Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ??????

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
_molla

_molla

SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Vide
MesajKonu: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 2:27 am

Gelişen bir takım tatsız ve kahpece olaydan sonra bu forumda kullandığım nefsimi adlı hesabın yerine bunu açmak zorunda kaldım.

Olan olay hakkında bir yorum yapmayacağım,belki de beni en iyi mturkkan anlayabilir

Asıl bahsetmek istediğim konu bugün bana mahkeme tarafından "İÇ KARIŞIKLIK" sebebiyle verilen 2 gün hapis ve 100 akçe para cezası

Neden bahsetmek istediğime gelirsek,olayı baştan anlatayım.

Şu anda 08 Ocak tarihinde açılmış olan molla_ isimli karakterimden önce bildiğiniz gibi aynı isimde baska bir karakterim vardı.Meyhanede bir kişiye hakaret etmemden dolayı,04 Ocak tarihinde savcı Reelman tarafından dava açıldı.
Buraya kadar herşey normal,

fakat tam hatırlamıyorum 05 veya 06 ocakta molla_ adlı hesap oyun yöneticileri tarafından silinerek imha edildi.
bunun üzerine aynı isimde profilimden ve aşağıdaki ss den göreceğiniz üzere 08 ocakta yeni hesabı açtım
fakat oyundaki bug nedeniyle,geçmişte karara bağlanmayan bir karakterin davası,aynı isimde karakter açan yeni kullanıcıya olduğu gibi geçiyor.

Şerefli,bilgili ve cesur arkadaştan bu gece hesabımı tekrar almayı başarıp,hesabımı açtığımda ceza verildiğini gördüm.
Böyle bir yanlış yapacaklarını biliyordum zaten iyi oldu.Somun ekmeğine gerekli mesajı cektim,gerekirse diğer yöneticilere de çekerim,

Ancak bildiğiniz gibi benim kadı olan hesabım bu yüzden silindi ve beylerbeyi son anda silinmekten kurtuldu.

pek sevgili kadı gforce ve daha pek sevgili supergaziye

Bu hata ve yanlış karardan ötürü ne ceza verilecek ?

(bence kim vurduya gidecek ) neyse sağlık olsun . . .

SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Ss2202f45

SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Ssb7e85
Valandil

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 2:32 am

Normal şartlarda böyle bir şeyi ben yapsam solon koşa koşa sildirir, keza bizden başkası yapsada...

Gerçi ben hiç bişey yapmadığım halde iki kez silinmemi istedi inzibata alındım ama suçsuzluğumu kanıtlayınca avucunu yaladı orası ayrı Laughing

Neyse demek istediğim, solonu salla...

Direk choup'a msj at... Wink
_molla

_molla

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 2:39 am

gardaşım, mesaj atayım da bu saatte güzel edebi bir çeviri yapacak kimi bulayım ?

ben çevirsem çok edebi olmaz,

burada doğmamış çocuğa,seninle aynı isme sahip biri doğmadan önce küfür etti,ama o öldü,seni hapse atalım biraz da akçeni alalım,bir de bir kaç artist cümle kurayım havamı atayım

gibisinden bir şey var . . . Surprised

neyse ben herhangi bir şey olacağını sanmıyorum ama bu adamların bir çok Osmanlı aşığı arkadaşımıza yaptıkları var,onların hakkını almamak adına bu konuyu acmayı üzerime vazife gördüğüm için actım
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 2:43 am

öncelikle geçmiş olsun , arkalarında solon varken onlara bişey olmaz

yalnız takıldığım bir cümleniz var
Şerefli,bilgili ve cesur arkadaştan bu gece hesabımı tekrar almayı başarıp

bu bahsettiğiniz şerefli insan sizin hesabınızı hackleyen tavuk mu? hani herkese küfür eden embesilmi? Peygamberimize hakaret eden zındık mı?

eğer öyleyse bu cümlenizi düzeltmek isterim öyle bir sürüngenin şerefle yakından uzaktan bir bağı olamaz

muhtemelen burayı okuyodur ona bir çift sözüm var öyle tehditle olmuyor oğlum burdayım bak tüm portlarım açık TAVUK öyle demekle olmaz antivirüsüde devredışı bıraktım azıcık yüreğin varsa buyur ama bence senin sadece diline vurmuş Laughing
_molla

_molla

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 2:57 am

yok oyle deme arkadaşımız hakkında,

kendisi şerefli bence, ama en önemlisi verdiğim telefon numaramı arayamayacak kadar da cesur (!)

neyse ben o konu hakkında konuşmak istemiyorum,gerçekten çok sinirliyim
lakin bu usta ile çırağın mevzusu senin dediğin gibi olacak galiba . . .
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 9:01 am

Gecmis olsun hic bir sey olmayacak bu iki iki daha dort eder gibi kesin yani.Bu insanlara kim adini bildirecek cok merak ediyorum artik.
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 10:35 am

Arkadaşlar, oyun yönetimine bu olayı bildirseniz elinize yapışmaz ya!

