|
karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S |
|
|
Yazar |
Mesaj |
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:14 pm |
|
|
molla ve senin için guvensizlik onergesi vermişler aksen ne duşunuyorsun bu konuda |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:16 pm |
|
|
ben beylik için oyumu veririm....divandan da atılırsam arkamı döner yoluma bakarım...koltuk sevdam yok benim...karesi için en iyisi olsunda biz olsakta olmasakta sorun değil... |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:18 pm |
|
|
o önergeyi verenlere güveniliyo mu onu sormak lazim |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:19 pm |
|
|
- Emaar demiş ki:
- o önergeyi verenlere güveniliyo mu onu sormak lazim
|
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:19 pm |
|
|
fırkadaki arkadaşlarımda verdi oylarını beylik için bir an once secilsin işimize bakalım |
|
|
|
bozkurt_019
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:23 pm |
|
|
Halkın seçtiği birilerine güvensizlik oyu vermek hiç hoş değil.Açıkçası kim olursa olsun yani bu hiç hoş bir şey değil.Saygılarımla |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:25 pm |
|
|
bozkurt msn acıkmı |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:29 pm |
|
|
aynen katılıyorum...beni oraya magus yada gazi getirse beni ordan atmaları normal olarak karsılanabilir...ama halkın oylarıyla gelen birisini hangi hakla ordan atmaya kalkısıyorlar buna gercekten anlam veremiyorum....neyse hayırlısı olsun ne diyelim... multi yapmadık kendi capımızda belirli bir oy alarak divana girdik demekki bi yerlerine batıyo rahatsız oluyorlar... ben gaziye yalakalık yapsaydım boyle olur muydu acaba sanırsam olmazdı... bodf de 4. sıradan listeye girseydm partimide birleştirseydm onlarla bana kim güvensizlik acabilirdi.kimse acamazdı... ama paDişah gaziye ŞEREFSİZ dediğim için yapılıyosa bunlar... ben yine diyorum gazi ve YALAKALARI ŞEREFSİZDİR... |
|
|
|
SUNsSON
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 4:34 pm |
|
|
Valla süper olmuş.. Karesi yeni divanına başarılar .. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:23 pm |
|
|
Gayet normal bir sonuç zaten 2 favorim vardı birisi obbf birisi obdf ikiside hemen hemen aynı almıs ofh çoğu savaşta fırkanın önde gelenlerinin herhangi bir çalışma yapmaması normal bir durum diger partilerin 1 tane çıkarması dogal bir durum takke düştü kel göründümü desem artık eskidilermi desem ne desemki |
|
|
|
turkscihad
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:26 pm |
|
|
Adil bir seçim oldu.Ki adil olduğu bodf'nin 1 kişi sokmasından belli O kadar içerlemişler ki bu duruma bugün önüne gelen rakip parti üyesine vermişler banı.Örneğin ben |
|
|
|
cengo05
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:26 pm |
|
|
- nicomedia1 demiş ki:
- takke düştü kel göründü
en güzel böyle açıklanır |
|
|
|
Alcarondas
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:30 pm |
|
|
Seçimi kazanan OBDF yi kutluyorum.Yeni seçimlerin partim OBBF açısından da hayırlı olmasını diliyorum.BODF nin 1 kişi sokmasına rağmen Supergazi hala beylerbeyi mi ???Yoksa görevine yeniden seçildiği için devam ediyor mu görünüyor???Bu bana mantıksız geldi.Yine de tercih divan üyelerinin... |
|
|
|
SUNsSON
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:36 pm |
|
|
yok heralde yeni beylerbeyi seçilene kadar hipergazi devam edecek .. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:46 pm |
|
|
- SUNsSON demiş ki:
- yok heralde yeni beylerbeyi seçilene kadar hipergazi devam edecek ..
yaw bu ismi tuttum valla bravo hocam |
|
|
|
tiger1617
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:52 pm |
|
|
|
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:55 pm |
|
|
valla obdf ve obbfnin birleşiminden oldukça dürüst ve namuslu bir birleşim çıkacagından eminim inşaallah diger fırkalar ayak bagı olmaz Şerefli insanların beylerbeylik makamına oturması dilegi ile süzergaziye selamlar (tiger tuttum bunu |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:57 pm |
|
|
nico ne demek istediğini anlamadım...ama obdf ile obbf nin birleşeceğini hiç sanmıyorum.... bodf yalakası obdf varken bu birleşme zor biraz... |
|
|
|
cengo05
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 5:58 pm |
|
|
- SUNsSON demiş ki:
- yok heralde yeni beylerbeyi seçilene kadar hipergazi devam edecek ..
Ajdar da kendine hiper diyordu.İnşallah sonları aynı olur. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 6:12 pm |
|
|
obdf nin obbf nin gerçekten hizmet etmek için geldiklerini düşünüyorum. aynı şekilde mayda abimizin ve ganfiginde hizmet etmeye çalışacaklarına inanıyorum ama eger siz onlar bodf yalakası yaklaşmayın derseniz aynı tas aynı hamam olur sizlere belirteyim bir kerede şu kareside beylik için halkı satmayın lütfen lütfen lütfen ki bu olmayacak giren kişilerden belli |
|
|
|
mturkkan
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 6:22 pm |
|
|
nico biz kimin ne oldugunu cok iyi biliyoruz sen tatlı canını sıkma daha dune kadar beni vatan haini hursuz olarak hortumcu olarak ilan ettiklerini unutmadım ama karesi için uygun olan neyse o yapılacaktır suphen olmasın |
|
|
|
turk_kral
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 8:58 pm |
|
|
Tarama tüm Osmanlı genelinde mi yapıldı yoksa sadece karesi de mi? Eğer Osmanlı genelinde ise bir tokat da bursa dan gelir bodf a |
|
|
|
ozank
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 10:05 pm |
|
|
Bursada BODF'nin 3 den fazla çıkmaz dedikleri OHRF 3 gün sonra inşallah 5 kişi çıkarıcak..
Ve ondan sonra görün şeniliği |
|
|
|
bozkurt_019
|
Konu: Geri: karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S Salı Şub. 17, 2009 10:30 pm |
|
|
OBBF Ve OBDF'nin birleşimine fırka yetkilisi olarak karşı çıkıyorum.Zaten bu konu ile ilgili en kısa zamanda fırkamız gereken açıklamaya yapacaktır.Saygılarımla |
|
|
|
|
karesi seçim sonuçlarındaki tuhaflık (alla alla ):S |
|
|