Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek

Sizce?
Güzel
Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_lcap45%Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_rcap
 45% [ 18 ]
İdare Eder
Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_lcap13%Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_rcap
 13% [ 5 ]
Berbat
Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_lcap35%Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_rcap
 35% [ 14 ]
Geliştirilmeli
Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_lcap7%Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vote_rcap
 7% [ 3 ]
Toplam Oylar : 40

Anket kapatıldı

Yazar Mesaj
_sahmeran_

_sahmeran_

Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Vide
MesajKonu: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 9:41 pm

Evet arkadaşlar forumun şekli şemali değişmiş Smile

Sizce nasıl?
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 9:53 pm

Ya şahmeran berbat oyunu vermişsin çünkü ilk oy o ve ilk sen mesaj yazdın neresi berbat daha güzel olmuş Smile
Aksen090

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 9:57 pm

bence idare eder...daha güzel olabilirdi diyorum...yinede adminler saolsunlar o kadar emek harcamışlar...
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 10:02 pm

ben oyumu daha yeni kullandım. Yani ilk berbat diyen ben değilim ama evet berbat oyu kullandım.

Eski hali daha bi güzeldi. Böyle çok değişik ve aşırı süslü oldu (bence)
Valandil

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 10:13 pm

Şu son konular kısmını beğenmedim Shocked
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 10:22 pm

OZaman berbat demeyin geliştirilmeli deyin
oguzkagan

oguzkagan

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 10:38 pm

Güzel adminlerin emegine saglık!
HADEZ

HADEZ

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPaz Mart 15, 2009 11:48 pm

Ben güzel dedim. Bir kere kesinlikle bebat değil! İdare ederdem de çok daha güzel. İşimizi görüyor işte. Geliştirilebilir mi? Elbette geliştirilebilir. Zatem, çok çok güzel bile olsa her zaman geliştirilebilir.

Ben forumda emeği geçen herkese teşekkür edeiyor ve kendilerinden berbat diyenler adına özür diliyorum.

Emeğinize sağlık arkadaşlar.
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 12:04 am

görsellik çok güzel.ama valandilin dediğin gibi son konular güzel değil.aslında güzelde bence yeri güzel değil. Very Happy ama genel olarak güzel olmuş.
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 12:54 am

Dudak o ne biçim imza lea?

Ne le bişeymiş o?
Otorite

Otorite

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 1:16 am

Yakında kendiniz forumun temasını seçebileceksiniz. Wink
dj.emmre

dj.emmre

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 1:39 am

Otorite bey,

Very Happy

Şu Chat Box'u en üstte koysanızda bizde orada faydalansak...
SUNsSON

SUNsSON

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 1:52 am

açıkcası kötü olmuş.. Alternatif eklediğiniz zaman sade bir seçenek koymayı unutmayınız ...
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 5:47 pm

The Spartans demiş ki:
OZaman berbat demeyin geliştirilmeli deyin

hacı sana mı soracaklar ne diyeceklerini ? Smile
EmirBerkKorkmaz

EmirBerkKorkmaz

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 5:57 pm

Bence güzel olmuş...
FranSuVa1905
Moderatör
Moderatör
FranSuVa1905

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 6:05 pm

Bana göre geliştirilmeli
kutuk

kutuk

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 6:46 pm

Ben begendim herzaman yenilikler gormek aliskanlik oldu bu forumda.
dudaktriyakisi

dudaktriyakisi

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 6:55 pm

dj.emmre demiş ki:
Dudak o ne biçim imza lea?

Ne le bişeymiş o?

ne ? Very Happy
Yamatoo

Yamatoo

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedPtsi Mart 16, 2009 7:39 pm

+1
Valandil demiş ki:
Şu son konular kısmını beğenmedim Shocked
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedSalı Mart 17, 2009 12:56 pm

Berbat diyenler azinlikta
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedSalı Mart 17, 2009 5:30 pm

Sparta, gözünm mü bozuk Smile

Güzelle eşit durumda Berbatlar...
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedSalı Mart 17, 2009 6:11 pm

Benim bozuk değil senin gözün bozuk dediğin zaman eşitlenmiş olabilir ama yine güzeller önde :

Güzel :13

İdare eder : 5

Berbat : 12

Geliştirilmeli 3

Sonuçta bu hali kabul eden geliştirilmeli ve idare ederle beraber : 21 Smile
_sahmeran_

_sahmeran_

MesajKonu: Geri: Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş? Icon_minipostedSalı Mart 17, 2009 7:19 pm

Ya sanki yorum değilde Ankara Büyük Şehir Belediye Başkanını sordukta seçiliyor.

Sparta, bu ne hırs bu ne cellalenme?

Forumun Yeni Hali Sizce Nasıl Olmuş?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası