|
Yazar |
Mesaj |
Aksen090
|
Konu: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 7:34 pm |
|
|
arkadaşlar aktütün olayını bilirsiniz hepiniz...terör örgütünün yaptıgı bir baskın sonucu 13 askerimiz şehit olmuştu... onların arasında 19 yaşında biri vardı hatırlarsınız adını...adı OKTAY'dı.. OKTAY KARAKELLE... OKTAY benim futbol oynadığım klüpte idi.. beraber büyüdük..aynı sahada top oynadık,aynı suyu içtik... aynı parklarda takıldık..çocukluk işte olur böyle vakalar... ama benm arkadaşım dostum beraber büyüdüğüm adam yalan yere bu ---edit---,vatan hainleri,teroristler yüzünden genç yaşta hayatını kaybetti. ben türk milliyetçisiyim.türk doğdum ve türk ölürüm.. oyundada olsa gerçektede olsa kimseye terorist yakıştırması yapmadım hiç bir insanı bu kadar aşagılamadım çünkü hiç bir türk evladı bu kadar aşagılık değildir... size bugun resmi forumda yazılan bir rp den alıntı göstereceğim...
YORUM SİZE KALMIŞ BEN DAHA SUSTUM...
saygılarımla!!! |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 7:38 pm |
|
|
buna ceza vermeyen admin bu adamları çok seviyo sanırım |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 7:47 pm |
|
|
Yada ADMİN onlardan tarafta bazen öyle olur doğruyu söyleyen dokuz köyden kovulur. Tekrardan BAŞIMIZ SAĞOLSUN |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 7:55 pm |
|
|
Hangi insanlıktan nasibini almamış iğrenç yaratık bu rp'yi yazdı acaba öğrenebilirmiyiz? |
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 7:57 pm |
|
|
o iki hayvanin resmini koymak bile suçtur !! hiçbir TÜRK bu iki domuza yakistirilamaz !! ulan o kadar sehit verdik o - edit - resimlerini koyuyorlar anasini satayim ulan insani durduk yere kufrettiriyorsunuz, eger o resimleri çekmezse - edit - ulan insanlar bu kadar mi - edit - olur. oyun bu be, iyice içine ettiniz sapiklar. o - edit - resimlerini çekmezlerse artik ben oyun moyun dinlemem, zaten bikmisiz bu iki - edit - haberlerde görmekten birde burda koymayin o - edit -. malum amerikan usaklari olduklari için - edit - veriyorlar!!!
Not: Her ne kadar acı bir haber bile olsa kullandıgınız üsluba dikkat ediniz!! |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 8:03 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Hangi insanlıktan nasibini almamış iğrenç yaratık bu rp'yi yazdı acaba öğrenebilirmiyiz?
maskeli karakter abi... zaten bunların huyu bu isimlerini hiç bir zaman açıklamazlar... ve ben bazı arkadaşların bu konunun altına gülerek cevap yazmalarından bunu normalmiş gibi karşılamalarından utandım... |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 8:09 pm |
|
|
- Cucurman demiş ki:
- aksen090 icin yapilan yakistirma maksanindan asmistir. Bu tererust bozmalarinimi yakistirdiniz aksene yazik.
- Magusmilena demiş ki:
- Mizah bazen incitici olabilir, fakat suya sabuna dokunmadan mizah ta yapılmaz. Bu yüzden bazen hoşuma gitmeyen şeyler de yazılsa her yazarı destekliyorum.
Türk filmleri konusunda geniş bilgi sahibi olduğunu düşündüğüm rp yazarını tebrik ederim. Oldukça güzel bir çalışma olmuş
- Asmenhatun demiş ki:
- Bu kadar insan begenmis ama merak ettim yani neresi begenilmis bunun??? Burda adi olan insanlar yapilan benzetmelerden hoslanmayabilirler ve ayrica bence igneleyici olmus. RP den cok komik yapilmaya calisilmista ben gülecek bir yan bulamiyorum.. acikcasi bir cok benzetme sacma diyebilecek kadar ileri gitmis.
Bu sahislarin yorumlari biraz farkli.Ama sana yapilan tam bir serefsizliktir ve maksatli yapilmistir. |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 8:13 pm |
|
|
aslında bunu adminlere şikayet edebilirsin ne demek bir insanı bunlarla eşdeğerde tutmak |
|
|
|
The Spartans
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 8:55 pm |
|
|
hmm evet |
|
|
|
oguzkagan
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 10:40 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Hangi insanlıktan nasibini almamış iğrenç yaratık bu rp'yi yazdı acaba öğrenebilirmiyiz?
|
|
|
|
Morpheus
Süper Moderatör
|
Konu: Geri: ---edit--- Paz Mart 15, 2009 10:48 pm |
|
|
Başlığı açan kullanıcıya hitaben söylüyorum, ama lütfen herkes forumda artık ''ş....siz'' kelimesini kullanmaktan vazgeçsin. Ben bu kelimeyi silmekten bıktım. Lütfen başlığınızı hakaret içermeyen kelimlerle tekrar yazınız.
