EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Salı Mart 10, 2009 7:45 pm |
|
|
Gelecekte nelerle karşılaşacağız Allah bilir... |
|
totalwar61
|
Konu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Salı Mart 10, 2009 8:14 pm |
|
|
ben hiççbir yerde modları eleştirmeyin demedim .. sadece gördüğümü söledim.. hiçkimsenin modlarla kavgası beni ilgilendirmez.. kimsenin de burda çıkıp çığırtkanlıgını yapmam.. şimşeklerinizi başka taraflara yönlendirirseniz iyi olur sizinle tartışmaya niyetim yok ..ben sadece gördüğümü söledim ve valandilin en son meajından sonra eger görmüşseniz şunu yazdım.. e.altnr in mod olduğunun bilinmesi dşündürücüdür dedim.. burda sorgulanması gerekene.altnr in hesabının aktive edilip de saçma sapan bir uyduruk mesajın yazılması değil modların kimler tarafından bilindiği ve baglantıları olmalıdır..bunda hemfikirken gelip de burda beni suçlamanıza anlam veremedim.. zira siz saldıracak adam arıyorsunuz gibime geliyor .. kaş yaparken göz çıkarmayın .. |
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Salı Mart 10, 2009 11:18 pm |
|
|
...............
En son Aksen090 tarafından Çarş. Mart 11, 2009 5:55 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: Rezilliğin Böylesi Ne Görüldü Ne Duyuldu !! Salı Mart 10, 2009 11:56 pm |
|
|
Millet iyice sapıttı valla Valla bu Osmanlı iyice çekilmez olmuş artık . |
|