|
Yazar |
Mesaj |
kartal13
|
Konu: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 9:40 pm |
|
|
arkadaşlar mturkkanın neden oyunu bıraktığına anlam verememiştim bugün eşim bana resmideki ss leri attı anladım nedenini buradan o hain diyenlere söylecek 2 kelimem var sizin türkçenizde bir sorunmu var? yoksa aklınızda bir sorunmu var? O ANTLAŞMA İMZALANMADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII e artık bu kocaman cümleyide görmezseniz recep ivedik öpsün sizi bulgarlarla dialoga girdi mturkkan bunun sunucunda bu antlaşma geldi hani mturkkan abi insan ya tuttu antlaşma metnini halka sundu GÖRÜŞ ALMAK İÇİN kimileri onayladı kimleri onaylamadı bu onaylamayan kısımdan bazıları onaylamadıklarını ve gerekçelerini yazdılar ki bir Osmanlı vatandaşı olarak bu onların hakları amaaaaaa....... bazı uyanıklar bu fırsatı kaçırmadı hemen insanların milli duygularını sömürerek bu işi bile seçim propagandasına dönüştürdüler biri çekil git hain yazmış biri sen vatanı sattın yazmış biriside istediğimiz zaman istediğimiz kişinin kellesini alırız yazmış YAVAŞ ALL bir yerini incitme welhasıl halka sorulmadan onaylansaydı bir sürü laf yerdi mturkkan abi halka sorulmadan red edilseydi gene bir sürü laf yerdi halka sordu gene bir sürü laf yedi mturkkan abi sen işine bak sallama böle insanları böyle hassa bir konuyu bile seçim propagandasına çeviriyolarsa o koltuklar onlara mübarek olsun ban kalırsa biz dahil öteki partilerde seçimden çekilsin yoksa bunlar seçim uğruna piyasada Osmanlı bırakmayacak |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 10:08 pm |
|
|
- Alıntı :
- ban kalırsa biz dahil öteki partilerde seçimden çekilsin yoksa bunlar seçim uğruna piyasada Osmanlı bırakmayacak
Denemek Lazım be abi...
At koştursunlar bir kere... |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 10:13 pm |
|
|
Sanırım Şuan İçerideki Düşmanlara Bir An Önce Önlem Almalıyız.
Bulgaristan Yardımlar Gelene Kadar Biraz Toparlanmaya Çalışacak.
Bu Süre Divanlar'da Anlaşmalar Yapılıp Kabul Eden Partilerle Tek Bir Liste Çıkartılmalı.
Umarım kaçmak yerine kalıp mücadale etme yolunda ortak kararlar vererek bu durumun altından kalkarız
|
|
|
|
Barbarov
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 10:55 pm |
|
|
hangi 'salak' adamlar bu teklife hayır dedi? ve turkkan abiye laf attı? Yaw başka çaremizmi var? Bulgarlar hayvan gibi nabalım seviye 3 lerin yarısı yatıo kendi kasabalarında...Yazık yaa |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 11:01 pm |
|
|
Ben "Hayır!" dedim. Ben laf da ettim. Laf ettiğim de vatanı satanlardı! |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 11:07 pm |
|
|
Bende "Hayır!" demedim. Ama böyle "salakça" hazırlanmış bir teklifin kabul edilemeyeceğini belirttim...
|
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 11:18 pm |
|
|
Kimin salakça konuştuğu belli, Mturrkana hain diyen salakça konuşmuştur! Esas hain odur!
En son tiger1617 tarafından C.tesi Şub. 07, 2009 9:26 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 11:21 pm |
|
|
Ben de HAYIR dedim.Vatanımı düşünüyorsam salağım. |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Cuma Şub. 06, 2009 11:47 pm |
|
|
Ben kimseye hain demem ama birine dersem o kesin haindir.
Sizin vatan sevginiz iş buraya gelincemi ortaya çıkıyor.
Anlaşma kabul edile bilir olsaydı ve şartlar her iki taraf içinde uygun olsaydı evet derdim. Ama öyle birşey demişsiniz ki hem bizi zora düşürüyor hem bulgarları dahadı ateşlendirecek cinsten.
Hiç kimse benim vatan sevgimi bu "Salakça" sözde anlaşmayla belirleyemez.