İyi oyunlar |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: ---edit--- Salı Mart 17, 2009 5:13 pm |
|
|
Diyecek bir şey bulamıyorum! Ne pislik insanlar vardır!!! |
|
|
|
_sahmeran_
|
Konu: Geri: ---edit--- Salı Mart 17, 2009 5:28 pm |
|
|
Bence Aksen suç sende!
Niye mi?
Bu konuyu açıyorsun. Bu konuyu niye açıyorsun amacın ne, bu adamların sana söylediği bu çirkin laflar.
Ve bu laflar nerede söyleniyor?
Resmi forumda. Siz bunca olan şeyden sonra halen Resmi Foruma girip orda yazılanları, söylenenleri takıyorsanız SUÇ SİZDEDİR KARDEŞİM!!!
Bırak onlar istediklerini yazsınlar, söylemek istediklerini söylesinler. Destan gibi upuzun yazılarla sizi eleştirsinler.
Siz bu yazılanları, söylenenleri dikkate almayınca onların içinde bir burukluk belirecek. Siz bunları dikkate aldığınız için onlar seviniyorlar ve sizi siniri ettikleri için mutluluk duyuyorlar.
Halen bu insanları kaale alıyorsanız SUÇ SİZDEDİR!
Umarın söylemek istediklerim yanlış anlaşılmamıştır. |
|
|
|
yolcu
KFCADMİN
|
Konu: Geri: ---edit--- Salı Mart 17, 2009 5:28 pm |
|
|
Biraz daha sakin |
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: ---edit--- Çarş. Mart 18, 2009 5:24 am |
|
|
- _sahmeran_ demiş ki:
- Bence Aksen suç sende!
Niye mi?
Bu konuyu açıyorsun. Bu konuyu niye açıyorsun amacın ne, bu adamların sana söylediği bu çirkin laflar.
Ve bu laflar nerede söyleniyor?
Resmi forumda. Siz bunca olan şeyden sonra halen Resmi Foruma girip orda yazılanları, söylenenleri takıyorsanız SUÇ SİZDEDİR KARDEŞİM!!!
Bırak onlar istediklerini yazsınlar, söylemek istediklerini söylesinler. Destan gibi upuzun yazılarla sizi eleştirsinler.
Siz bu yazılanları, söylenenleri dikkate almayınca onların içinde bir burukluk belirecek. Siz bunları dikkate aldığınız için onlar seviniyorlar ve sizi siniri ettikleri için mutluluk duyuyorlar.
Halen bu insanları kaale alıyorsanız SUÇ SİZDEDİR!
Umarın söylemek istediklerim yanlış anlaşılmamıştır.
yok kesinlikle yanlış anlamadım..haklısın bu söylediklerinde ama bu yapılan benzetme haddini aşmış bir benzetmedir...ben resmi foruma giremiyorum bu insanları adminlere şikayet etsem hiç bir sey olmacayagından adım gibi eminim...sadece sesimi duyurmak amacım,o forumu okuyanlar benimle ilgili neler düşünüyorlardır kim bilir... oyuna yeni başlayan birisi oraya girse ve bu konuyu görse benimle ilgili düşüneceği tek şey vatan haini olur... en azından burdaki arkadaşlar sesimi duysun ben osmanlının zararına olan hiç bir işe kalkışmadım... sadece osmanlıya zarar verenlere karşı durmaya çalıştım...durmayada devam edeceğim...
benim için yapılan molla_ nın kuklası yakıştırması ise gerçekten çok komik... bunu heryerde açıklamaya çalıştım eğer molla_ cı olmak multici veya isyancı olmaksa ben ne multiciyim ne de isyancı ama yeniçeri olmak molla nın adamı olmaksa evet ben zamanında yeniçeri idim.. molla da benim komutanımdı... en azından molla dan emir alıp forumlarda molla yı kötüleyenlerden değilim... bana molla nın adamı diyenlerin çoğu molladan emir almakta bunu da herkes bilsin... molla yı karesi divanına almadılar hoş güzel ama o divanda molla zaten hep vardı hepte olacak hem de hiç beklemediğiniz adamlar molla yı temsil ediyor orada...
neyse oyunu bıraktıgını acıklayan birisi hakkında fazla da konusmaya gerek yok...
her zaman OSMANLI...her zaman BÜYÜK OSMANLI...
saygılarımla!!! |
|
|
|
ozanbey
|
Konu: Geri: ---edit--- Çarş. Mart 18, 2009 7:47 pm |
|
|
e yuh be abi bu kdr da olmaz |
|
|