Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:14 pm

molla ve senin için guvensizlik onergesi vermişler aksen ne duşunuyorsun bu konuda
Aksen090

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:16 pm

ben beylik için oyumu veririm....divandan da atılırsam arkamı döner yoluma bakarım...koltuk sevdam yok benim...karesi için en iyisi olsunda biz olsakta olmasakta sorun değil...
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:18 pm

o önergeyi verenlere güveniliyo mu onu sormak lazim Very Happy
Aksen090

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:19 pm

Emaar demiş ki:
o önergeyi verenlere güveniliyo mu onu sormak lazim Very Happy

Laughing Laughing
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:19 pm

fırkadaki arkadaşlarımda verdi oylarını beylik için bir an once secilsin işimize bakalım
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:23 pm

Halkın seçtiği birilerine güvensizlik oyu vermek hiç hoş değil.Açıkçası kim olursa olsun yani bu hiç hoş bir şey değil.Saygılarımla
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:25 pm

bozkurt msn acıkmı Smile
Aksen090

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:29 pm

aynen katılıyorum...beni oraya magus yada gazi getirse beni ordan atmaları normal olarak karsılanabilir...ama halkın oylarıyla gelen birisini hangi hakla ordan atmaya kalkısıyorlar buna gercekten anlam veremiyorum....neyse hayırlısı olsun ne diyelim...
multi yapmadık kendi capımızda belirli bir oy alarak divana girdik demekki bi yerlerine batıyo rahatsız oluyorlar...
ben gaziye yalakalık yapsaydım boyle olur muydu acaba sanırsam olmazdı...
bodf de 4. sıradan listeye girseydm partimide birleştirseydm onlarla bana kim güvensizlik acabilirdi.kimse acamazdı...
ama paDişah gaziye ŞEREFSİZ dediğim için yapılıyosa bunlar...
ben yine diyorum gazi ve YALAKALARI ŞEREFSİZDİR...
SUNsSON

SUNsSON

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 4:34 pm

Valla süper olmuş.. Karesi yeni divanına başarılar .. 
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:23 pm

Gayet normal bir sonuç

zaten 2 favorim vardı

birisi obbf birisi obdf

ikiside hemen hemen aynı almıs Smile

ofh çoğu savaşta fırkanın önde gelenlerinin herhangi bir çalışma yapmaması normal bir durum

diger partilerin 1 tane çıkarması dogal bir durum

takke düştü kel göründümü desem artık eskidilermi desem ne desemki lol!
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:26 pm

Adil bir seçim oldu.Ki adil olduğu bodf'nin 1 kişi sokmasından belli Razz O kadar içerlemişler ki bu duruma bugün önüne gelen rakip parti üyesine vermişler banı.Örneğin ben Smile
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:26 pm

nicomedia1 demiş ki:
takke düştü kel göründü
en güzel böyle açıklanır
Alcarondas

Alcarondas

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:30 pm

Seçimi kazanan OBDF yi kutluyorum.Yeni seçimlerin partim OBBF açısından da hayırlı olmasını diliyorum.BODF nin 1 kişi sokmasına rağmen Supergazi hala beylerbeyi mi ???Yoksa görevine yeniden seçildiği için devam ediyor mu görünüyor???Bu bana mantıksız geldi.Yine de tercih divan üyelerinin...
SUNsSON

SUNsSON

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:36 pm

yok heralde yeni beylerbeyi seçilene kadar hipergazi devam edecek ..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:46 pm

SUNsSON demiş ki:

yaw bu ismi tuttum valla bravo hocam Very Happy
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:52 pm

lol! lol!
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:55 pm

valla obdf ve obbfnin birleşiminden oldukça dürüst ve namuslu bir birleşim çıkacagından eminim

inşaallah diger fırkalar ayak bagı olmaz Sad

Şerefli insanların beylerbeylik makamına oturması dilegi ile

süzergaziye selamlar Smile (tiger tuttum bunu Smile
Aksen090

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:57 pm

nico ne demek istediğini anlamadım...ama obdf ile obbf nin birleşeceğini hiç sanmıyorum....
bodf yalakası obdf varken bu birleşme zor biraz...
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 5:58 pm

SUNsSON demiş ki:
Ajdar da kendine hiper diyordu.İnşallah sonları aynı olur.
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 6:12 pm

obdf nin obbf nin gerçekten hizmet etmek için geldiklerini düşünüyorum. aynı şekilde mayda abimizin ve ganfiginde hizmet etmeye çalışacaklarına inanıyorum

ama eger siz onlar bodf yalakası yaklaşmayın derseniz aynı tas aynı hamam olur sizlere belirteyim

bir kerede şu kareside beylik için halkı satmayın lütfen lütfen lütfen

ki bu olmayacak giren kişilerden belli
mturkkan

mturkkan

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 6:22 pm

nico biz kimin ne oldugunu cok iyi biliyoruz sen tatlı canını sıkma daha dune kadar beni vatan haini hursuz olarak hortumcu olarak ilan ettiklerini unutmadım ama karesi için uygun olan neyse o yapılacaktır suphen olmasın
turk_kral

turk_kral

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 8:58 pm

Tarama tüm Osmanlı genelinde mi yapıldı yoksa sadece karesi de mi? Eğer Osmanlı genelinde ise bir tokat da bursa dan gelir bodf a Smile
ozank

ozank

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 10:05 pm

Bursada BODF'nin 3 den fazla çıkmaz dedikleri OHRF 3 gün sonra inşallah 5 kişi çıkarıcak..

Ve ondan sonra görün şeniliği Wink
bozkurt_019

bozkurt_019

MesajKonu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Şub. 17, 2009 10:30 pm

OBBF Ve OBDF'nin birleşimine fırka yetkilisi olarak karşı çıkıyorum.Zaten bu konu ile ilgili en kısa zamanda fırkamız gereken açıklamaya yapacaktır.Saygılarımla

karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2