Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Hakaretlerle ilgili

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
badsector

badsector

Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 2:59 pm

turkscihad demiş ki:
Ahmet seni dinleyecek değilim.Ben zaten senle muhattap olmam ama sen geldin burda bana yazdın.Çeneni kapa işine bak.Adminler beni uyardı birde sana hesap verecek halim yok.Şikayetiniz varsa adminere söyleyin laf kalabalığı yapmayın.Bu oyunun sırf çok eskiden biliyordun diye seni dinlemek zorunda değilim.

ağzınla kuş tatn bii olsanda, nekadar her aldığın işi başaran biri olsanda ki seni tanımam etmem nesin inmi cinmi fakat sen bu mantıkla gittikçe ne burda oyunda nede eğer gerçek hayatta da bu tarz ise konuşmaların hareketlerin vs. emin ol kaybeden sen olursun sürekli,
uzun zamandır resmiden cezalıyım ama ordada eğer bu tarz laflar etmişsen kusura bakma ama kişileri bi yerde mecbur bırakıyorsun sana ceza vermeleri için.
çeneni kapa vs gerçekten hiç ama hiç hoş olmayan laflar, şimdi diyeceksin ben ona dedim diye ama bugün ona yarın yada az sonra bana dersin aynı şeyleri Smile
bence sen bir süre sakinleş öyle gel forumlara. ve geldiğindede hatalarını anlamış olarak gelebilmen dileğiyle.
amacımız kimseyi banlatmak değil , amacımız el birliği ile en doğruyu bulabilmek bunuda anti parantez belirteyim.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 3:02 pm

dj.emmre demiş ki:
Turkhis Çok çetinsin kardeşim...

Lutfen biraz sakin olurmusun?

Bu kavga niye? Neden kotu anlıyorsun ki? Belkide iyiliğin için diyo... Lutfen Editlermisin Mesajını?Burası obur forum gibi deil istersen editle hadi bakıyım abijim...
Kavga falan yoK kardeş bu kadar abartmayın yaa Very Happy Ayrıca editlenmesi gerekn bişeartmayın.Sizin bu duyarlılığınızda yeni türedi haa Smile Bu kadar hakaret eden gördüm salak,gerizekalı gibi kelimelerden daha ağırlarını edenler gördüm siz burda hepiniz bana yükleniyorsunuz.Anlamıyorum.Tamam uzatmayın bundan sonrada öyle bişey yazmam bu foruma ama yazanıda görürsem benim üzerime bu kadar geldiğiniz için ben 2 katı fazla giderim o kişinin üzerine.

Badsector 2 dk. üzerime gelmeseniz sakinleşcem.1. forumda böyle şeyler yazmadığıma emin ol.Yazmamama rağmen beni ordan banlıyolar yazsam oyundan silerler zaten Smile Lütfen uzatmayın daha fazla.Ben o kelimeleri 1. forumda banlanıp arkamdan konuşulduğu için bir sinirle söylemiştim.Söylediğimi inkar etmiyorum ama üzerime gelmeyin artık.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 4:47 pm

Alıntı :
Ahmet seni dinleyecek değilim.Ben zaten senle muhattap olmam ama sen geldin burda bana yazdın.Çeneni kapa işine bak.Adminler beni uyardı birde sana hesap verecek halim yok.Şikayetiniz varsa adminere söyleyin laf kalabalığı yapmayın.Bu oyunun sırf çok eskiden biliyordun diye seni dinlemek zorunda değilim.
Ayrıca ahmet sen geldin bana bişey dedin bende cevapladım.Neden bu kadar zoruna gidiyorki.TAmam ben oraya hakaret yazdıysam adminlerde editledi.Ki zaten isim vermeden yazmıştım o kelimeleri.Acaba daha ne gibi bir uygulama bekliyorsunuz da bu konuyu uzatıyorsunuz.He eğer amacınız beni banlatmaksa adminlere öm atabilirsiniz.Sizi tutan yok.

Sen sürpriz yumurtadan mı çıktın arkadaşım? Sana yazdığımı nerden çıkarıyorsun, seni tanımam etmem. Ben bu forum kurulduğundan beri burdayım ve yazdıklarım da genel gözlemlerimle ilgilidir, senin mesajlarını ne ben ne de burdaki başkasının dikkatle takip ettiğini sanmıyorum. ilgiye ihtiyacın var demek ki burda yazılanların hepsinin sana hitaben yazıldığını sanıp üstüne alıyorsun. bir tane tip geldi saçma sapan konuştu diye böyle bir başlık açılmadı her halde.