Sizler birşey olmaz dediğinin için birşey olmuyor zaten resmi forumda da!

Bu oyunun yazarları ne Türk forum yöneticilerinin anası ne de babası değil mi?

Onları da muhtemelen bu oyunda tanımışlardır ve teklif gotürmişlerdir. Oyuncular da kabul etmişlerdir. Bu teklif karşılığı da özel üyelik falan verilmiştir kendilerine.
Ancak, oyunun müşteri sayısını azaltacak (müşteriler bizler oluyoruz burada ve müşteri her zaman haklıdır - tabi ki eğer hakkını aramayı becerirse) müşterilerin tepkisini çekecek, oyuncu sayısını azaltacak hareket ve tavırlara izin vermezler bu oyunun sahipleri.

Ve de eğer bu durumlardan birileri onları düzenli olarak haberdar ederlerse, zaman içerisinde o düzenli haber veren kişiyle şu anki yöneticileri bile yer değiştirebilirler. Nereden mi biliyorum? Daha önce oldu da oradan.

Peki bu oyunun sahiplari gerçekten akılsız insanlar mı? Öyle olsalar bu sistemi nasıl kursunlar?
Peki falanca kişiyi mi destekliyorlar? Neden desteklesinler ki, ondan daha iyi yardımcı yönetici buldular da onu desteklemedile mi yani?

Yazıyı uzatmak istemiyorm!
Birileriniz ALLAH RIZASI İÇİN gördüğü ve tesbit ettiği bu haksızlıkları düzenli olarak ve tatlı bir dillle oyun yazarlarına ya da Türk olmayan en üst yöneticiye iletsin!
Benim yabancı dilim olsa 3-4 ay içinde yönetici olurdum bu oyunun forumuna! Daha ne diyim size arkadaşlar! İlgilenin artık kendi dertlerinizle.
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 1:32 pm

molla geçmiş olsun.
evet resmiden gelen son dakika haberlerine göre artık işi iyice ve pervasızca yetkiyi kötüye kullanma işini abarttıkları görülmekte.
unutulmamalıdır ki her etki bir tepki doğuracaktır ve bu tepi olduğunda işler dahada karışacak.

hadez haklısında öyle bir örümcek ağı kurulumuşki aşabilmek oldukça güç.
ha diyeceksinki imkansızmı asla değil.
izlenecek yolların başında resmiye tepki olarak giriş çıkışı azaltmak olacaktır. buda forum sitesi hit'inin düşüşüne ve doğal olarak reklam gelirinin azalmasına katkı edecek.
adminler hatalarını gözden geçirecek ama öyle dümenler dönüyorki oyunda.
al buyur yoktan yere çıkan bir bulgar savaşı bizi nerdeyse 2-3 aydır oraya kitledi.
bakınız o dönemde cezalar mümkün oldukça azdı , kilitlenen başlık nerdeyse yok gibiydi. ama şimdi öylemi gene burunları kalkmış vaziyette, olan biteni sorgulayan en ufak başlık anında kilit alıyor, sansürcüler zaten vatana millete şenlik Smile
ozaman gerekli tedbirlerde gündeme gelecektir.
Aksen090

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 4:40 pm

o diilde süpergazi yi silseler cok gülerim ya:)) gforce hakkında yorum yapamıyorum...bodf de sevdigim tek adam o zaten...
ama yinede bu olayın üstü kapatılır bişey olmamıs gibi herkes yoluna devam eder...
neyse hocam hesabını almana cok sevindim...inş bir daha boyle bir şey yaşanmaz....
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 5:32 pm

Molla geçmiş olsun

sıra bendeydi hani yaw Smile hala hacklememiş bak darılırım valla hackle la lamercan lol!
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 7:12 pm

Geçmiş olsun. (Maksat post kasmak:P)
_molla

_molla

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 7:29 pm

LJS,levan ve choup a yolladım bu mesajı bilmiyorum ne kadar anlaşılır oldu

Hi sir,
I started the game 08 January
https://2img.net/r/ihimizer/img218/4121/72851855uz1.jpg
and Our prosecutor sue a player (same my player name) 04 january
https://2img.net/r/ihimizer/img218/2971/ss22aa3.jpg
and admins deleted this player’s account for something 05 january
than I started game with same nick 08 January
I didn’t do anything and I can’t before the 08 January
cos I born 08 january
but Judge “ Gforce “ punished 2 days and 100 money
I am innocent , i didn’T do anything , but i am jail now
I told this subject to turkish admin’s Solon128
but he didn’T do anything,I must tell to you
Please help me,
And our state’s governor “ Supergazi “ changed judge yesterday
Please help . . . respects . . .
imam

imam

MesajKonu: Geri: SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ?????? Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 11:41 pm

s.a.
molla_ geçmiş olsun kardeş, düzelcek inş.
mesaja gelince iyi olmuş, ama biraz da duygu katsaydın be arkadaş Very Happy

SUPERGAZI ve GFORCE'e HANGI CEZA VERILECeK ??????

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası