Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Evlatlik

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
kartal13

kartal13

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 1:55 pm

evet zaten alsınlarda haram para o kimler nerden geldiler bilmiyorum bazılarını biliyorum onlar benim arkadaşlar ki hepsi sw1 ama ötekiler yani inzivada olanlar silinmiyo işte tanımıyorumda onları öyle hayatının sonuna kadar yapışıyo sana
***Ares***
Üyeliği iptal edilmiştir
***Ares***

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 5:46 pm

Bu hafta 8 000 hesap silinmiştir. Bulgaristan ve Türkiyede.
malsi

malsi

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 9:22 pm

***Ares*** demiş ki:
8000 hesap mi? emin misin pek oyle gorunmuyor bugun mu oldu?
malsi

malsi

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Haz. 25, 2008 9:23 pm

arkadaslar ben rahatim artik cnku evlatlik olmus arkadaslar dustu yakamdan
***Ares***
Üyeliği iptal edilmiştir
***Ares***

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 12:22 am

malsi demiş ki:
***Ares*** demiş ki:
8000 hesap mi? emin misin pek oyle gorunmuyor bugun mu oldu?

***Ares*** demiş ki:
malsi

malsi

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 4:15 pm

iyide niye daha hala sinirlar kapali ve bizim onumuz nicin acilmiyor mademki 8000 hesap silinmis artik sorun kalmadi demektir! yaniliyormuyum?
sawron

sawron

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 5:08 pm

@li demiş ki:
sawron demiş ki:
@li demiş ki:
Boşver sen açmadığın sürece sana bişey yapamazlar!!!!!

Bir arkadaşıma baska bi pc den 50 tane multi açtılar ve çocuk silindi. Peki buna ne diyeceksiniz. İsteseler herkesi sildirebilirler. Laughing

cocuk kendide mutlaka bişeyler yapmıştır!!!!

Hiçbirşey yapmadı. Patır patır 1 saat içinde evlatlar doluştu. Akşam saatlerinde de silindi adam.
bursamami

bursamami

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 5:27 pm

merak etme Ip kontrol edilmeden silinme olmuyor. admin panellerinde tüm İp ler gözüküyor zaten. Dinamik İp kullansan dahi başka pc ile senin pc nin aynı İp ile bağlanmış olma ihtimali milyonda bir. için rahat olsun Wink
levozz

levozz

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 7:22 pm

sürekli olan şey bu biriniz gözüne kestirirler ve o nu karalamak için multii ile senin adını kirletmeye çalışırlar
malsi

malsi

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Haz. 26, 2008 7:27 pm

levozz demiş ki:
sürekli olan şey bu biriniz gözüne kestirirler ve o nu karalamak için multii ile senin adını kirletmeye çalışırlar
cok dogru devam da etmiyorlar yani anlamadigim sey de bu zaten? yani bizim evlatlik olmus mesela onu diyorum.
SihiR

SihiR

Evlatlik - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Evlatlik Evlatlik - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 11:48 am

he he he evlat iyidir bende 14 tane var hepside capcanlı ama bazıları oyunu anlamadı olsun . ama bi kötü yanı herkes multi gözüyle bakıyo.
ama evlatlar yuzunden babaya bişey olmaması gerekir teknik olarak bu kadar basit olmamalı kafası bozulan istediğini sildirebilir ozaman divandakileri hedef alsalar yeter zaten tüm işler durur. burda babanın ne kabahati var? adamlar bannerlardan istediğini yapar öyleyse.

Evlatlik

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2