Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

komik değil mi?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Aksen090

komik değil mi? Vide
MesajKonu: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 4:45 am

komik değil mi? Swrn1

canım sıkıldı bi nostalji yapayım dedim böyle bir şeyle karşılaştım...
günümüz itibari ile bodf ile çok iyi geçinen.ve her konuda ortak karar alınan kararları bodf birlikte uygulayan ve süpergaziye toz kondurmayan sayın sawron aylar önce bir konuşmasında bodf yi multicilikle suçlamış...
ama insanlar değişiyor,dönüyor,garipleşiyor Very Happy Very Happy Very Happy
ben sadece gülümsüyorum bu olaya Very Happy Very Happy
badsector

badsector

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 4:57 am

Very Happy
zaten bu yüzden çoğunlukla sizi divana almamak için çabaladılar
ne kurcalıyon elin eski mesajlarını ayıptır yaw:D
Aksen090

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 5:00 am

abi ne yapayım görmezden geleyim dedim ama...öyle bir çarptıki gözüme Very Happy
Valandil

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 5:01 am

Anlaşılan evrende tek dönen şey dünya deil lol!
Aksen090

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 5:02 am

Valandil demiş ki:

lol! lol! lol!
Emaar

Emaar

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 8:36 am

lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol!
show_time

show_time

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 8:50 am

Hey gidi günler hey.Ne günlerdi be o zamanlar ihtiyarladık Very Happy
Bi zamanlar birbirlerine demedik laf bırakmayanlar şimdi sarmaş dolaş olmuşlar garip Very Happy
Cidden arkadaşlar bu koltuk aşkı insanı yerin dibine sokar.Bana 6 ay önce forumlarda hakaret edenler şimdi menfaati için showum nasılsın diye mesaj atabiliyor Laughing
HADEZ

HADEZ

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 11:46 am

Edit

3 mesaj aşşağıdaki Kartal13 ün söylediklerine katılıyorum.

İlk yazdığım mesajdaki ifadem tam anlaşılmamış malesef.

En son HADEZ tarafından Salı Mart 03, 2009 2:26 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yetisbey

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 12:28 pm

çıkar ilişkisi..
chocolateman

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 12:36 pm

lol!
kartal13

kartal13

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 1:42 pm

sadece bu kadar değil cucur konu konu gezip sawronun multici olduğunu söylüyordu şimdi her postunda sawronu göklere çıkarıyo o ss leride bulun Very Happy
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPtsi Mart 02, 2009 2:44 pm

ki Bu konuşmalardan sonra ittifak kurdular Sonrasını zaten herkes biliyor Very Happy
latif

latif

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedSalı Mart 03, 2009 1:50 am

ne bekliorsun ki aksen kardesim bunlardan görüoruz hepsinin yaptigi camurları yaptığı ückağtları daha neler göreceğiz allah bilir...
alpi_03

alpi_03

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedSalı Mart 03, 2009 10:57 pm

Şimdi de,birleşme kararı almış 3 parti(OMİF,OBDF,BODF)..

Birlikten kuvvet doğar,Daha çok birlik,daha çok multi Very Happy
epiphania

epiphania

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedSalı Mart 03, 2009 11:10 pm

Valandil demiş ki:

lol! lol!
ahmetseker

ahmetseker

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedSalı Mart 03, 2009 11:49 pm

Alıntı :

Birlikten kuvvet doğar,Daha çok birlik,daha çok multi

OMIF VE BODFun multi vakaları açık bir gerçek ama OBDF hakkında bir bilgim yok doğrusu
islam44.

islam44.

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 1:28 pm

lol! lol! lol!
kutuk

kutuk

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 8:47 pm

ahmetseker demiş ki:
Alıntı :

Birlikten kuvvet doğar,Daha çok birlik,daha çok multi

OMIF VE BODFun multi vakaları açık bir gerçek ama OBDF hakkında bir bilgim yok doğrusu

Zaten beklenen birseydi hepsi bodf,luydu nufus yine patlama yapacak gibi.
_sahmeran_

_sahmeran_

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedPerş. Mart 05, 2009 6:20 pm

zamanın Barıştırıcılar Partiside Sawronun bu dönekliğini ve adiliğini önceden görerek partisinden ihraç etmiştir.
Canko

Canko

komik değil mi? Vide
MesajKonu: Geri: komik değil mi? komik değil mi? Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 4:18 pm

Ya bu sawronu tanimak icin resimlere felan ihtiyac yokki iki dakka yazis onla. hemen rengini belli eder sana:)

kedinin coplugundede soyledim. adamlari gizli kameraya ceksen ne olduklarini kanitlasan.

BU videodaki bizler degiliz SIZI GIDI filmciler sizi diyip inkar ederler:)

ya bu kadar kendini dusururmu insan ya hayret verici:)

asena emekli oldu bunlara yeni bir pazar dogdu:)

acaba hic kendi kendileri ile basbasa kalip demiyorlarmidir

ya ben nasil bir adamim diye cok merak ediyorum:)

gerci bunuda sordum. aldigim yanit SmileSmileSmile

COK DURUSTUZ

Basketball

komik değil mi?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası