Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !!

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 7:45 pm

Gelecekte nelerle karşılaşacağız Allah bilir...
totalwar61

totalwar61

MesajKonu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 8:14 pm

ben hiççbir yerde modları eleştirmeyin demedim .. sadece gördüğümü söledim.. hiçkimsenin modlarla kavgası beni ilgilendirmez.. kimsenin de burda çıkıp çığırtkanlıgını yapmam.. şimşeklerinizi başka taraflara yönlendirirseniz iyi olur sizinle tartışmaya niyetim yok ..ben sadece gördüğümü söledim ve valandilin en son meajından sonra eger görmüşseniz şunu yazdım.. e.altnr in mod olduğunun bilinmesi dşündürücüdür dedim.. burda sorgulanması gerekene.altnr in hesabının aktive edilip de saçma sapan bir uyduruk mesajın yazılması değil modların kimler tarafından bilindiği ve baglantıları olmalıdır..bunda hemfikirken gelip de burda beni suçlamanıza anlam veremedim.. zira siz saldıracak adam arıyorsunuz gibime geliyor .. kaş yaparken göz çıkarmayın ..
Aksen090

MesajKonu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 11:18 pm

...............

En son Aksen090 tarafından Çarş. Mart 11, 2009 5:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
nicomedia1

nicomedia1

MesajKonu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! - Sayfa 2 Icon_minipostedSalı Mart 10, 2009 11:56 pm

Millet iyice sapıttı valla ya-huuu Valla bu Osmanlı iyice çekilmez olmuş artık .

Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !!

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2