|
Çan Belediye Reisligi Şeçimi |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Nistel
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 12:43 am |
|
|
ve qarizmax kabakbitaya özendi sanırım patladı..
Sallayan dallayan dostu Nistel sallamadan önce araştırma yapmanızı öneriyor. |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 12:51 am |
|
|
Kimseye özenmem kendime özendiririm.... Söyledigim hiç bişey sallama değil gerçekdir.... Çana geldiginizden beri (bende o sira sizin ailenizdeydim) insnlarla ne kadar ugrasdiginizi biliyoruz...Ve kasabayi ele geçirmek icin ne kadar ugrasdiginizida =) Bunlari bana anlatmayin...Sizin neler yabdiginizi bilmeyen insanlara gidin at maskesini giydirin =) Bana laga luga ile anlatamazsiniz bunlari..!!! |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 1:19 am |
|
|
- Spoiler:
savas zamanı savasa gidenleri soyan birini
Birşeyler biliyorsan konuş Saylı,ben savaşa giden kimseyi soymadım.Ama her mesajımın altına beni vatan hainliğiyle suçlayan mesajlar atmaya devam edeceksen sonunu pek iyi görmüyorum.Emin ol,beni ve içinde bulunduğum grubu daha tanımıyorsun. |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 12:54 pm |
|
|
- Robin__Hood demiş ki:
- Spoiler:
savas zamanı savasa gidenleri soyan birini
Birşeyler biliyorsan konuş Saylı,ben savaşa giden kimseyi soymadım.Ama her mesajımın altına beni vatan hainliğiyle suçlayan mesajlar atmaya devam edeceksen sonunu pek iyi görmüyorum.Emin ol,beni ve içinde bulunduğum grubu daha tanımıyorsun. robin_hood kardeş ben sadece senin için solemedim ben tüm soyguncular için soledim ne yazdıysam dilimizi koruman çok güzel ama aynı hassasiyeti keşke diğer değerlerimizdede göstersen ne seni nede grubunu tanımıyorum tanımakta istemem... |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 12:56 pm |
|
|
bu arada sevgili çan reisi önce at gözlüğünü sen çıkarda dışarı bir bak bizim ailemize laf atacak kadar makam sahibi değilsin ki zaten bizim aileye laf atacak kimse yoktur atacaklarda önce kendi ailelerine baksın sonra düşünsünde konussun o zaman eminim ki doğruyu bulursunuz... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 2:11 pm |
|
|
robin hoodan inciler, 21-02-2009 04:27 : Kötü niyetli biri olan Şu kişilerden oluşan grup Robin_hood Abreksah (Savaş katsayısı 3) sizi soymaya kalkıştı. Onu adeta mahvettin, ayağını öpüp senden özür diledi ardından topallayarak ve ağlayarak uzaklaştı. rabincim geçmiş olsun grupla bile soyamıyorsunuz yaw haha |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 2:16 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- robin hoodan inciler,
21-02-2009 04:27 : Kötü niyetli biri olan Şu kişilerden oluşan grup Robin_hood Abreksah (Savaş katsayısı 3) sizi soymaya kalkıştı. Onu adeta mahvettin, ayağını öpüp senden özür diledi ardından topallayarak ve ağlayarak uzaklaştı.
rabincim geçmiş olsun grupla bile soyamıyorsunuz yaw haha |
|
|
|
suskun68
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 2:44 pm |
|
|
nistel multici derken kanıtın varmı yoksa desteksiz sallıyonmu :D |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 3:04 pm |
|
|
hah bi sen eksiktin suskun68 yeter abi kapatalım konuyu.... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 3:05 pm |
|
|
suskuncum yazımın başında "bir rivayete göre" bak ben suçlamışmıyım orayı..ama neden silindiğide bir gizem tabiki.. |
|
|
|
_almira_
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 4:24 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- suskuncum yazımın başında "bir rivayete göre" bak ben suçlamışmıyım orayı..ama neden silindiğide bir gizem tabiki..
