|
ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba |
|
|
Yazar |
Mesaj |
lordrain
|
Konu: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 12:14 pm |
|
|
135 somun ekmek satışa çıkar - Meyhaneye bırak 7 meyve satışa çıkar - Meyhaneye bırak 1 şişe süt satışa çıkar - Meyhaneye bırak 66 et satışa çıkar - Meyhaneye bırak 101 çuval un satışa çıkar 2 yüz okkalık manda satışa çıkar 69 elli okkalık sığır satışa çıkar 38 yumak yün satışa çıkar 5 deri satışa çıkar 51 tomruk odun satışa çıkar 2 kayık satışa çıkar 16 külçe demir satışa çıkar 4 bıçak satışa çıkar 2 erkek gömleği satışa çıkar 2 kılıç satışa çıkar yazik degil mi bu kadar mala ? cevap veriyorum = yazik ama bu kadin hic cenesini tutamiyordu yahu . . . neyse su sirada ben mallari yesil kia ma yukluyorum,envaterden bi kac oyuncak cikti ne oyuncagi oldugunu cozemedim benim işime yaramiyo galiba buradakiler kullaniyormus,cani isteyen varsa verebilirim hadi bye. . . |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 1:30 pm |
|
|
Bu da ona bir ders olur artık..Öle soyguncuların önünde eğilmek ne imiş görsün..Şimdi sizin önünüzde de eğilsin bakalım..
Tebrikler.. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 1:34 pm |
|
|
Nerden cıktı bu kadar mal onu anlayamadım?
|
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 3:56 pm |
|
|
Lordrain magusla ortaklığınız varmı???
(kasaba mallarının her gece kitlendiği gün gibi aaşikarken nasıl olmuşta o gece kitlenmemiş merak içerisindeyim magus o mallar zıkkım olsun diyecem ama millet anlamaya başlayınca işin iç yüzünü hemen iade etmişsin malları belediyeye ne iş |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 4:37 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Nerden cıktı bu kadar mal onu anlayamadım?
yahu simdi ne oldu. soyuldumu? soyan kisi bu mallari mi ele geçirmis? ele geçirdiyse bu kadar seyde nerden çikmis. |
|
|
|
alpi_03
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 4:38 pm |
|
|
Bandırma kasabasını düşürmüş arkadaşlar,bunda anlamayacak ne war.. |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 4:49 pm |
|
|
- alpi_03 demiş ki:
- Bandırma kasabasını düşürmüş arkadaşlar,bunda anlamayacak ne war..
Ozur dileriz anlayamadık ! ! !
Soygun diyince soydu zannettik ...(Hani yolcuları soy varya) |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 5:35 pm |
|
|
evet diger forumda daha yeni gordum. mallari teslim etmisler. |
|
|
|
Magusmilena
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 6:06 pm |
|
|
Sanırım multicinin yeşil kiasının tekeri patlamış, yolda kalmış. Her kuşun eti yenmez, Bandırmalı malını mülkünü size yedirmez, hadi bakalım avcunuzu yalayın pis multiciler... |
|
|
|
lordrain
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 6:08 pm |
|
|
hesap hirsizlarindan bir ses mi geliyor ne ? |
|
|
|
recai
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 6:24 pm |
|
|
Lordrain kimsin nesin necisin tanımıyorum arkadaşım ama forumdaki görüntüyü al şifrenin kimin tarafından çalındığını oyunun adminlerine ilet magus olsun meftagus |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Salı Mart 10, 2009 6:27 pm |
|
|
meftagusmu |
|
|
|
Emaar
|
Konu: Geri: ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba Çarş. Mart 11, 2009 10:51 pm |
|
|
- recai demiş ki:
- magus olsun meftagus
|
|
|
|
|
ah magus ah senden ne koy olur ne kasaba |
|
|