Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Ordularımız Harmanlıda...

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3
Yazar Mesaj
obituary

obituary

Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Vide
MesajKonu: Geri: Ordularımız Harmanlıda... Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:04 am

.

En son obituary tarafından C.tesi Şub. 14, 2009 1:09 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
obituary

obituary

MesajKonu: Geri: Ordularımız Harmanlıda... Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:08 am

13-02-2009 04:26 :Manadlı kişiye darbe indirdin.
13-02-2009 04:26 : Manadlı kişiye darbe indirdin.
13-02-2009 04:26 : Kavgaya tutuştuğunuz Man, O, ve War
obituary

obituary

MesajKonu: Geri: Ordularımız Harmanlıda... Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:24 am

13-02-2009 04:26 : Xoli adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
13-02-2009 04:26 : Lora82 adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
13-02-2009 04:26 : Kavgaya tutuştuğunuz Şu kişilerden oluşan grup Bzr Helyna gönderen gönderen Lora82 ve Xoli.
13-02-2009 04:26 : Ducombre adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
13-02-2009 04:26 : Kavgaya tutuştuğunuz Ducombre.
12-02-2009 04:34 : Sana saldıran kişi Tberkay94.
12-02-2009 04:33 : Malkomx adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
12-02-2009 04:33 : Malkomx adlı kişiye darbe indirdin. Bu darbe muhtemelen onu öldürdü.
12-02-2009 04:33 : Sana saldıran kişi Malkmox
09-02-2009 04:30 : Fournoi adlı kişiye darbe indirdin. Onu acı verici bir biçimde yaraladın.
09-02-2009 04:30 : Kavgaya tutuştuğunuz Fournoi.
09-02-2009 04:29 : Kavgaya tutuştuğunuz Minka.
09-02-2009 04:29 : Kavgaya tutuştuğunuz Lewnidas.

OBITUARY SLOWLY THEY ROT
infini

infini

MesajKonu: Geri: Ordularımız Harmanlıda... Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:27 am

obituary show:Dhelal olsun dostum
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Ordularımız Harmanlıda... Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:22 am

estğ. beyler kahramanlık kim biz kim benim gözüm de kahraman

sw1 elbisesi yok 1 tarlası var tüm parasını sadece et e harcayıp kp 50 yapmış sırf orduya alınsuın diye parasız savaaş gelmiş babayiğitlerdir

Efendimiz savaaş giderken uhud savaşına ( aklımda öyle kalmış ) giderken 2 çocuk varmış rafii ve semüre, rafii nin iyi ok attığı söylenince onu orduya almış, semüre günlerce ağlamış Efendimizin yanına gelmiş demişki

-beni orduya neden almadınız oysa ben rafii yi güreşde yeniyorum

Efendimiz bunun üzerine rafii ve semureye güreş tutturmuş semure kazanmış o yüzden onuda orduya almış ve savaş zamanı Efendimiz semurenin abisine demiş ki

-sen bağla kardeşinin kılıcını boyu küçük bağlayamıyor
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Ordularımız Harmanlıda... Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:28 am

kartal13 demiş ki:
estğ. beyler kahramanlık kim biz kim benim gözüm de kahraman

sw1 elbisesi yok 1 tarlası var tüm parasını sadece et e harcayıp kp 50 yapmış sırf orduya alınsuın diye parasız savaaş gelmiş babayiğitlerdir

Efendimiz savaaş giderken uhud savaşına ( aklımda öyle kalmış ) giderken 2 çocuk varmış rafii ve semüre, rafii nin iyi ok attığı söylenince onu orduya almış, semüre günlerce ağlamış Efendimizin yanına gelmiş demişki

-beni orduya neden almadınız oysa ben rafii yi güreşde yeniyorum

Efendimiz bunun üzerine rafii ve semureye güreş tutturmuş semure kazanmış o yüzden onuda orduya almış ve savaş zamanı Efendimiz semurenin abisine demiş ki

-sen bağla kardeşinin kılıcını boyu küçük bağlayamıyor

Evet kartal gerçek kahramanlar onlar.Bana bu zaman kadar kaç mesaj atıldı abi nolur orduya girmek istiyorum, Tüm paramla et alıp kuvvetimi arttırırım sopam var ne olur orduya al diye yalvaran 1 çok sw 1 oyuncular vardı.1 tanesine bile ölecekler diye kıyamayıp orduya almadım Very Happy Keşke sw 3 255 kpli arkadaşlarda birazcık kahraman olabilselerdi Neutral
recep298

recep298

MesajKonu: Geri: Ordularımız Harmanlıda... Ordularımız Harmanlıda... - Sayfa 3 Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:26 am

Lora82 ölmüş ellerin dert görmesin intikamımı aldın Very Happy

Ordularımız Harmanlıda...

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
3 sayfadaki 3 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2, 3