm |
|
|
Bunlar olcağını sanmıyorum zaten olmaz ama bi öneri.
13 kasaba boşaltılarak karesi ve edirneye gidilecek. Bu kasabalardaki paralar savaştaki askerlere yiyecek ve teçhizat olarak dağıtılacak. Bu 13 kasaba boşaltıldığında Bursa ve Soma kale olmadığı için tamamen boşaltılacak Karesi ise Balıkesir bulunduğundan belli bir yere kadar boşaltılacak. Bu sancakta kalanlar karesiyi savunmak ve savaştakilere yardım etmekle sorumlu olacak
Boşaltılacak Kasabalar ; Menemen, Bergama, Soma, Akhisar, Ayvalık, Edremit, Balya, Dursunbey, Tavşlanlı, İneöl, Karacabey, Gemlik ve Bergama.
Hem fiyatlarucuzlamış iç ekonomide istikrar sağlanmış olur hemde bulgaristana karşı kalabalık şekilde kasabalar savunulmuş olur.
Bu önerinin amacı Ekonomi ve Güç birliğidir.
Tabi koltuk menfaatleri ve zimmetlerine mal geçirme durumlarıda azalacağından. Bu öneri direk reddedilmiştir :D |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 4:23 pm |
|
|
Yeni doğan karakterler ne yapcak bos kasabada?
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 4:27 pm |
|
|
Böyle birşey olmayacağına göre düşünmeye gerek yok diyecektim ama onuda söyliyim.
Allah kolaylık versin. |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 4:32 pm |
|
|
boşaltma fikri saçma bir fikir lord, hem oyuna hergün yeni s 0 lar kaydoluyo onların hali vahim olur..ha şöle olur:bütünü kurtarmak i.in parçayı acımadan kesip atalım diyosanız buyurun Edirneye.. |
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 4:34 pm |
|
|
Seviye 1 olıyım geliyorum |
|
SUNsSON
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 4:52 pm |
|
|
boşalmakla iş olmaz böyle bir şey olacaksa silinmesi lazım... |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 7:00 pm |
|
|
lord bisey sorucam oralara göcebilmek icin millet tarlalarini kime satacak herkez multi acip multiden multiye para aktaripta tarlalari satin mi alicak bildigim tek care oda bu konu hakkinda ondan sordum |
|
tiger1617
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 7:58 pm |
|
|
Adminlere rica edelim, girmeyenleri silsinler. Sonra da seçilen kasabalardakileri koloni gibi bişey olsun öyle taşıyalım diğer kasabalara, ama adminler kabul etmez |
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: Gerçek Osmanlı'da Olması Gerekenler Cuma Şub. 06, 2009 10:15 pm |
|
|
Ben gerekirse tarlamı satmadan taşınırım. Ama ben taşının demiyorum geçici süre.
Zaten savaşa gidenlerde tarlalarını satmıyor.
Tiger adminler bunu kabul etmez.
Bu arada kabul edilemeyecek bu öneriyi fazla uzatmayalımo lmayacak birşey üzerinde kafa yoracağımıza hepimiz elimizden geleni yapalım |
|