Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

BİRİ BODF Mİ DEDİ?????????

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
siffah

siffah

BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 11:47 pm

1- Evet, siffah eski oyunculardan apakaydır. Kimin ne olduğunu da az çok bilir o yüzden.
2- Ne zamandır haydutluk Osmanlıyı batırmak oldu?
3- Montaj için o hadiseleri görmeye gerek yok montaj yapmak isteyen yine yapar
4- Molla olayı zamanında siffah buralarda olsaydı yine birkaç kelam ederdi.
5- Blackstyle oyunu bırakmış durumda diyorum sen black misin diyor daha bir ksım kimse bu mu mantık algoritmanız?

not: Kaansabri bir ara uğra da matematik öğreteyim, arada belki insanlık da öğrenirsin.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Mart 20, 2009 11:59 pm

1.Peki siffah neden soyguncuları savunur?Neden apakay ismini kullanamaz?
2.Haydutluk'a özenildiğinden beri,savaşa gidenleri engellemek için haydutlar kullanıldığından beri ve Haydutlar yüzünden kimsenin ticaret yapma riskini alamadığından beri haydutluk osmanlıyı batırmak olarak adlandırılıyor.(He biide haydutların başımıza moderatör olarak atanmasından beri)
3.Bilemem.O yüzden yorum yok.
4.Sanmıyorum bunu yapacağını.
5.Burda sen kalkıp "Blackstyle oyunu bıraktı"dedin diye o adamın oyunu bıraktığı ispatlanmış olmuyor.He tabi aynı zamanda senin blackstyle olmasan bile onun ayakçısı olmadığını da ispatlamıyor.

Senin mantık algoritman bunu çözebilir mi bilemem ama kendimi tutamadım artık.Birilerinin korkaklığından başkalarını aracı yapmasından hatta burda bile multi yapıp(bu forumdan bahsediyorum)kimilerini karalamasından ya da savunmasından gına geldi.
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 12:23 am

turkscihad demiş ki:
1.Peki siffah neden soyguncuları savunur?Neden apakay ismini kullanamaz?
2.Haydutluk'a özenildiğinden beri,savaşa gidenleri engellemek için haydutlar kullanıldığından beri ve Haydutlar yüzünden kimsenin ticaret yapma riskini alamadığından beri haydutluk osmanlıyı batırmak olarak adlandırılıyor.(He biide haydutların başımıza moderatör olarak atanmasından beri)
3.Bilemem.O yüzden yorum yok.
4.Sanmıyorum bunu yapacağını.
5.Burda sen kalkıp "Blackstyle oyunu bıraktı"dedin diye o adamın oyunu bıraktığı ispatlanmış olmuyor.He tabi aynı zamanda senin blackstyle olmasan bile onun ayakçısı olmadığını da ispatlamıyor.

Senin mantık algoritman bunu çözebilir mi bilemem ama kendimi tutamadım artık.Birilerinin korkaklığından başkalarını aracı yapmasından hatta burda bile multi yapıp(bu forumdan bahsediyorum)kimilerini karalamasından ya da savunmasından gına geldi.

+1
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 12:35 am

1- Siffah oyunu bıraktı bırakmamış olsaydı da apakay adıyla değil siffah adıyla yazardı.
2- Ticaret Osmanlı için yapılıyors ödenek kullanılır yok şahıs kendi için yapıyorsa da riskeleri göze almalıdır.
3- Bilirsin gayet de iyi bilirsin. Montaj için saklanan o hadiselere gerek yok.
4- Siffahı (ya da beni) ne kadar tanıyorsun da peşin hükümlü konuşuyorsun?
5- O senin yazdıkların ispatlanmıyorsa benim black olduğum ya da yalakası olduğum hiç ispatlanmıyor. Ben yazımı yazdım inan ya da inanma bu sana kalmış. Kaldı ki tarafsız bir şekilde belirttim black kısmını adam oyunu bıraktı dedim ama siz hala öküz altında buzağı peşindesiniz.

Ben korkaklıktan adımı saklıyor değilim. Benim adımı yazmama sebebim tam olarak şuanki durumdandır. Yani sizlerin adıma bakarak yazdıklarıma cevap verecek olmanızdandır. Ama madem çok merak ettiniz adımı söyleyeyim de rahatlayın.