Git bak birinci sayfaya ben bir şeyler yazmışım sen hemen benden alıntı yapıp bir şeyler yazmışsın, kimin kime hitaben yazdığı ortada. Valla senin gibi tipler yüzünden insan foruma yazmak istemiyor artık. Yazıyorsun, adam senin ne yazdığını anlamıyor, hadi onu geçtim daha kendinin ne yazdığından bile bihaber. Bunların da hepsini geçtim, bu oyunda görebileceğin en çok tolerans gösterilen bir forumda bile kullandığın üslupla insanları rahatsız ettin ya sana daha ne dense az.
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 5:15 pm

evt
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 5:22 pm

Rahatsız olan sensin.Bu başlık başka bir konunun içinden ayrılarak açıldı..Yani adminler açtı.Maksat diğer konunun kirlenmemesiydi.Arwende konun ilk mesajını bana hitaben yazmıştı.Sende gelip arwen sana katılıyorum deyince bir anlamda benim için yazmış oldun Very Happy Ama bilmediğin için diyecek birşeyim yok.O yazıyı bana hitaben yazmamışsan senden özür dilerim.Ama tekrar söylüyorum bu konu başka bir konun içinden ayrılarak açıldı adminler tarafından.Konunun ilk mesajı arwen tarafından bana hitaben yazıldı.Sende tabi konuyu arwen in açtığını zannedip benim durup dururken kendimi savunduğumu zannetmiş olabilirsin.Hatta bu konudaki ilk 3 mesaj diğer konuya aitti bunuda söylerim sana.O diğer konunun linkini vercem ama galiba silinmiş.
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 5:31 pm

Bu başlığın başka bir başlıktan ayrıldığını biliyorum.

Bakalım arwen ilk mesajında ne demiş.

Alıntı :
Bu konuşmalarda argo ve küfürler editlenmesi güzelde bu kişilere bir ceza yada yaptırım yapılmayacakmı aynı kişilerin bu kaçıncı editlenmiş mesajı . Genelde modlara müdahaleden hoşlanmam ama biraz daha adil bir yönetim istiyorum. Belli kişi ve kurumlara küfür edilince sadece editleniyormu ceza verilmeden ,yoksa bana mı öle geliyor . diğer forumu adil değil diye eleştirirken burasıda böle olmasın lütfen iyi oyunlar.

burda ben senin isminin geçtiğini görmüyorum. diyeceksin ki ismimi kullanmasa bile aslında bana yazdı. maden öyle neden kişiler diyerek çoğul bir ifade kullandı. demek ki seni de bu kişilere eklediyse bile sadece sana hitaben yazmamış. anlaşılan sen kendini biraz önemli biri gibi görmek istiyorsun ama şu tarz hareketlerinle bunu beklemen biraz yersiz
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 5:35 pm

ahmetseker demiş ki:
Bu başlığın başka bir başlıktan ayrıldığını biliyorum.

Bakalım arwen ilk mesajında ne demiş.

Alıntı :
Bu konuşmalarda argo ve küfürler editlenmesi güzelde bu kişilere bir ceza yada yaptırım yapılmayacakmı aynı kişilerin bu kaçıncı editlenmiş mesajı . Genelde modlara müdahaleden hoşlanmam ama biraz daha adil bir yönetim istiyorum. Belli kişi ve kurumlara küfür edilince sadece editleniyormu ceza verilmeden ,yoksa bana mı öle geliyor . diğer forumu adil değil diye eleştirirken burasıda böle olmasın lütfen iyi oyunlar.

burda ben senin isminin geçtiğini görmüyorum. diyeceksin ki ismimi kullanmasa bile aslında bana yazdı. maden öyle neden kişiler diyerek çoğul bir ifade kullandı. demek ki seni de bu kişilere eklediyse bile sadece sana hitaben yazmamış. anlaşılan sen kendini biraz önemli biri gibi görmek istiyorsun ama şu tarz hareketlerinle bunu beklemen biraz yersiz
Tamam ben önemli biri değilim sen en eski üye olarak oyunu türkçeye çevirerek ve forum açarak çok önemli biri olduğunu kanıtladın Very Happy Ben öenmli biri olarak görülmeyi beklemiyorum ama şu mesajına bakarsak bunu bekleyen sensin.
Arwenin orda çoğul kullanması ise daha önceki konularda da hakaret içerikli mesajlar görmesinden kaynaklanıyor.Ama sonuç olarak o konuda beni eleştirdi bende kendimi savundum.Daha ne dememi bekliyorsun anlamıyorum ki
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 5:40 pm

Ahmet senin bu kendni gösterme çaban seviye 1 olmandan mı kaynaklanıyor onuda bilemiyorum.Oyunda çok eskiyim falan filan diyosun ama s1 sin şu an.Eski hesabının başına nerler geldi Very Happy
ahmetseker

ahmetseker

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 5:45 pm

Panikleme arkadaşım sakin ol sürekli mesajlarını değiştirmene ve üst üste mesaj atmana gerek yok. burda kimse sana karşı cephe almıyor sen gelip insanlara hitap ederken haddin olmayan kelimeler kullanıyorsun ve onlardan da sert bir cevap alınca neden bana yükleniyorsunuz diye serzenişte bulunuyorsun.

