skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 3:52 am |
|
|
efet bir getirisi olması lasım..yoksa onlar boşa çekilmezler..hem ben soruyu kartala sordum sen neden cevaplıyosun abi ? |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 9:08 am |
|
|
Ama ufak ufak bence tırstılar ordu şehrine dayanan 4 ordumuz var
onların içerde 2 ordusu ve bir ordularının lideri silindi....
Artık onlarında baskenti acıldı ve korumaları gereken bir baskentleri ve divanları var...
Onceden boyle bir kaygıları yoktu...
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 11:50 am |
|
|
bugün inceledim bunlar çekilmeycekler adamlar artık hesapları edirne harmanlıya açıyor oradan sw0 olarak başlıyor kendi toprakları gibi amaaa bişey var bu işin içinde edirne belediyesini ahla geri almadılar valla kusura bakmayın burnuma çok pis vatan hainliği kokuları geliyor |
|
malsi
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 1:18 pm |
|
|
[quote="kartal13"]bugün inceledim bunlar çekilmeycekler adamlar artık hesapları edirne harmanlıya açıyor oradan sw0 olarak başlıyor kendi toprakları gibi amaaa bişey var bu işin içinde edirne belediyesini ahla geri almadılar valla kusura bakmayın burnuma çok pis vatan hainliği kokuları geliyor[/quote] ??????? biraz acarmisin? |
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 1:29 pm |
|
|
Kim reis şimdi bence onu kasdediyor...
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 1:42 pm |
|
|
cucur reis cucurdan hala belediyeyi almadılar hadi korumuştur diyelim aklıma takılan bişey var cucur bulgar ordularını dost listesinden çıkardığını söylemişti oysa dışarıdan edirneye bir bulgar ordusu girdi hemede hiç çarpışma olmadan bu tuhaf |
|
barlation
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 1:56 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- cucur reis
cucurdan hala belediyeyi almadılar hadi korumuştur diyelim aklıma takılan bişey var cucur bulgar ordularını dost listesinden çıkardığını söylemişti oysa dışarıdan edirneye bir bulgar ordusu girdi hemede hiç çarpışma olmadan bu tuhaf way anasunu arkadaş ..bu kadarda olmaz yani..Yazıklar olsun eğer bööle bir şey yapılmışsa |
|
HADEZ
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 1:59 pm |
|
|
Sen de olmasan bu gelişmelerden hiç haberimiz olmayacak Kartal. |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 2:02 pm |
|
|
basbas bagirirlar ama resmi forumda vatan hainleri diye baskalarina gerci erkenden yargilamak yanlis ama olay cok süpheli simdi bunu resmi forumda cucura konu acip sorsak ya konu silinir cvp gelmeden yada editlenir veya kilitlenir en büyük ihtimalle konuyla beraber bizde siliniriz |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 2:15 pm |
|
|
- Alıntı :
- Sevgili Osmanlilar,
Bugun Edirne'de 5 ordu var. Bulgar ordulari Edirne'nin icinde. Bizim ordularimiz sehirin disinda. Belediye baskani olur olmaz Bulgar ordularini dost listesinden cikardim. Ancak sehire girmek isterlerse diye aseslerle ve sehiri savunanlarla carpismamalari icin bizim ordularimizi dost listesine ekledim.
Bulgarlardan bazilari belediyeyi ele gecirip bizim ordularimizi dost listesinden cikarmak, kendi ordularini dost listesine eklemek icin ve savunma bonusundan yararlanmak icin sehire girdiklerinde Rkfrkn isimli asesimizi oldurmuslar. Ama belediyeyi ele gecirememisler. Eger bug olmasaydi simdiye coktan degistirirler sende zil takip oynardin herhalde. Cok bilememis Karesi Sancağı Ordusu Eski Komutanı, Edirne Sancağı Eski Beylerbeyi, Edirne Kasaba eski Reisi, Beylerbeyligin amansiz talibi ama yeni divanin bosta bekleyen japoncu uyesi Sarkoylulerin en Sarkoylusu Dedetor herhalde hala neden belediye baskani oldugumu boylece anlamissindir. Kimse senin suslu unvanlarina, gazoz kapagindan madalyalarina itibar etmedigi icin sana ozelden mesaj atip durumu anlatma geregini gormemis. Demekki forumda yazilanlari okuman lazimmis.
Sevgiler,
Cucurbita Pepo resmi forumdan alintidir |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Bulgarlar geri mi çekiliyor? Salı Şub. 10, 2009 2:53 pm |
|
|
bence ortada bir vatan hainliği yok..hem olsa bile cucurun bundan ne gibi faydası olucak..belkide bulgarlar bilerek almamışlardır..reisi hain ilan ederler diye..bulgarların yapmıycağı şey değil..yanii her türlü seçeneği göz önünde bulundurun arkadaşlar.. |
|