|
Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? |
|
|
Yazar |
Mesaj |
Valandil
|
Konu: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 5:35 pm |
|
|
Arkadaşlar bildiğiniz gibi ben kırklareliliyim... Bütün evim tarlam malım mülküm orda... Ama savaş için harmanlıya gelmiştim, hâlada ordayım... Şimdi ben bir koloniye taşınsam, harmanlıda olmama rağmen kırklarelindeki mallarımda benle gelirmi? Yoksa koloniye taşınmadan önce kırklareline gidip, ordan mı taşınmam lazım? Cvp verirseniz çok sevinirim... |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 5:39 pm |
|
|
Cevap vermeyin gitmesin |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 5:49 pm |
|
|
- recep298 demiş ki:
- Cevap vermeyin gitmesin
Katılıyorum sakın cevap vermeyin burada kalsın |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 5:53 pm |
|
|
Cevabını öğrenmiş bile :S |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 7:02 pm |
|
|
Yav cevabını öğrenmedim Biri bişey söylesin, gidiliyomu gidilmiyomu? |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 7:14 pm |
|
|
malın mülkün tarlaların evindeki eşyaların hepsi senle beraber gelir. |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 7:29 pm |
|
|
Evet valandil gelir hepsi |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 7:35 pm |
|
|
Ok o zaman... Teşekkürler bilgilendirme için... Kendi evimin olduğu kasabada olmadığım için, muallakta kalmıştım... |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 7:40 pm |
|
|
hangi kasabaya gittiğini soyle...
Sahmeran neden cevap verdin lem...
|
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Paz Mart 08, 2009 7:49 pm |
|
|
Adam gitmek istedikten sonra gider önemli olan bizim ona yardım etmemiz |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Ptsi Mart 09, 2009 8:27 pm |
|
|
Valandil koloni açılırsa bizede haber et irlandada mahsur kaldık |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Ptsi Mart 09, 2009 8:36 pm |
|
|
Bende koloni arıyorum ama yok :S |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Ptsi Mart 09, 2009 8:42 pm |
|
|
Arnavutluk Rusyaya açılabilir . Bu yeni ürünleri kodlarken araya 2-3 kasaba daha kodlasalar ya |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? Ptsi Mart 09, 2009 9:01 pm |
|
|
allahım inş ljs koloni kodlamaz. |
|
|
|
|
Kendi kasabamda deilken koloniye taşınmak !? |
|
|