Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Samokov'dan Güncel Haberler

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
alpi_03

alpi_03

Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 5:04 pm

dj.emmre demiş ki:
alpi_03 demiş ki:
Ya ben bu adamlari kovdugumuza hala inanmiyorum..Kendi istekleri ile ciktilar sanki..

Zaten hesaplar planlar yapılmadı mı?

Gitmeselerdi de savası alacaktık o kadar sayısal veriler vardı paşaların elinde ama kayıplar olurdu o ayrı...

Burada yapilan hesaplamalara gore yaklasik 10 ordu gerekli idi,hadi biraz abartildi desek 5 tam techizatli ordumuz olsa anca cikartirdik belki cikartamazdik bile,,

Sence biz tam 5 techizatli ordu kurabilir miydik Smile onlar cikmasalar..
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 7:05 pm

dj.emmre demiş ki:
Schahi musaden varsa bi bilgi istiycem eski hemşehrin olarak Very Happy

Oradaki Mahkemelere bakarmısın Beraaatler falan cokmu nasıl?

Davalar son hızla devam etmekte suçlular oldukça var ve kendi adamlarını bile cezalandırmaktan çekinmiyorlar.listeyi aşağıda veriyorum birazdan.

Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 605339T

Hapishane

Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 605344G

Zamanım kalırsa forumada girip bilgi toplayacağım.Ordaki bilgileride paylaşırım

İhtiyar,hocam şuan işlerim yogun oldugundan fazla msn ye giremiyorum ama yakın bir zamanda hemen sizlere dahil olacağım. Totalden msn adresini alacağım
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 7:26 pm

Schahi hocam bunlarin yarisi Turk Very Happy
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 7:31 pm

Biliyorum Very Happy liste baya uzun olduğundan bizimkileri öne koymanın daha iyi olacağını düşündüm Very Happy Very Happy
Nistel

Nistel

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 7:50 pm

alpi_03 demiş ki:
dj.emmre demiş ki:
alpi_03 demiş ki:
Ya ben bu adamlari kovdugumuza hala inanmiyorum..Kendi istekleri ile ciktilar sanki..

Zaten hesaplar planlar yapılmadı mı?

Gitmeselerdi de savası alacaktık o kadar sayısal veriler vardı paşaların elinde ama kayıplar olurdu o ayrı...

Burada yapilan hesaplamalara gore yaklasik 10 ordu gerekli idi,hadi biraz abartildi desek 5 tam techizatli ordumuz olsa anca cikartirdik belki cikartamazdik bile,,

Sence biz tam 5 techizatli ordu kurabilir miydik Smile onlar cikmasalar..

direniş kuvvetlerinde bulgarları bırakmıslardı gelecek desteiği duşunuyorlardı ona savunma planı kuruyorlardı.yani kendimizden bayagı bi emindik lol!
Sharphide

Sharphide

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 8:04 pm

ya nasıl actın bulgarıstanda ben acamıyom
Schahi

Schahi

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 8:09 pm

Sharphide demiş ki:
ya nasıl actın bulgarıstanda ben acamıyom

ben bulgaristanda olduğum için açabiliyorum hesabı Smile

şeytan diyor aç multileri sömür belediyeyi Very Happy Very Happy
MaNyAxXx

MaNyAxXx

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 8:26 pm

kendimizi geliştirmeliyiz ama bir sorum var gruplarla diğer ülkelere saldırabilirmiyiz?
öle oluyosa orduya girmeme gerek kalmaz bir gruba girerim
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Şub. 16, 2009 11:31 pm

ben bulgaristana gidiyom lan.gıcık kaptım.valla gidiyom.satayım şu tarlalarıda
manyaxxx grup olarak saldırılmaz saldırsanda afedersin ağzına s... bu bulgar denyoları,sen bi orduya gir
ozanbey

ozanbey

MesajKonu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Samokov'dan Güncel Haberler - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 6:44 pm

grupla giderseniz mahkemeye verirler batırırlar sizi haberiniz ola...

Samokov'dan Güncel Haberler

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2