|
YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? |
|
|
Bursa Seçimi Ne olur? | Büyük Osmanlı Devleti Fırkası | | 22% | [ 15 ] | Osmanlı Barış ve Demokrası Fırkası | | 10% | [ 7 ] | Osmanlı Huzur Refah Fırkası | | 67% | [ 45 ] |
| Toplam Oylar : 67 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
nicomedia1
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 10:58 pm |
|
|
Bende anlamadım ama senin gittigin gece meyhanede alem vardı tosunu şutladık hepimize geçmiş olsun diyorlardı
ne gariptirki tavşanlıda 1 tane bile seni seven adama rastlamadım
hepsi havalının teki
terbiyesi eksik
vs. yani bilmiyorum ne yaptın adamlara anlamadımki
yaw sen ohrfdende kovuldun galiba yada kendinmi çıktın.. eğer kendin çıktıysan yaptıgın az iyiliklerden birini yapmışsın |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:00 pm |
|
|
Ayrıca amele = işçi demektir . İşçi arkadaşlarımızı senmi küçük görüyorsun. Bari o pis ağzına o şerefli insanları alma ..
|
|
|
|
TosunPasa37
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:06 pm |
|
|
ne işcis ne sacmalıyon tavşanlı öyle laf diyorsa isim verde soralım dogruysa sallama yapma ondanmı aday çıkmadı karşımıza |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:14 pm |
|
|
ben tavşanlıya gittiğimde gördüğüm manzarayı söyledim. kısacası tüm tavşanlı diyebilirim işçi konusunda zaten senin anlamanı beklemiyordum |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:17 pm |
|
|
Her halde parayla susturuyodu halkı.
Belediyeden çek parayı halka hediye başlığı altında dağıt sonra oyları al :D
yani yaptığı iyi bişey hep kendi yiyip halak yedirmeyenlerde var :D
Bu yarısını yiyo yarısını yediriyo |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:24 pm |
|
|
Yaw Nicoyu Takıpta Mesaj atmayın O hep böyle hayallerini anlatır ama Hiçte Gerçekleşmez Yazıkk onuda böyle kabullendik.... |
|
|
|
kaansabri
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:31 pm |
|
|
Nicocum:) Allah akıl fikir versin diyorum:) kanıtsız gelme:D bu arada birdahaki sayınızdada multi yaptığıımızı ispatla tamammı ama adam gibi ispatla |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:33 pm |
|
|
Yarın görüşürüz Dark senle en son görüşmemizi hatırla show sana gelip ne demişti sen hala buralarda nasıl geziyorsun anlaşmamızı bozdun ama |
|
|
|
TosunPasa37
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:38 pm |
|
|
lord sen kimsin tanımam etmem bilmedne sallama abisi |
|
|
|
D4RK41
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Paz Şub. 08, 2009 11:45 pm |
|
|
Ne antlaşması gene mi Hayal görüyosun...Gene liste Konusuysa Senin lafınla bişi olmuyo Sen kendin çalıp kendin oynuyosun o listeyede Reeldeki Olaylar yüzünden girmedim Yani Boş boş gülme Sen dış kapının mandalısın :D:D |
|
|
|
Yamatoo
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Ptsi Şub. 09, 2009 12:03 am |
|
|
işallah ohrf kazanacak gazaları mübarek olsun(sanki savaşa gidi yolarmış gibi oldu ama neyse ) |
|
|
|
totalwar61
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Ptsi Şub. 09, 2009 1:29 am |
|
|
güzelim anketi rezil etmişsiniz tebrikler ) benim görüşüm obdf alacak.. tüm partilere başarılar.. |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Ptsi Şub. 09, 2009 2:19 pm |
|
|
çok küçük ihtimalle de olsa bütün partiler 4-4-4 olarak sıralanabilir. Fakat şu anda bu durum çok zor... |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Ptsi Şub. 09, 2009 2:24 pm |
|
|
OHRF |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Ptsi Şub. 09, 2009 2:54 pm |
|
|
tüm partilere başarılar yalnız bu forumda bodf lu yok demeyin inanın baya var gizli kullanıcılar ama varlar |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Ptsi Şub. 09, 2009 3:15 pm |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- tüm partilere başarılar
yalnız bu forumda bodf lu yok demeyin inanın baya var gizli kullanıcılar ama varlar oldukları belli BODF %20 |
|
|
|
Lord Sting Of Died
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Çarş. Şub. 11, 2009 4:15 pm |
|
|
BODF li olanlar değil kazanacağını düşünenler oy veriyor sanırım . |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? Çarş. Şub. 11, 2009 4:32 pm |
|
|
Arkadaşlar biz anketi doğru çıkarmak için hem bu foruma başlık açtık, hem de diğer foruma ama diğer forumdaki modlar ÜSTÜN ANLAYIŞLARINDAN (!) Dolayı 5 dakika sonra başlığı sildiler. Olay böyle, biz sizlere doğruyu göstermek için elimizden geleni yapıyoruz ama bazıları önümüze taşlar koyuyor, ne yazıkki |
|
|
|
|
YHG ' Den DEV Anket --- Bursa Seçimi Ne olur? |
|
|