|
multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır |
|
|
Yazar |
Mesaj |
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Ptsi Mart 16, 2009 11:10 pm |
|
|
- Valandil demiş ki:
- Ya arkadaşlar...
Bu fuhrerrin zerre kadar haysiyeti olsa ona sorduğum soruya cvp verirdi... Bana adını adresini ver ... Kısacası... Hem haysiyet namına zerre taşımayan, hemde beyinsel fonksiyonları çalışmayan zavallının tekiyle karşı karşıyayız... Böylelerine sinirlenmiyorum artık, çünkü ancak monitöre artislik yaparlar... Hepimiz biliyoruz ki reelde karşımıza gelse elimize ayağımıza kapanacak tipler, böyle monitörün arkasında aslan kesilirler... Çünkü insan psikolojisi bunu gösterir... Bir insan ne kadar ezik duygulara sahipse, onuda ancak başka türlü dışa vurumlarla bastırabilir... Bu gibi eziklerin olayıda bu... dahada kısacası : klavye delikanlıları |
|
|
|
Calvus
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Ptsi Mart 16, 2009 11:21 pm |
|
|
Nasıl bir hastalıklı ruh halidir, anlamak mümün değil... |
|
|
|
Nistel
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Ptsi Mart 16, 2009 11:23 pm |
|
|
ben rokfa başka bir amaçla girdiğim zaman beyoglu ve fuhrerrin kunusma tarzları hep aynı idi.beyoglunun yazı stili değişmişti.ama hep aynı tarz.multi olmayabilirler ama fuhrerrcim multi yapıyor |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 12:07 am |
|
|
Eee Edirnede güvensizlik önergesi açılacakmı?adamda savcı oluyor ya |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 12:04 pm |
|
|
Kendi devlet olmazsa devleti de tanımaz ki böyleleri |
|
|
|
HADEZ
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 12:05 pm |
|
|
- Mit demiş ki:
- adamlarin isi gucu yok bunlarla ugrasiyorlar bare multi yapacaksan devletin yararina yap.
Kendi devlet olmazsa devleti de tanımaz ki böyleleri |
|
|
|
dudaktriyakisi
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 5:30 pm |
|
|
- Fuhrerr demiş ki:
- Valandil baban kiytirik mekanlarda birseyler karalamis guya bana sormusta ben soylememisim korkmusum. Dun butun osmanliyi yaklasik 50 kisiyi aldik msn konusmasina o babana agzima geleni saydim istedigi seyide tarif ettim gelsin bakalim buyursun. Adanaliyiz isteyene yerimiz belli. Buyursun gelsin bakalim. Birdaha fazla havalanmadan evel iki kez dusunun. Sonradan balon gibi sonersiniz boyle. Sende istiyosan gel sanada tarif ediyim. Monitor ardindan kiytirik mekanlara klavye falan yazmakla olmuyor. Gel goruselim kim klavye delikanlisi gorusuruz..
buda yüzsüzlük oluyor herhal |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 5:39 pm |
|
|
Ben Bunlarla karşılaşmışdımmmm Aaa Buldum Ben bunlarla Şarköyde karşılaşdıydım İşin ilginç yanına bak |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 7:44 pm |
|
|
bu multi dalgası beni de sardı az kalsın 4 multi soyyodu beni bi çözümü de yokki karesi bursa yolları komple multi haydutlarla dolu |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 7:52 pm |
|
|
joker bu işin ucu sizde başladı
Multi değildiniz ama özenen çok oldu onun için önce siz vaz geçin bu sevdadan |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 8:01 pm |
|
|
sözü tam bilmiyorum ama
''takdir ediliyorsanız değil taklit ediliyorsanız profesyonelsiniz '' tam da bize göre söz takdir edenimiz gözükmese de multiciklerle taklit ediyorlar
En son haydut_joker tarafından Salı Mart 17, 2009 8:19 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 8:13 pm |
|
|
ayrıca bu daha başlangıç wazgeçmek için çok erken |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 8:30 pm |
|
|
senı edırne yollarına beklerız burada soygun yapanın elını keserız merak etme sen show tımeye gozukme ordusu ezmesın senı klavye delıkanlıları dudaktıryakısı dogru solemıs bu cumleyle klavyenın arkdasından laf atarlar evının onune gıttınmı sut kesılerıler |
|
|
|
Valandil
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 8:34 pm |
|
|
- dudaktriyakisi demiş ki:
- Fuhrerr demiş ki:
- Valandil baban kiytirik mekanlarda birseyler karalamis guya bana sormusta ben soylememisim korkmusum. Dun butun osmanliyi yaklasik 50 kisiyi aldik msn konusmasina o babana agzima geleni saydim istedigi seyide tarif ettim gelsin bakalim buyursun. Adanaliyiz isteyene yerimiz belli. Buyursun gelsin bakalim. Birdaha fazla havalanmadan evel iki kez dusunun. Sonradan balon gibi sonersiniz boyle. Sende istiyosan gel sanada tarif ediyim. Monitor ardindan kiytirik mekanlara klavye falan yazmakla olmuyor. Gel goruselim kim klavye delikanlisi gorusuruz..
buda yüzsüzlük oluyor herhal Mohuahuahuahuahuahuahauuha
---edit---
Arkadaşlar biliyosunuz bende msn hep açıktır ama başında deilimdir, ya oyundayımdır ya dışarda vs çoğu zaman...
Dün bir geldim, bi yere çekmişler msjları okumaya kalksan 5 saat sürer, içerdekilerin çoğunuda tanımıyorum 50 den fazla adam var, dedim bune çıktım direk görünce...
Demek bu ---edit--- orayı toplayan
...