Oyun adım : BarbakHAN
Kasaba : Akhisar
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 11:10 am

1.Belli oluyor zaten Very Happy
2.Sanki ben oraya tek zorluk ticaret yazmışım gibi sadece ona cevap verebiliyorsun bu mu yani
3.Asıl sen beni ne kadar tanıyorsun da böyle konuşuyorsun.Bu dalavere işlerde senin kadar tecrübeli değilim.
4.Yazdıkların seni tanımama yetiyor.
5.Yalakası olduğun şöyle ispatlanıyor.Burda herkes bir hırsızı bir haydutu kınarken sen kalkıp onu savunuyorsun.Bu neyin belirtisi?

Tabiki de senin adına bakarak cevap verecez.Eğer adın daha önce ne gibi işlerde geçtiyse seni o şekilde tanıyor olucaz çünkü.Ben zaten rahattım.Adını söyleyerek rahatlayan tek kişi sen olabilirsin burda.Çünkü adını söylemediğin her mesajında bir korkak olarak anılacaktın.
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 1:14 pm

Kardeşim anlama sıkıntın mı var. Ben black doğru yapmıştır mı yazdım? İstersen bi tekrar oku. Ben adamın neden soygunculuk yaptığına açıklık getirdim. objektif bi bilgi verdim sana sense dediğim gibi öküz altında buzağı peşindesin.
2- Tabi ki sadece ticaret kısmına cevap vereceğim çünkü haydutların çıkardığı diğer sorunlar edirne sancağı tarafında geçerli sorunlardır saruhan tarafında değil.
3- Ben seni tanımıyorum o yüzden peşin hükümlü de konuşmuyorum zaten.
4- Ne kadar tanıdığını görebiliyorum.
5- Ben black doğru yapmıştır mı yazdım?
İstersen bi tekrar oku. Ben adamın neden soygunculuk yaptığına açıklık
getirdim. objektif bi bilgi verdim sana sense dediğim gibi öküz altında
buzağı peşindesin.

Bir insan bir konuda yorum yapıyorsa adına bakarak cevap verebilirsin ama sana arşimet prensibine göre suyun kaldırma kuvveti var diyorsa önce bi adına bakayım ona göre inanır ya da inanmam dersen olmaz. Benim ne korkaklık ne gizlenmek falan gibi korkularım yok. Adıma bakarak da yorum yapabilirsin benim ne yaptığım ne yapmadığım bellidir. İyice araştır istersen memnun olurum hatta.
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 1:30 pm

siffah demiş ki:
blackstyle artık siyaseti ve oyunu bırakmıştır gider ayak sevmediği kişilerle biraz uğraşmak istemiş. yaklaşık 1,5 aydır oyuna 5 dakikadan fazla girmiyor siyaset yapmıyor meyhanede takılmıyor daha neyin peşindesiniz de yok efendim bodf falan diye zorluyorsunuz.
Bir de bu SKH itaat ordusu bi hadise koyunca niyeyse hep hadiselerini gizliyorlar niye acaba?
Rolling Eyes

imza
Siffah
Baya objektifmiş ha Very Happy Burda ki mesajında birilerine gönderme yapıyorsun sonra objektifdim falan diyorsun.Buna kendin de inanaıyormusun

Ayrıca birader suyun kaldırma kuvveti ispatlanmış birşey onu tartışırken tabiki de tartıştığımız kişinin ismine bakarak cevap veremeyiz.Ama senin sözlerin nerde kanıtlandı ki biz senin ismine bakmadan cevap verelim.
siffah

siffah

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Mart 21, 2009 8:21 pm

Kırmızıya almadığın kısım blackin soygunculuk sebebidir ve açıklama gayet nettir arkadaşım. black iyi yapıyor falan demiş miyim? kimi soyacağını kesin biliyor demiş miyim? adamın niye soygunculuk yaptığını belirtmişim de mi?
turkscihad

turkscihad

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mart 23, 2009 6:18 pm

siffah demiş ki:
Kırmızıya almadığın kısım blackin soygunculuk sebebidir ve açıklama gayet nettir arkadaşım. black iyi yapıyor falan demiş miyim? kimi soyacağını kesin biliyor demiş miyim? adamın niye soygunculuk yaptığını belirtmişim de mi?
Yok çok objektifim demiştinya hani.O kırmızıyla işaretli olan yerlerde bir objektiflik göremedim Smile
The Spartans

The Spartans

MesajKonu: Geri: BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? BİRİ BODF Mİ DEDİ????????? - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Mart 23, 2009 11:10 pm

turkscihad demiş ki:
siffah demiş ki:
Yok çok objektifim demiştinya hani.O kırmızıyla işaretli olan yerlerde bir objektiflik göremedim Smile

Evet +1

BİRİ BODF Mİ DEDİ?????????

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2