alpi_03
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 5:04 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Ya ben bu adamlari kovdugumuza hala inanmiyorum..Kendi istekleri ile ciktilar sanki..
Zaten hesaplar planlar yapılmadı mı?
Gitmeselerdi de savası alacaktık o kadar sayısal veriler vardı paşaların elinde ama kayıplar olurdu o ayrı... Burada yapilan hesaplamalara gore yaklasik 10 ordu gerekli idi,hadi biraz abartildi desek 5 tam techizatli ordumuz olsa anca cikartirdik belki cikartamazdik bile,,
Sence biz tam 5 techizatli ordu kurabilir miydik onlar cikmasalar.. |
|
Schahi
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 7:05 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Schahi musaden varsa bi bilgi istiycem eski hemşehrin olarak
Oradaki Mahkemelere bakarmısın Beraaatler falan cokmu nasıl?
Davalar son hızla devam etmekte suçlular oldukça var ve kendi adamlarını bile cezalandırmaktan çekinmiyorlar.listeyi aşağıda veriyorum birazdan.
Hapishane
Zamanım kalırsa forumada girip bilgi toplayacağım.Ordaki bilgileride paylaşırım
İhtiyar,hocam şuan işlerim yogun oldugundan fazla msn ye giremiyorum ama yakın bir zamanda hemen sizlere dahil olacağım. Totalden msn adresini alacağım |
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 7:26 pm |
|
|
Schahi hocam bunlarin yarisi Turk |
|
Schahi
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 7:31 pm |
|
|
Biliyorum liste baya uzun olduğundan bizimkileri öne koymanın daha iyi olacağını düşündüm |
|
Nistel
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 7:50 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- dj.emmre demiş ki:
- alpi_03 demiş ki:
- Ya ben bu adamlari kovdugumuza hala inanmiyorum..Kendi istekleri ile ciktilar sanki..
Zaten hesaplar planlar yapılmadı mı?
Gitmeselerdi de savası alacaktık o kadar sayısal veriler vardı paşaların elinde ama kayıplar olurdu o ayrı... Burada yapilan hesaplamalara gore yaklasik 10 ordu gerekli idi,hadi biraz abartildi desek 5 tam techizatli ordumuz olsa anca cikartirdik belki cikartamazdik bile,,
Sence biz tam 5 techizatli ordu kurabilir miydik onlar cikmasalar.. direniş kuvvetlerinde bulgarları bırakmıslardı gelecek desteiği duşunuyorlardı ona savunma planı kuruyorlardı.yani kendimizden bayagı bi emindik |
|
Sharphide
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 8:04 pm |
|
|
ya nasıl actın bulgarıstanda ben acamıyom |
|
Schahi
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 8:09 pm |
|
|
- Sharphide demiş ki:
- ya nasıl actın bulgarıstanda ben acamıyom
ben bulgaristanda olduğum için açabiliyorum hesabı
şeytan diyor aç multileri sömür belediyeyi |
|
MaNyAxXx
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 8:26 pm |
|
|
kendimizi geliştirmeliyiz ama bir sorum var gruplarla diğer ülkelere saldırabilirmiyiz? öle oluyosa orduya girmeme gerek kalmaz bir gruba girerim |
|
cengo05
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Ptsi Şub. 16, 2009 11:31 pm |
|
|
ben bulgaristana gidiyom lan.gıcık kaptım.valla gidiyom.satayım şu tarlalarıda manyaxxx grup olarak saldırılmaz saldırsanda afedersin ağzına s... bu bulgar denyoları,sen bi orduya gir |
|
ozanbey
|
Konu: Geri: Samokov'dan Güncel Haberler Salı Şub. 17, 2009 6:44 pm |
|
|
grupla giderseniz mahkemeye verirler batırırlar sizi haberiniz ola... |
|