Bariscik'a katılıyorum. Eğer vatanını sevmek hainlikse hainim salkalıksa salağım.
|
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp C.tesi Şub. 07, 2009 12:02 am |
|
|
Hey Bir Silkinin Ya Sizin içinizdeki Birlik Beraberlik ruhu bu mu bea Silkinin Tabiri caizse çocuk gibi kavga ediyorsunuz ne anladık sizin birlik beraberlik duygunuzdan... Hepiniz Burda birlik beraberliği anlatmaya çalışıyorsunuz ama hepiniz farklı yollardan anlattığınızdan böyle birbirinizi yiyorsunuz.... Silkinin Beyler ve Bayanlar Gün Cenk günüdür Antlaşma kabul edilmedi artık yok Geçmişi düşünmeyin hep Yarını düşünün ; Bakın ; Dün = Bitti Bugün = Ne olursa olsun Bugünde bitecek Yarın = Hep yarını düşünün çünkü Yarınlar hiç bitmeyecek.... Yani Geçmişi unutun.... Geleceğe Birlik ve Beraberliğe bakın artık... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp C.tesi Şub. 07, 2009 12:16 am |
|
|
haydaaa beyler anlamıyorsunuz sanırım bulgarlar bir anlaşma teklif etti buna ya evet ya hayır diyecezğiz buna hayır diyen salakta değildir hainde değildir buna evet diyende salkada değildir hainde değildir o zaman hiçbir bilgiyi paylaşmayalım kafamıza göre evet yada hayır diyelim böylece kimsenin haberi olmaz kimsede kimseye hain diyemez bumu yapılsın illa |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp C.tesi Şub. 07, 2009 12:25 am |
|
|
- Barbarov demiş ki:
- hangi 'salak' adamlar bu teklife hayır dedi? ve turkkan abiye laf attı?
Yaw başka çaremizmi var? Bulgarlar hayvan gibi nabalım seviye 3 lerin yarısı yatıo kendi kasabalarında...Yazık yaa Bu mesajı yazan arkadaş sağolsun Ortamı kızıştırarak hem BODf ye hemde Bulgarlara çok yardım ediyor. |
|
|
|
malsi
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Ptsi Şub. 09, 2009 2:32 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- haydaaa beyler anlamıyorsunuz sanırım bulgarlar bir anlaşma teklif etti buna ya evet ya hayır diyecezğiz buna hayır diyen salakta değildir hainde değildir buna evet diyende salkada değildir hainde değildir
o zaman hiçbir bilgiyi paylaşmayalım kafamıza göre evet yada hayır diyelim böylece kimsenin haberi olmaz kimsede kimseye hain diyemez bumu yapılsın illa Aynen katiliyorum fakat ihtiyar pasanin da dedigi gibi bulgarlarla anlasma yapmak icin henuz erken niye? 1*zayif dustuler 2*guclu oyunculari silindi 3*biz toparlandik sayilir 4*en fazla 50 kisi kalmislardir sadete gelelim; biz edirneye ve harmanliya girelim once edirne sonra stratejimize gore harmanliya da girelim en son bu dedigim yere girince de anlasmak icin masaya oturalim bu sefer sartlari biz yazacagiz avantajli taraf olarak. |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: ayıp yaw ayıp Ptsi Şub. 09, 2009 2:41 pm |
|
|
- malsi demiş ki:
- kartal13 demiş ki:
- haydaaa beyler anlamıyorsunuz sanırım bulgarlar bir anlaşma teklif etti buna ya evet ya hayır diyecezğiz buna hayır diyen salakta değildir hainde değildir buna evet diyende salkada değildir hainde değildir
o zaman hiçbir bilgiyi paylaşmayalım kafamıza göre evet yada hayır diyelim böylece kimsenin haberi olmaz kimsede kimseye hain diyemez bumu yapılsın illa Aynen katiliyorum fakat ihtiyar pasanin da dedigi gibi bulgarlarla anlasma yapmak icin henuz erken niye? 1*zayif dustuler 2*guclu oyunculari silindi 3*biz toparlandik sayilir 4*en fazla 50 kisi kalmislardir sadete gelelim; biz edirneye ve harmanliya girelim once edirne sonra stratejimize gore harmanliya da girelim en son bu dedigim yere girince de anlasmak icin masaya oturalim bu sefer sartlari biz yazacagiz avantajli taraf olarak. Aynen katiliyorum milletin unuttugu sudur.Harmanlida bulgar nufusu artmistir.Harmanli bizde olsa ne olacakki ilk secimde belediye reisini bulgar.Yeni hesap acan bulgarlari unutmayin 10 kisi hesap aciyorsa 2 veya 3 kisi harmanliya dusuyordur.Harmanliya birde tasinanlar haric tabi.Turkler harmanlida azinlik durumuna dusmustur artik.Biz bu savasi kazanacagiz ve bulgarlar bize anlasma teklifi edecekler.Ve oyunu birakan arkadasa cok uzuldum bizim millet vur deyince olduren tiplerden anlamasi lazim bu milleti. |
|
|
|
|