Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

evet artık bulgar ordusu yok

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki
Yazar Mesaj
300 Spartans

300 Spartans

evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 5:19 pm

+1
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 5:20 pm

Aslında bencede saldırmasak olur bulgaristana, mturkkanının dediği biz önce harmanlıyı alalım biraz toparlanıp ozaman gideriz
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 5:30 pm

Çok sükür:)
SAYLI

SAYLI

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 5:48 pm

abi müthişsin sizin gibiler olmasa OSMANLI nın hali harap oyunda...
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 6:53 pm

mturkkan demiş ki:
aklımızı basımıza toplıyacaz bulgarlara saldırmak aptallık olur su anda bulgaristanın iclerine gidip zaten 2 orduları var bulgaristanda romanyadan bir ordunun yardıma geldigini varsayalım etti 3 ordu 30 zar kişilik olsalar etti 90 kişi bizde 5 ordu dolu olmalıki 200 kişi berki ozaman bulgaristana gidilebilir yoksa boş hayaller kurmayalım calışalım cok çalışalım ekonomiyi duzeltelim kılıc kalkan uretelim et uretelim kp kasalım 5 ordu dolduracak hazır gruplarımız olsun sonrasına bakarız mesala 3 kişi harmanlıda ordu kursun boş toplanmada beklesin 20 tane grup olsun hazır calışmaya devam etsinler harmanlıda lazım olursa hemen toplanma vaziyetindeki ordulara girerler orduda yuru der hem ekonomi bozulmaz hemde orduya girecek olanlar boş kalmamış olur hemde hazırda 3 ordu harmanlıda bekliyor olur aynısını edirne içinde 1 ordu olarak yapabiliriz 1 kişi ordu kurar toplanmada bekler 7 grup ta hazır olarak normal işlerine devam eder not:bu orduyu kuracak arkadaşa gunluk olarak belli bir ucret odenir boşta bekliyecegi için
Bu fikir cok guzel uygulanabilir bir fikir seni tebrik ederim ben buna varim lol!
castle

castle

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 7:12 pm

tabıkı uygulanır mturkan abı arkandayım
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 7:20 pm

hadi bakalım , inşallah en kısa zamanda harmanlıda kurutlur bu beladan ve geri bağlama işleride umarım sorunsuzca gerçekleşir.
emeği olan herkezin ellerine sağlık, sadece savaşan değil, mal tedarik eden, ekmek üreten mısır yetiştiren, kalkan kılıç yada en olmadı fikir üreten
savaşa gidenleri ikna eden ve liste uzar gider
herkeze sonsuz teşekkürler.
toz

toz

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 7:58 pm

Benim ordum var ben bağlarım karesiye Twisted Evil
recai

recai

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 8:12 pm

toz demiş ki:

Ben seni bir yere bağlarım varya feleğini şaşırırsın
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 9:33 pm

toz demiş ki:

Senin gibi adamlara soylenen bir suru laf var ama burda soylenmez senide bizim tuvaletin kapisina baglarim merak etme sen.O cok sevdigin haydutlarla senle bir yerde karilasiriz.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:25 pm

kutuk demiş ki:
toz demiş ki:

Senin gibi adamlara soylenen bir suru laf var ama burda soylenmez senide bizim tuvaletin kapisina baglarim merak etme sen.O cok sevdigin haydutlarla senle bir yerde karilasiriz.
Arkadaslar toz a fazla yukleniyosunuz o kendi karariyla is yapmadi diye biliyorum sadece buyuk saydigi insanlari ve seviye 3 olmasi icin eksik olan parasini tamamlayanlara uydu da oyle is yapti.lutfen bilmediginiz konular hakkinda fazla atip tutmayin.
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:28 pm

malsiye katılıyorum tozun tecrübesizliğini resmen kullandılar
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:35 pm

Malsi para konusunda haklisin ama Tecrubesizlik konusunda pek katilamayacagim..Keza tecrubesiz insan ya tum emirlere uyar yada cok bilmislik yaparak tecrubesizligini ortmeye calisir..Toz 2 sini birden yapti..
Bu yuzden tecrubesizligin arkasina siginilamaz..
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:35 pm

malsi demiş ki:
kutuk demiş ki:
toz demiş ki:

Arkadaslar toz a fazla yukleniyosunuz o kendi karariyla is yapmadi diye biliyorum sadece buyuk saydigi insanlari ve seviye 3 olmasi icin eksik olan parasini tamamlayanlara uydu da oyle is yapti.lutfen bilmediginiz konular hakkinda fazla atip tutmayin.
Bir hata yapmış ama hala dalga geçer gibi konuşması bazı kesimlerin sinirini bozabilir.Bilip bilmeyecek ne var burda ortada bariz bir hata ve bu hatayı yapması için kullanılan bir komutan var.Ve bu komutan burda hala "orayıda bağlarım burayı da bağlarım" şeklinde alaycı bir dille konuşursa kimsede "yahu bu adam hata yapmış ama bilmiyormuş"deyip bırakmaz olayı.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:53 pm

