Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Solonun gazabına mı uğradım :D

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Nistel

Nistel

Solonun gazabına mı uğradım  :D Vide
MesajKonu: Solonun gazabına mı uğradım :D Solonun gazabına mı uğradım  :D Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 2:54 pm

1. foruma giremıyorum sayfada,
Permission denied. böle bi yazı cıkıyor. banlandımmı acaba
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Solonun gazabına mı uğradım :D Solonun gazabına mı uğradım  :D Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 3:05 pm

Razz:P hahahaha

naptın yahu sen,ulen salon ulen salın..
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Solonun gazabına mı uğradım :D Solonun gazabına mı uğradım  :D Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 3:08 pm

permission denied ne demek
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Solonun gazabına mı uğradım :D Solonun gazabına mı uğradım  :D Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 3:17 pm

Girişe izin vermemek gibi bişi,banlanmışın yani Smile
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Solonun gazabına mı uğradım :D Solonun gazabına mı uğradım  :D Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 3:20 pm

way solon vay Very Happy cucura laf attıgım gibi banlandım yaw Very Happy harbidende öle oıldu o msjdan sonra foruma giremedim Very Happy

rica etsem biri kaç gun dometes soslu ban yedıgıme bakabılırmı
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Solonun gazabına mı uğradım :D Solonun gazabına mı uğradım  :D Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 3:49 pm

valla benim ceza 9 subatta bitecekti ama hala permisson denied yazıyor Smile solon banı açmayı unuttu herhalde ya-huuu
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Solonun gazabına mı uğradım :D Solonun gazabına mı uğradım  :D Icon_minipostedÇarş. Şub. 11, 2009 4:23 pm

arkadaşlar çerezleri silin bikere bende banlanmıştım, çerezleri silince en azından forumu okuyabiliyon, bende bida resmi forumda gerekmedikçe msj atmıcam, Allah korusun banlarlar beni de Very Happy

Solonun gazabına mı uğradım :D

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası