turkscihad
|
Konu: Geri: Nerelerdesin (Özünden uzaklaşanlara) Ptsi Şub. 23, 2009 10:43 pm |
|
|
Konu baya bir saptı inşaallah kilitlenmez.Neyse.
Avrupanın bize dost olmayacağını artık çoluk çocuk biliyor.İktidar da bunu biliyor.Ama amaç bu bilincin ötesinde birşey.Amaç işsizliğe,fakirliğe son vermek ve yaşam kalitesini arttırmak.Fakat şöyle birşey var.Doğrudur AB'deki her ülke o birlikten yararlanıyor.Fakat seninde dediğin gibi bizim güçlenmemizi istemeyen Avrupa biz AB'ye girsek bile diğer AB ülkelerine gösterdiği ilgi ve alakayı bize gösterir mi?Bize gerçek anlamda yardım eder mi?Avrupa birliğine girsek bile hayal kırıklığı yaşayabiliriz.Yani diğer devletlerin yararlandığı şeylerden yararlanamayabiliriz.
Valla ne diyim.Bindik bir alamete gidioz kıyamete.Sonumuz hayır olsun. |
|
Bariscik
|
Konu: Geri: Nerelerdesin (Özünden uzaklaşanlara) Salı Şub. 24, 2009 12:39 am |
|
|
- turkscihad demiş ki:
- Konu baya bir saptı inşaallah kilitlenmez.Neyse.
Avrupanın bize dost olmayacağını artık çoluk çocuk biliyor.İktidar da bunu biliyor.Ama amaç bu bilincin ötesinde birşey.Amaç işsizliğe,fakirliğe son vermek ve yaşam kalitesini arttırmak.Fakat şöyle birşey var.Doğrudur AB'deki her ülke o birlikten yararlanıyor.Fakat seninde dediğin gibi bizim güçlenmemizi istemeyen Avrupa biz AB'ye girsek bile diğer AB ülkelerine gösterdiği ilgi ve alakayı bize gösterir mi?Bize gerçek anlamda yardım eder mi?Avrupa birliğine girsek bile hayal kırıklığı yaşayabiliriz.Yani diğer devletlerin yararlandığı şeylerden yararlanamayabiliriz.
Valla ne diyim.Bindik bir alamete gidioz kıyamete.Sonumuz hayır olsun. Açıkçası ben iktidarın bildiğinden şüpheleniyorum ya bilmiyor.Ya da biliyor,ama vatanına yararı olmayan şeyler için uğraşıyor.AB ye girmemiz zaten mümkün değil.Anca ya alırsınız.Ya da ne haliniz varsa görün olursa "buyrun görüşelim.Nereye gidiyorsunuz.Biz Türkleri severiz" gibi şeylerle karşılaşırız.Ne zaman ki bu acizlikten kurtulursak...Zaten AB ye girmek tamamiyle aleyhimize olacaktır.(Mesela fransanın ermeni soykırımını kabul etmesi...) Açıkçası ben iktidarın yüssüz olduğunu düşünoyurum.AB ülkeleri bizi istemiyor.Adamlar, kıbrıstan asker çek!Pkk ile görüşmeler başlat,Zana yı serbest bırak!Kokoreçi yasakla(en komik olanı) gibi bizim aleyhimize olan şeyleri bizim önümüze koyuyorlar.Biz de köp ek gibi imzalıyoruz.Ediyoruz,Yapıyoruz. "Olum!Türkiye!Koş bakıyım zana yı serbest bırak"
Tabii bu bazılarının başbakanı yapıyor.Tayyip,gül,vs. benim başkanım,bakanım veya cumhurbaşkanım değil!(saymıyorum onları) İktidara gelmemesi gereken insanları başbakan diye koymuşlar.Çatır çatır suç işliyor(tayyip-doğan atışması,yolsuzluklar,vs...)
Adam konuşmaktan aciz,vali oluyor.Adam hapse girmiş.Başbakan oluyor.Biraz değişik bir ülke |
|
turkscihad
|
Konu: Geri: Nerelerdesin (Özünden uzaklaşanlara) Salı Şub. 24, 2009 12:50 am |
|
|
Bunların hepsi sağlam bir muhalefet olmadığından oluyor.
Hapse giren başbakan olamaz diye birşey yok.80 ihtilalinde nerdeyse bütün siyasetçiler içeri atıldı.Sonra içlerinden bazıları Başbakan oldu.Eğer biri%43 oyla iktidar geliyorsa demekki belirli bir kesim hatta büyük bir kesim ona inanıyor ve ya yönetimini beğeniyor.Bilmiyorum ama şimdiki iktidar bana "kötünün iyisi" gibi geliyor.Neyse konuyuda burda kapatıyorum kendi adıma. |
|