Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Bosna Krallığı

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Mit

Mit

Bosna Krallığı - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Bosna Krallığı Bosna Krallığı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 8:26 pm

_sahmeran_ demiş ki:
Acaba Ljs ye mesaj atsam beni Bosnaya yollar mı?

Ana dil gibi Boşnakça konuşabiliyorum.

evet, resmi forumda Bosnia (Babel Towers) aldi bir baslik var. ljs gitmek isteyenleri oraya tasiyacak.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Bosna Krallığı Bosna Krallığı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 8:35 pm

o zaman ben ismimi yazdırayım Smile hem bosnadan osmanlıya gelir şu bursa tic. nazırının agzını kapatırım Smile

ayrıca sunsi ile meyhanede görüştüm osmanlı daha çok bekler dedi Smile siz unutun 77 bin akçeyi bence lol!
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Bosna Krallığı Bosna Krallığı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 9:22 pm

nicomedia1 demiş ki:
ayrıca sunsi ile meyhanede görüştüm osmanlı daha çok bekler dedi Smile siz unutun 77 bin akçeyi bence lol!

esekler kovalasin onu emi Very Happy
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Bosna Krallığı Bosna Krallığı - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 10, 2009 9:51 pm

keske ss'yi alsaydin flas haber olurdu (:
sulda

sulda

MesajKonu: Geri: Bosna Krallığı Bosna Krallığı - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 10:28 am

slm,
ben kesinlikle gitmek istiyorum.
resmi forumdan mı müracaat etmem gerekiyor acaba.
yoksa koloni mi açılcak.
yardımcı olursanız sevinirim.

Bosna Krallığı

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2