Canko
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 6:02 am |
|
|
bu guzel bir yenilik fakat sunu unutmayin ki arada giden emekler olursa bunlarin arkasinda elbette bir art niyet olacaktir. bir iki sene emek ver sonra hata oldu PARDON he. bu kuralida keyfi olarak KULLANABILECEK olan KEDI,BOCEK, KUS, FIL YADA SIRIK gibi turlu turlu canlilar varsa aman dikkat etsinler sert duvara carpmasinlar. herkes isini adam gibi yaparsa adalet yerini bulur, adaleti dagitanlar bunu kullanirsa icinde bogulur bunu unutmasinLAR. Bizleri forumdan banlayanlar bizsiz yapamadiklari icin burayida yakin takip ederler onlar iyi anladi. KFC nin multiciklerine de ayrica duyrulur... bu cark nasil doner iyi biliriz, o yuzden su siler bu siler gibi gereksiz yorumda yapmayin NOT: Bu yazidan hic bisey anlamayan arkadaslar hic kafasina takmasin bisey , ustlerinede alinmasinlar lutfen:) anlayan anladi:) |
|
Aksen090
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 6:23 am |
|
|
canko hocam sen bişey diyosan vardır bir bildiğin... |
|
Emaar
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 9:03 am |
|
|
degisen bisey yok cifte standart devam ediyo |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 10:03 am |
|
|
oh oh ne kadar yakalansa o kadar iyi biz bir multiciye değil tüm multicilere karşıyız biz bir soyguncuya değil tüm soygunculara karşıyız biz bir isyancıya değil tüm isyancılara karşıyız Arkadaşlar gerçekten silinen arkadaşınızda olsa üzülmeyin nitekim bu oyunu çekilmez hala getirenler onlar |
|
kartal13
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 10:30 am |
|
|
ha bu arada güzat köprülüye başvuran yeni oyuncular şartsız alınır, yaklaşık 6 ay önceki yazımda dile getirmiştim
- nicomedia1 demiş ki:
- Nicomedia1:bende iyiyim tesekkür ederim. İlk önce köprülü ailesinden baslamak istiyorum. Siz bu aileyi ne amaçla ve neden kurdunuz? Kurarken yanınızda kimler vardı? Kurulduktan sonra sarköy secimleri oldu ve secimler tartısmalı gecti sarköy seçimlerinin iç yüzünü anlatırmısınız?
Kartal13: büyük ailelerin çok başarılı olduğunu gördüm ama başarı herşey değildi yeni oyuncuları aralarına almıyorlardı belki haklıydılar güvensizlikti sebep,ama yeni oyuncuların oyunu sevebilmeleri , oyuna adapte olabilmeleri ve destek görebilmeleri için bir aileye alınmaları gerektiğini düşündüm köprülü ailesini bu yüzden kurdum |
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 11:10 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- ha bu arada güzat köprülüye başvuran yeni oyuncular şartsız alınır, yaklaşık 6 ay önceki yazımda dile getirmiştim
- nicomedia1 demiş ki:
- Nicomedia1:bende iyiyim tesekkür ederim. İlk önce köprülü ailesinden baslamak istiyorum. Siz bu aileyi ne amaçla ve neden kurdunuz? Kurarken yanınızda kimler vardı? Kurulduktan sonra sarköy secimleri oldu ve secimler tartısmalı gecti sarköy seçimlerinin iç yüzünü anlatırmısınız?
Kartal13: büyük ailelerin çok başarılı olduğunu gördüm ama başarı herşey değildi yeni oyuncuları aralarına almıyorlardı belki haklıydılar güvensizlikti sebep,ama yeni oyuncuların oyunu sevebilmeleri , oyuna adapte olabilmeleri ve destek görebilmeleri için bir aileye alınmaları gerektiğini düşündüm köprülü ailesini bu yüzden kurdum Kimseye bundan daha iyi bir cevap verilemez Her daim Arkandayım üstad her türlü olayda Multiyede geçmişde karşı olduğum gibi bugünde yarın da karşı olacağım... |
|
ahmetseker
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 2:38 pm |
|
|
Edirnede tavukçu basbas bağırıyor bunlar benim multilerim diye, sürüyor foruma kendisinin söylemeye cesaret edemediği şeyleri söyletmeye gerçek yüzünü göstermeye, yollara sürüyor soygun yapmaya, seçimlerde kırklarelinde normalde boş kalacak olan kendi sandığına oy attırmaya...bunlara karşı bir şey yapılmadıktan sonra ne yapılırsa yapılsın yarım kalır. |
|
Attila
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 3:09 pm |
|
|
Fuhrerr ve multisi Beyoglu silinsin Osmanlıdaki bu yüksek tansyon normalleşir. |
|
skywalker22
Moderatör
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 6:53 pm |
|
|
- Attila demiş ki:
- Fuhrerr ve multisi Beyoglu silinsin Osmanlıdaki bu yüksek tansyon normalleşir.
keşke tek onların silinmesiyle multi işi kökten kazınsa ama keşke..
merak etme bir fuhrer gider bir fuhrer gelir..
bizde bu zihniyet oldukça.. |
|
castle
|
Konu: Geri: Multi yapanlar ve bundan fayda sağlayanlar Paz Mart 22, 2009 7:00 pm |
|
|
bunlara ole bır sey yapmak gerekkı fuhrer sana seslenıyom ev adresını ver bır çay ıçmeye gelem yha |
|