Ağzına geleni saymışmış
Anca msnde sayar zaten
Allah'dan farkında deilim, yoksa ordaki 50 kişinin arasında alırdı cevabını
...
Bu arada, bu pöhrerr Almanyadayım die geçinmiyomuydu
Hangi ara Adanaya geldi, anlaşılan 2 senedir korkudan kendini Almanyada gösteriyomuş
...
Bu arada ;
Hatırlarsınız arkadaşlar bundan bir kaç evel hepimize ---edit--- küfür eden bir video yayınlanmıştı bu forumda...
Bu pöhrerr adanalıyım diyince bende ip'den tarattım tesadüfe bakın ki o ip adreside adananın çıktı. Zaten başkasından beklemek hataydı, nerde ---edit--- bi hareket var bilki bu yapar...
Sende yürek deil zerre haysiyet olsa zaten gizli hesaplarla gelip burda küfür etmezsin...
...
Not: Bir oyunda dahi hile yapmadan oynamayı beceremeyecek kadar zavallı olan bu gibi şahıslarla uğraşmak zorunda kaldığımıza göre, Allah'ın bize bir sabır sınaması bu sanırım...
Not 2 : Pöhrerre hak ettiği tarzda bir mail yollandı bundan 1 ay kadar evel bir arkadaşımız tarafından bnm vasıtamla, ama cvp gelmedi
Not 3 : İstanbuldayım her geleni beklerim, bugüne kadar gelicem diyipde sonra sadece msnde küfür edip kaçanları çok gördük |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 9:29 pm |
|
|
fazla lafa gerek yok sılın su fuhrerırı kafamız rahat olsun kurtlar vadısıne dondu oyun baksana valandıl abımz polat alemdar fuhrer ıskender |
|
|
|
haydut_joker
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 9:31 pm |
|
|
- castle demiş ki:
- senı edırne yollarına beklerız burada soygun yapanın elını keserız merak etme sen show tımeye gozukme ordusu ezmesın senı klavye delıkanlıları dudaktıryakısı dogru solemıs bu cumleyle klavyenın arkdasından laf atarlar evının onune gıttınmı sut kesılerıler
show abim seni keser dudaktiryakisi amcam doğru söylmiş senin kendi adına yapacağın bişey war mı yoksa susta show abin le dudaktiryakisi amcan konuşsun 2. si ben yaklaşık 4 aylık haydutum 3 aya yakın bi zamanı edirne yunanistan tarafında geçti ben ölümsüz değilim ama işimi iyi yapıyorum orduları günbegün takip ediyorum o yüzden elimin kesilmesi ihtimali düşük . imkansız mı değil tabiiki |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 9:33 pm |
|
|
bunları yeni mi fark ettiniz ben savaştan dönerken yaklaşık 3 hafta önce görmüştüm ve gerçek dudak la come sandım |
|
|
|
FranSuVa1905
Moderatör
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 9:52 pm |
|
|
Sanki hece oyunu bir an gerçek kişiler sandım dikkatli bakınca anlaşılıyor |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Salı Mart 17, 2009 9:57 pm |
|
|
show abim seni keser dudaktiryakisi amcam doğru söylmiş senin kendi adına yapacağın bişey war mı yoksa susta show abin le dudaktiryakisi amcan konuşsun 2. si ben yaklaşık 4 aylık haydutum 3 aya yakın bi zamanı edirne yunanistan tarafında geçti ben ölümsüz değilim ama işimi iyi yapıyorum orduları günbegün takip ediyorum o yüzden elimin kesilmesi ihtimali düşük . imkansız mı değil tabiiki[/quote]
her haydutun sonu vardır tıpkı guzat gıbı ayak opturmusler guzata bır gun sanada optururler merak etme bana laf atcagına git çizgıfılmını ızle yoksa kaççak çizgifilmın |
|
|
|
Fuhrerr
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Çarş. Mart 18, 2009 4:53 am |
|
|
Hakaret içeren kısımları silmeye kalkıştığımda, hakaret dışında pek bir şey olmadığını fark ettim. Tüm mesaj silinmiştir. Terbiye sınırları içerisinde istediğinizi yazabilirsiniz; ama ötesine müsade edemeyiz. Morpheus |
|
|
|
kutuk
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Çarş. Mart 18, 2009 11:05 am |
|
|
Ben senin fuhrerr olduguna inanmiyorum.Konustugun dil onunla uyusmuyor ve bu sacma mesaji resmide yazmani tavsiye ederim eger sen fuhrersen. |
|
|
|
Fuhrerr
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Çarş. Mart 18, 2009 12:13 pm |
|
|
inanmıyorsan oyun içinden mesaj at. ---edit--- bu tuzaklara düşmeyik biz resmide yazmış çok zekisiniz siz ? OIyun ici mesaj at senmisin diye benim diye cevap dönecektir sana. Neyse daha muhattabiyetim yok bu forumla ben diyecegimi dedim. Valandile ozel mesajla adresı yolladım. Coklu konusmadada herkesın onunde verdım. ---edit--- Adres adres dıye tutturuyordu ya gorelım edit bakalım.. |
|
|
|
nicomedia1
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Çarş. Mart 18, 2009 12:18 pm |
|
|
---edit--- |
|
|
|
Fuhrerr
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Çarş. Mart 18, 2009 12:21 pm |
|
|
Aha bi klavye delikanlısı daha. ---edit--- |
|
|
|
Fuhrerr
|
Konu: Geri: multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır Çarş. Mart 18, 2009 12:43 pm |
|
|
---edit--- |
|
|
|
|
multilerle soygun nasıl yapılır insanalrın isimleri nasıl karalanır |
|
|