benim silinmem milleti nekadar germişki hala aynı yerde sayıyorlar multici değilim sizin gibi bu bir silinmemin sebebi sizi ilgilendirmez ya ben sizin kuyruğunuzamı bastımda hala hala ve hala benle uğaşıyorsun nistel yeter valla sıktın aynı şeyleri konuşup duruyosun başka şeyler bul birazda onları konuş bence ayrıca silindiysem silindim sanamı düştü bunu konuşmak |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 5:10 pm |
|
|
Ne Kasabaymış bee vay anasını |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 9:31 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- robin hoodan inciler,
21-02-2009 04:27 : Kötü niyetli biri olan Şu kişilerden oluşan grup Robin_hood Abreksah (Savaş katsayısı 3) sizi soymaya kalkıştı. Onu adeta mahvettin, ayağını öpüp senden özür diledi ardından topallayarak ve ağlayarak uzaklaştı. rabincim geçmiş olsun grupla bile soyamıyorsunuz yaw haha Valla ya Ljs'den torpillisin ya da bu seferlik çok şaslıydın Nistelim.Haydutlukla ilgili temel bilgilere sahip olan herkes bilir ki -düşük bi ihtimal olsa dahi- güçsüz birini soyamama ihtimalin de vardır,oyun zar attığı için.Bu seferlik kurtuldun,ne diyelim.Ama bi dahakine bu kadar şanslı olmayabilirsin. Bi de adım rabin değil robin |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 9:37 pm |
|
|
evet bak doğru söyledin ljsden torpilliyim. çünkü ljs benim torunum hemde en sevdiğim torunum |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 10:10 pm |
|
|
Bakalım torunun bi dahaki karşılaşmamızda dedesini koruyabilecek mi? |
|
|
|
SAYLI
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi C.tesi Şub. 21, 2009 10:48 pm |
|
|
- Nistel demiş ki:
- evet bak doğru söyledin ljsden torpilliyim.
çünkü ljs benim torunum hemde en sevdiğim torunum nistel abi artık grupla gezeriz o zaman görür bunlar soymak nsl oluyor... |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi Paz Şub. 22, 2009 12:26 am |
|
|
Bu nedir? Reis olmayacak mi idin sen Qarizmax? |
|
|
|
Qarizmax
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi Paz Şub. 22, 2009 1:01 am |
|
|
Aynen öle...Belediye reislik adayligimi iptal ediyorum ve DARDANELi destekliyorum... Hayirdir nie hemen resmi koyuyorsn alpi..!!! |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi Paz Şub. 22, 2009 2:01 am |
|
|
- SAYLI demiş ki:
- Nistel demiş ki:
- evet bak doğru söyledin ljsden torpilliyim.
çünkü ljs benim torunum hemde en sevdiğim torunum nistel abi artık grupla gezeriz o zaman görür bunlar soymak nsl oluyor... Grupla gezmenin seni kurtaracağını sanıyorsan yakın zamandan çok basit iki örnek:
1)Barriskupon-Edebi vakası 2)Molla-Ahmed1 vakası
Haa unutmadan sevdiğimiz bazı kişileri soymak için sırf eğlencesine yüksek ap'li gruplar oluştururuz.O yüzden tatlı yiyelim,tatlı konuşalım değil mi |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi Paz Şub. 22, 2009 5:07 pm |
|
|
Öncelikle burda atislik taslıyorsun ama hiç bir halta yaramıyorsun.Şekilde görüldüğü gibi. Yüksek apli gruplara sen girersen grubun ap ortalamasını batıracağın kesin. Sen kendini Mollanın kaçtığı gönen dağlarında eğit gel karşıma. Ve haydutluk gibi kanunsuz işleri zamanında çok yaptım.2007 - Nistel_ Bana haydutlula iglili bilgi vermen için iambackagain olman lazım.
Hadi güzelim şimdi napıyoruz etleri yiyoruz geri geliyoruz. Ayrıca üzeimde 1000 akçelik mal var yarın can gönen arasında bekle bakalım belki soyarsın. |
|
|
|
Robin__Hood
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi Salı Şub. 24, 2009 12:58 am |
|
|
Sen fazla olmaya başladın nistel.Ayak altından çekil asabımı bozma.Mesajını da yeni gördüm üzerine 1000 akçeni al da gel anam ap'ne çok güveniyosan. |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: Çan Belediye Reisligi Şeçimi Salı Şub. 24, 2009 5:08 pm |
|
|
hehe yolda görüşürüz canım |
|
|
|