Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir
Anonymous

3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 12:29 am

---edit---

Kısaltma ile veya bir kısmını söyleyerek, küfür içeren cümleler kullanmayınız.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 9:41 am

kartal13 demiş ki:
şimdi anladım drunken

en fazla oyu alan parti bey olur geleneğinden sonra şimdide bey olamayınca envanteri al kaç geleneği çıktı ee törelere saygılı olmalıyız What a Face

Allah'tan Berdel olayını bilmiyorlar Very Happy

Siz bizden soydunuz(Sözde),
Bizde sizi soycaz lol! lol! lol! lol!
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 10:55 am

ahmetseker demiş ki:
Benzerlik açıktır ama yapılması gereken de bir o kadar bellidir. İktidar el değiştirdi diye birileri bunu yapıyorsa yeni iktidar da iktidarını kullanır. Ticaret nazırı beylerbeyinin emri ile ödeneklerin derhal iptal edilerek içindekilerle beraber iade edilmesini talep eder. Aksi takdirde açarsın davayı ödenekte ne kadar mal varsa aynı değerde para çatır çatır alınır ödenek sahibinden. Zanlı kişi yurtdışına kaçtıysa Choup bacıya bir mesaj çakılır durum anlatılır hesap uçurulur. Yetkililere duyurulur.

Arkadaş doğru söylüyor.
Bu konularla ilgilenmiyor mu kimse?
İktidar el değiştirdiğine göre, bunların yaptıkları ödetilebilmeli.

Ödetilmeyecekse, ben de yüklü bir ödenek rica ediyorum. Sonrasında Ugandaya yerleşeceğim.
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) 3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü ) - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 11:06 pm

HADEZ demiş ki:
ahmetseker demiş ki:
Benzerlik açıktır ama yapılması gereken de bir o kadar bellidir. İktidar el değiştirdi diye birileri bunu yapıyorsa yeni iktidar da iktidarını kullanır. Ticaret nazırı beylerbeyinin emri ile ödeneklerin derhal iptal edilerek içindekilerle beraber iade edilmesini talep eder. Aksi takdirde açarsın davayı ödenekte ne kadar mal varsa aynı değerde para çatır çatır alınır ödenek sahibinden. Zanlı kişi yurtdışına kaçtıysa Choup bacıya bir mesaj çakılır durum anlatılır hesap uçurulur. Yetkililere duyurulur.

Arkadaş doğru söylüyor.
Bu konularla ilgilenmiyor mu kimse?
İktidar el değiştirdiğine göre, bunların yaptıkları ödetilebilmeli.

Ödetilmeyecekse, ben de yüklü bir ödenek rica ediyorum. Sonrasında Ugandaya yerleşeceğim.

bi gelişme varmı???

3 resim arasındaki benzerliği bulun (ödüllü )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2