Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin )

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
dj.emmre

dj.emmre

solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 1:53 pm

Mit demiş ki:
biz ne yapalim simdi. oyundaki isimlerini bilmedigimiz surece nasil bilelim siyasi etkinlikte bulunmayacaklarini?

Solona vize cıktı artık Osmanlıya Gelebilecek diyebilirmiyiz???

Yoksa Gelmezmi???

Aslında üzülmedim dersem yalan soylemiş olurum alışmıştık artık banlarına...

Ya adama 3-4 kere mesaj attım soru sordum hepsinde adam akıllı cevap verdi...

Bi kere mesaj attım bak iyisin hoşsun dedim niye millete kendini sevdirmiyorsun boyle davranıyorsun dedim mesaj atmadı...
kartal13

kartal13

MesajKonu: Geri: solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 1:59 pm

yaw solon dinlenmeye geçmiş yoğun strerse dayanamamış Smile geri dönecek
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 3:12 pm

Adı kulağa hoş geliyor ama kim ki bu kedi
Capanoglufetihbey

Capanoglufetihbey

MesajKonu: Geri: solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 3:38 pm

kedidir o kediiii xD Smile
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 4:55 pm

kartal13 demiş ki:
yaw solon dinlenmeye geçmiş yoğun strerse dayanamamış Smile geri dönecek

İnzivaya çekilmiş Very Happy

Ben bilemiyorum ya artık solon üstünden yorum yapmayacam ...

İnş. bu adminler bizi anlar... da demiycem karısmıyorum artık...Baksana herkes kendi yağında... Bu foruma alıstık artık...
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin ) - Sayfa 2 Icon_minipostedÇarş. Mart 04, 2009 6:45 pm

Ya söleseniz kim bu miyaww

solon sonunda gitti ( ama sevinmeyin )

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2