Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

her gun pc me girilmeye calışılıyor

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

her gun pc me girilmeye calışılıyor Vide
MesajKonu: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:14 am

arkadaşlar her gun pc me birileri tarafından girilmeye calışılıyor artık bulgarlardan degilde artık hesabımın turkler tarafından alındıgına inanmaya başladım neden derseniz bulgar yapsaydı orduyu dagıttı diyelim parayıda harcadı ee elbiselerimden dukkanımdan ne istedi artık farklı insanlardan suphelenmeye basladım bu gunlerde cok olmaya başladım sanırım hızlarını alamadı bazıları artık suphelenmeye basladım daha ne istiyorlar
her gun pc me girilmeye calışılıyor Nortonij5
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:15 am

her gun 4 5 defa aynı sey deneniyor guvenlik onlemlerini son duzeye kadar getirdim bakalım hayırlısı ne olacak
Valandil

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:16 am

programla yada proxy ile ipnizi saklarsanız hiç bir halt yapamazlar sevgili dostum Wink
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:17 am

:S:S:S Garip
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:21 am

Bu bir oyun diyenlere bu da en iyi bir kapak sanirim. Smile

Kolay gelsin hocam sana..
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:28 am

Format at pcye istersen yoksa bu adamlar senin pcnin izini nerden bulucak :S
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:30 am

atacam yarın bakalım ne olacak sa olsun artık
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:42 am

format eskiden yerleşik trojen varsa belki onalrı temizleyecek ama bikaç trojencik için yorgan yakılmaz, temizlenir
ondan ziyade valandili dinle sen, Wink
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:08 am

yoo abi bu bir fırsat işte ava giden avlanır msn de görüşelim abi
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 2:23 am

Very Happy:D
çok kötüsün kartal
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:25 am

Avladınız mı ne oldu?
efendiy

efendiy

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:46 am

Formatla kurtulamazsınız. Sadece bir ya da iki gün adamı geciktirirsiniz. Ayrıca ip gizlemenin de kolayca aşıldığını biliyorum Wink
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 11:51 am

ya allah rızası için şu işler nasıl yapılıyor söyleyiverin.

Mturkkan bende de norton var. Ama böyle birşey yok. Sen hangi sürünümü kullanıyon?

Valandil, Ip gizleme nasıl oluyor bende proxy var ama ne halta yaradığını bilmiyorum Smile

Ee sonuçta benim pc me de saldırabilirler.
Sonuçta Arnavutluk Elçisiyim queen Sanırım Smile
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 12:53 pm

kimligini belli etme la Very Happy bulgarlar bizim burayada gelecekler Smile

sana ugramısken gelip bizim evede ugrarlar falan lol!

mturkkan geçmiş olsun Sad Allah ıslah etsin bnları
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 1:59 pm

öncelikle arkadaşlar format pc deki tüm keyloger leri temizler
kasperskyda keylogerleri temizler

adam yine girmeye çalışırsa ilk olarak oturumu şifreleyin denetim masasından yapabilirsiniz sakın ip değiştirmeyin oyundan silinirsiniz

2.olarak portlarınızı ihtiyacınız yoksa kapatın

3.olarak bir firewall kullanın

4.olarak bazı özellikleri kapatın ( telnet, uzaktan bağlantı )

5.olarak pc nizin önemli yerleri örneğin c yi falan paylaşıma kapatın

o zaman hiç bi halt edemezler
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 3:36 pm

Kısaca değişken ip kullansak???

Bulabilirlermi bu 1?

İkincisi değişken ip kullanınca oyundan silinme ihtimalimiz mi ortaya cıkar?
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 3:55 pm

duyurularda benzer bir açıklama olmalı sanırım,
oyuna başka müdahalerde bulunmak, ek ilaveler kullanmak falan,
ve ip değiştiren programcıklarda adminlerce tespit edilirse şüpheli karakter sınıfında değerlendirilirsiniz ve tespit edildiğinde evet silinme sebebi olacaktır.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 4:00 pm

ben mturkkan olayında lavabodan şüpheleniyorum birazda,
şimdi nasıl bilmiyorum uzun zamandır hiç kullanmadım orayı ama girerken oyun adı ve şifresiyle bağlanıldığı için,
ve oyuna değilse bile oraya yapılacak bir saldırıda tüm bilgilerin, birilerince araklanması ihtimali oldukça fazla,
gerekli filtrelemelerlede, istedikleri kişinin bilgilerini almaları muhtemel.
bir şeyi deneyen oldumu hiç,
mesela kendi hesabınıza girip oyundayken, sizin bilgilerinizle başka bilgisayardan, (farklı modemden) girildiğinde, ilk girenmi devam ediyor, yoksa ilk giren oyundan düşüp sonradan girenmi hükmediyor hesaba, yada ikisde hükmedebiliyormu?
mturkkan olan biteni izlemekle yetindim bişey yapamadım gibi bişey yazmıştı ordan kafama takıldı.
bu işi denemek için bi güvercin bulmak lazım galiba Very Happy
yada KFCMT özel mesajla bilgi verirmisiniz rica etsem Smile
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 4:13 pm

bad mesela ben bi eski versiyondan bide yeni versiyondan aynı anda giriyorum arasıra, iki hesapta hesaptan düşmüyo
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 4:17 pm

oyundaki bir açıktır bu ozaman, bildirilmesi gerekir.
msn de bile başkası açınca altta yazı çıkıyor (paranoyak sevgililer bölelikle tespit ediliyor, ç.dışı takılarak bekliyorsunuz mesela Smile )
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 4:24 pm

hocam dusen olmuyor,2 side devam ediyor..
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: her gun pc me girilmeye calışılıyor her gun pc me girilmeye calışılıyor Icon_minipostedC.tesi Şub. 14, 2009 4:59 pm

gerçek hesapla denemeyinde aman Sad
ne olmaz ne olmaz,..

her gun pc me girilmeye calışılıyor

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası