Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
mturkkan

mturkkan

Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 9:29 pm

boş verin arkadaşlar bunlar belli degilmi yalan dolan tayfası camur at izi kalsın diyen bir grup benimde orduyu kendimin dagıttıgımı paraları kendi uzerime ordandan bir kaç arkadaşa aktardıgımı soyluyorlar bunlardan her şey beklenir şu anda cunku kuyruk acısı yaşıyorlar aslında asıl meseleleri benimle idi şunu iyi biliyorlarki bu secim 3 olan uye sayımız birdahaki secime 4 olacak beylik onlar için imkansız hale gelecek atabildikleri kadar iftira atsınlar şu anda bey reelman birdahaki secime reelman olmaz baskası olur ama yine bizlerden birisi olur onlarda kına yakarlar Smile
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 9:53 pm

alpi_03 demiş ki:
Hayret aklıma gelen olmadı baya şaşırdım..

Bazı iyi niyetli dürüstlük abidesi olanlar neden acaba sen dağıttın orduyu,kendine sen zarar verdin vs vs gibi laflar sölemediler..Daha çok şey sölenebilir ama onlar gibi düşünemediğimden aklıma bu kadarı geliyor..

Ha birde güzelce bir kılıf bulurlardı sanırım..

Yaklasik 2 hafta onceki postum bu..

YORUMSUZ..
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 10:39 pm

kartal13 demiş ki:
Osmanlı ya bir ordu negrum şart oldu
sanırım o hainde ben olucam napalım kaderde hain olmakda varmış

malum Osmanlıda reis olsan hainsin

bey olsan hainsin

askerlere para versen hainsin

doğruyu söylesen hainsin

eyaletin malını alıp kaçarsan kahramansın

eyaletin malını alıp kaçarsan kahramansın

illegal ordu kurup divanı tehdit edersen kasaba kapılarına dayanıp ases öldürürsen kahramansın

kendi halkına saldırırsan kahramansın

ben en iyisi hain olayım

Kartal sen hainsen hepimiz hainiz.
Mustafa Kemal bile bir zamanlar haindi.
Ama bu gün onun sayesinde yaşıyoruz hepimiz çok şükür.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 11:12 pm

Aman boyle konusma leee ne yapıyon sen hades Very Happy

Şimdide Atatürk'e özeniyorlar derler bunlar... Very Happy

Bu devirde fazla konusmayacan herseyden haberdar olacan Very Happy:D

Haydin halaya ya-huuu ya-huuu
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 11:32 pm

ya-huuu ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu
ya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuuya-huuu
Misafir
Misafir
Anonymous

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 21, 2009 11:44 pm

yahu spam yapmayın Very Happy bu arada yolcuyu gören varmı,özledik valla kaç gündür sesi çıkmıyor. drunken
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 1:05 am

Bence böyle konular gereksiz Smile herkes doğrucu davut olmuş... Bu iddaalar doğruysada bunu yapacak cesaret yoktur. Bunlar adamı yolda satar kaçar lol!
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 1:41 am

nicomedia1 demiş ki:
Bence böyle konular gereksiz Smile herkes doğrucu davut olmuş... Bu iddaalar doğruysada bunu yapacak cesaret yoktur. Bunlar adamı yolda satar kaçar lol!

bunu yapacak cesarette adamda var anlamıyorsunuz değilmi hipergazi ve saz ekibi tüm güçleriyle iç savaş çıkarmaya çalıştılar bunu görmeyen KÖR dür gelibolu olayı ve hiperin yazdıkları aşikardır genç kaptanın illegal ordusu (haklı haksız demiyorum lakin İLLEGAL dir ) somayı tehdit etmesinidemi görmediniz

eğer ülkemizin dağılmasını istemiyosak

seçilen divana saygılı olunmalı

bir divan öteki divanı tanımıyorum gibi sözler etmemeli

başka partiden biri bey seçildi diye olaylar yamultularak halka lanse edilmemeli doğru olunmalı

yüzümüze farklı arkamızdan farklı konuşulmamalı
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 2:01 am

Ben daha farklı bir mesaj vermiştim ama Smile neyse
tiger1617

tiger1617

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 8:25 am

Kartala katılıyorum, ne bu ya halk mı daha güclü süzergazi mi? lol!
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 3:53 pm

Misram demiş ki:
Sevgili Magusmilana

Bunlar böyle tipler zora geldimi iftira at sonra 1 ay yazama kimiside süresiz ban yedi kendini bilmezlikten.. (örneğin: Comefromhell,Spiritless,Show_time,Kartal13..)

Bu liste uzar..Yazılan konu İşlerine gelmeyince oradan buradan açık arama derdine düşmüş insan bunlar..

Birileri de alır buranın yazısını başka bir yere götürür orda bana söylenen desteksiz lafları bilmeden çeken alır birileri, sonra kalkıp burda bana yine bilinçsizce ahkamlık keserler.

Ben diyorum Show_time'a ordu kurup Karesi'ye saldırsın diye verilen 10 bin akçe...

Onlar diyor Mısra sen neden seçime aday oldun..

Aslında, sizin bu anlamsız gereksiz postlarınız için ayrı bir başlık oluşturmak lazım. Açın başlık sorun cevaplayayım. Kaçıyormuyum Hayır aksine hep burdayım.. Hoş bunu daha öncede yaptım size oturdum insan gibi açıkladım ama anlamamazlık sorunu zor birşey olsa gerek...

Konuyu bariz saptırıyorsunuz.
Konuyu saptırmaktan vazgeçtiğiniz bir ara söyleyin de konuya yazıyorum şurası kafama takıldı deyinde size ona göre açıklayayım...

Lütfen Konu hakkında yazmak isteyenler varsa yazsın!
Aksi durumda cevap yazmayacağım...

Yukarıdaki mesaj mısranın mesajı.Ya inanamıyorum aylarca bi gerizekalıyla arkadaş olmuşum Very Happy
Diyorumki o 10000 akçe bana ordu kurup saldır diye falan verilmedi.Bana hiç bir zaman para verip saldır denmedi zaten saldırma gibi bi niyetim yok.O parayı 5 gün önce semfb den karesiden savaş için kılıç kalkan almam için verildi.Sebebide benim ordumla birlikte ölen 30 kusur asker vardı bunların çoğu cebinde 5 kuruşsuz adam onları tekrar orduya alıp ücretsiz dağıtıp harmanlıda bekliycektim orduyla.Ama parayı semden aldığım gün spirle konuştum parayı aldım diye.Spirde savaş bitti sanırım kılıç kalkan alımını iptal et dedi.Para üstümde kaldı 10000 akçe edirne eyaletine aittir parayı zaten iade edicem.Şimdi ordu kurucam tek başıma harmanlıda bekliyeceğim bulgarlar son sürat hazırlık içinde harmanlıya tekrar saldırıcak şimdi parasız askerlere öpücükle kılıç kalkan dağıtırsınız ben böyle gerizekalı insancıklar görmedim para kılıç kalkan için aldım bunu magusmilenada biliyor karesiden kılıç istediğimi süpergazide biliyor.Ama nedendir bilinmez magusmilena gerçekleri bildiği halde resmi forumda saçma sapan açıklamalar yazıyor çok garip değilmi.Ban olayına gelince kendini bilmezlik yazmış benim için benim neden süresiz banlandığımı çoğu kişi biliyor.Kartal13 karesi divanından istifa etti banlı olduğu için ben mesaj yazdım kartal şu şu sebeplerden istifa etti diye.Aaa oda ne evildust(albatros) dan öm başkasının mesajını yayınlamak suçtur.Very Happy

En son show_time tarafından Paz Şub. 22, 2009 3:59 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
show_time

show_time

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 3:56 pm

Artı olarak insanda biraz zeka olur ben eyaletten gizlice para alıcak olsam 10 bin akçeyi bi anda üstümde tutmaz.Eyaletten para aldığımı magusmilena ya söylemez beyinsiz kişilere başkası ile mesaj yollamam bak 10 bin akçe aldım diye Laughing

Mısraya haber verin nickimi ağzına alırken abdest alsın Laughing
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 4:07 pm

..................

En son kartal13 tarafından Paz Şub. 22, 2009 5:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
alpi_03

alpi_03

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 4:11 pm

tiger1617 demiş ki:
Kartala katılıyorum, ne bu ya halk mı daha güclü süzergazi mi? lol!

Tabiki Gazi..
Yetisbey

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 4:33 pm

Bir insan bu kadar saçma olabilir.. hakikaten bende bu zamana kadar kafa dengesi bozuk bir insan ile muhattap olup dikkate aldıgım için pişmanlık içerisindeyim Laughing

Yanlız bu mısrada alzheimer hastalığıda var galiba,daha dününde kartal ve show_time'nin ban olaylarındaki haksızlığı söylüyordu,kendisi resmi forumdan banlanınca adaletsiz bir forum diye başlık açıyordu..

Bunları yalanlamasın şimdi forumun bitarafında hepsi mevcut..

Yazık diyorum sadece,sunshine adlı mausesi uçak modunda olan insanın yaptığı davranışı,bende olsam bende yapardım diyerek ne halt oldugunu yeterince anlamış olduk..Ayrıca şu balta mevzusunda arkadaşlarına başka söyleyip,forumun ortasında insanları yalancı çıkarmak için yalan üstüne yalan uyduran bir insan söz konusu..

Ben artık kendisine hiçbişey söylemiyorum,resmi forumda mod olarak amacınada ulaştı zaten,birde bundan sonra daha az sallarsa,aylar önce söylediklerinin tersini bugün söylemez ve yalanlamazsa ufacık kalmış olan haysiyetinide ayaklar altına alamamış olur..
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 4:37 pm

daha 1 ay öncesine kadar msn de bana vay seni haksız banladılar bunlar ......................... diye adamlarqa etmedik laf bırakmıyordu ben onu sakinleştiriyordum yaw sakin ol bişey olmaz diye şimdi yazdığı şeye bak

bence mısra hesabını bariyaya yada cucura devretti bizim haberimiz yok
badsector

badsector

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 4:42 pm

yada eceli geldi Smile yanlış duvar diplerinde dolaşıyo.
mazallah duvar üstüne çökecek haberi yok.
her insan (bu oyunda olsa) yaptığıyla anılır,iyi yada kötü.
suskun68

suskun68

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 4:52 pm

EDİT

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
cengo05

cengo05

MesajKonu: Geri: Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...! - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Şub. 22, 2009 6:04 pm

eğer ciddi bir durum oluşursa karesinin mevcut orduları savaşır sanırım.İçsavaştan bahsediyolardı.40 kere sölediler oldu işte.

Karesi Sancağı Çok Yakında Elden Gidicek...!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2