sorunun cevabına gelince. bazen senin gibi gereksiz arkadaşlar oyunu öyle sıkıcı hale getiriyorlar ki insan oyundan kopuyor, aylarca oyuna girmeyebiliyor ve hesabın da haliyle bir süre sonra siliniyor. ama ben bu oyunda hesabının durumuna çok önem verenlerden değilim. oyunda sevdiğim arkadaşlarımla bir şeyler yapmak, sohbet etmek benim bu oyunda olma sebebimdir, bunu yapmak için de hesabının seviye3 olmak zorunda değil. anlayana...
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 6:00 pm

ahmetseker demiş ki:
Panikleme arkadaşım sakin ol sürekli mesajlarını değiştirmene ve üst üste mesaj atmana gerek yok. burda kimse sana karşı cephe almıyor sen gelip insanlara hitap ederken haddin olmayan kelimeler kullanıyorsun ve onlardan da sert bir cevap alınca neden bana yükleniyorsunuz diye serzenişte bulunuyorsun.

sorunun cevabına gelince. bazen senin gibi gereksiz arkadaşlar oyunu öyle sıkıcı hale getiriyorlar ki insan oyundan kopuyor, aylarca oyuna girmeyebiliyor ve hesabın da haliyle bir süre sonra siliniyor. ama ben bu oyunda hesabının durumuna çok önem verenlerden değilim. oyunda sevdiğim arkadaşlarımla bir şeyler yapmak, sohbet etmek benim bu oyunda olma sebebimdir, bunu yapmak için de hesabının seviye3 olmak zorunda değil. anlayana...
Kendine göre haklısın.Senin seçtiğin yol bu diye bende bu yolda gitmeliyim diye birşey de yok.Burda kimseyi gereksiz ya da önemsiz diye nitelemiyorum herkesin kendi düşüncesi ve seçtiği bir yol var çünkü.Sana kendi yolunda başarılar yolun açık olsun.
_arwen_

_arwen_

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 10:17 pm

Turkishcihat ben orda genel yazdım ama sen üstüne alındın demekki alınmak için sebebin varmış derim o zaman bende sana. insanlara hitap şeklini bence gözden geçir .Böyle devam edersen yalnız kalırsın.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 10:32 pm

_arwen_ demiş ki:
Turkishcihat ben orda genel yazdım ama sen üstüne alındın demekki alınmak için sebebin varmış derim o zaman bende sana. insanlara hitap şeklini bence gözden geçir .Böyle devam edersen yalnız kalırsın.
Turkishcihat değil Turkscihad.Orda bana hitaben yazdığını ikimizde biliyoruz biraz dürüst olda bunu söyle bari.Benim üslubum bu kabul etmiyorsan git kime şikayet edersen et.Yeter artık sana ya da birbaşkasına hesap verecek kadar küçülmedim ben.Burda olayı kapatmaya çalışıyorum sen gelip saatler sonra burda tekrar mesaj yazıyorsun.O kadar çelişkidesin ki 1 gün önce burda iyilik abidesi kesiliyorsun 1 gün sonra suçlamalarla karşıma geliyorsun.Hem tartışma istemiyorum ayaklarına yatıp hem de bana "sen üstüne alındın demekki alınmak için sebebin varmış derim o zaman bende sana"diyorsun.Ben şimdiye kadar böyle devam ettim ve Allaha şükür dostlarım beni hiç yalnız bırakmadı.Bundan sonrada ne onlar beni ne de ben onları bu oyunda yalnız bırakmıyacaz.Sen rahat ol biz bu oyunda buralara kadar birilerinin nasihat ya da akıl vermesiyle gelmedik.Bundan sonra da ne nasihata ne de başkasının aklına ihtiyacımız yok.

Ayrıca yalnız kalmak gibi de bir korkum yok.Bu konu hakkında söylenecek tek şey;Haksızlık yapıp tüm insanlarla birlikte olmaktansa,adaletli davranıp tek başına kalmayı tercih ederim.Şimdiye kadar herkese hakettiği gibi davrandım.Ve siz şu an beni hakedene hakettiği şeyi söylediğim için suçluyorsunuz.İnşaallah bunu da farklı şekillerde yorumlayıp evirip çevirerek beni suçlamak için kullanmazsınız.
Redkit

Redkit

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 10:38 pm

Lütfen sakin olunuz...
Emaar

Emaar

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Şub. 28, 2009 10:39 pm

yettiniz gari Evil or Very Mad
Morpheus
Süper Moderatör
Süper Moderatör
Morpheus

MesajKonu: Geri: Hakaretlerle ilgili Hakaretlerle ilgili - Sayfa 2 Icon_minipostedPaz Mart 01, 2009 12:51 am

Van minüt...van minüt.

Bu bölümden sorumlu moderatör olarak elimden geldiğince kullanıcıları takip

ediyorum. Bazı kural ihlallerini mesajları editleyerek düzeltiyoruz ve kural ihalali

yapan kullanıcıların da bunları gördüğünü umuyoruz. Fakat kural ihlallerini sürekli

olarak tekrarladığını düşündüğümüz kullanıcılar olursa da forum yönetimi olarak

gerekenin yapılacağından emin olunuz.

Bundan böyle bu başlık bitmiştir benim için...

Hakaretlerle ilgili

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2