bakin haklisiniz ama herkes yasi 23 de olsa olgunlasmis sayilmaz bazi tipler vardir 30 yasinda bile herseyi gulme konusu yapar ve saka yapma niyetiyle agzindan bazi alay sayilacak seyler cikabilir hepimiz hayatimiza donup kendi muhasebemizi yapalim lutfen.ha sunu yapalim soralim ona sen ciddi misin diye? veya boyle bir lafin sakasi bile agir kacar diye bidaha lutfen soyleme diye!! ama hemen bir linc girisimi hicbirinize yakistirmiyorum!lutfen daha anlayisli olalim.
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:55 pm

malsi demiş ki:
bakin haklisiniz ama herkes yasi 23 de olsa olgunlasmis sayilmaz bazi tipler vardir 30 yasinda bile herseyi gulme konusu yapar ve saka yapma niyetiyle agzindan bazi alay sayilacak seyler cikabilir hepimiz hayatimiza donup kendi muhasebemizi yapalim lutfen.ha sunu yapalim soralim ona sen ciddi misin diye? veya boyle bir lafin sakasi bile agir kacar diye bidaha lutfen soyleme diye!! ama hemen bir linc girisimi hicbirinize yakistirmiyorum!lutfen daha anlayisli olalim.

unanim unanim
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:56 pm

sagol alpi anlayisin icin :d
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 10:58 pm

malsi demiş ki:
bakin haklisiniz ama herkes yasi 23 de olsa olgunlasmis
sayilmaz bazi tipler vardir 30 yasinda bile herseyi gulme konusu yapar
ve saka yapma niyetiyle agzindan bazi alay sayilacak seyler cikabilir
hepimiz hayatimiza donup kendi muhasebemizi yapalim lutfen.ha sunu
yapalim soralim ona sen ciddi misin diye? veya boyle bir lafin sakasi
bile agir kacar diye bidaha lutfen soyleme diye!! ama hemen bir linc
girisimi hicbirinize yakistirmiyorum!lutfen daha anlayisli
olalim.
unanim
tabi cihad sende haksiz degilsin ama simdi bu adami burda linc edersek öbürlerinden ne farimiz kalir
gecelim bu konuyu
artik bulgar mulgar deyipte aldiklari geliboluyu bakalim itiraz etmeden geri verecekler mi
su an önemli olan budur
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 11:02 pm

malsi demiş ki:
post kasma malsi Very Happy ..............bi saniye.....simdi bende post kasmis oldum Very Happy
begendin mi yaptigini Very Happy
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 11:09 pm

Emaar demiş ki:
malsi demiş ki:
post kasma malsi Very Happy ..............bi saniye.....simdi bende post kasmis oldum Very Happy
begendin mi yaptigini Very Happy
post kasmaya calissam simdiye 2000lerde olurdum bbenim icin onemli degil post kasmak nasilsa bir ise yaramiyor ha keske oyundaki kuvvet-karizma-zeka kasilmsini saglasa o zaman sen gor bendeki nesyi ve postu anindan 10000 yaparim butun ozellikler tavan yapsin diye :d
ekremcengiz1

ekremcengiz1

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 11:13 pm

post mu kasmak mı Very Happy bunda çok ii olan birilerini tanıorum RazzVery Happy
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 11:14 pm

malsi demiş ki:
Daha önce ona bu tür şeylerle ilgili bu şekilde konuştuğundan dolayı resmi forumda da uyarılar geldi."Tam bağımsız Gelibolu,Hoşgeldin Gelbolu"vb şeklindeki lafları bir çok eleştiriye maruz kaldı.Daha bu lafları ilk söylediğinde bile tepki almıştı ama bu kadar büyük tepkiler değildi.Fakat arkadaş bunlara hiç aldırmaz ben diyeceğimi derim çeker giderim edebiyatı yaparsa daha fazla anlayış beklemek anlamsız olur.Başkalarına haksız yere yapılan linçlerden sonra ben Toz'a yapılan şeye linç demem.
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 11:14 pm

malsi demiş ki:
post kasmaya calissam simdiye 2000lerde olurdum bbenim icin onemli degil post kasmak nasilsa bir ise yaramiyor ha keske oyundaki kuvvet-karizma-zeka kasilmsini saglasa o zaman sen gor bendeki nesyi ve postu anindan 10000 yaparim butun ozellikler tavan yapsin diye :d
Very Happy
recai

recai

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 11:20 pm

malsi demiş ki:
kutuk demiş ki:
toz demiş ki:

Sevgili malsi sende haklısın ama bilgi eksiğin var bu toz denen edit parayıda edirne sancağından aldı
anlıyacağın onu yönlendiren gazi ve saz ekibinden havasını almasına rağmen edirneye ihanet etmiştir ve sözleri ile halende ihanet etmeye ve ortamı germeye devam etmektedir
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: evet artık bulgar ordusu yok evet artık bulgar ordusu yok - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Şub. 12, 2009 11:45 pm

toz demiş ki:

edit...

Konuşmanıza dikkat edin...

Redkit

evet artık bulgar ordusu yok

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3  Sonraki