|
7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor |
|
|
Sizce kim kazanır? | KaracabeySpor | | 31% | [ 8 ] | GönenSpor | | 69% | [ 18 ] |
| Toplam Oylar : 26 | | Anket kapatıldı |
|
Yazar |
Mesaj |
dj.emmre
|
Konu: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 8:08 am |
|
|
7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Macı Baslamıs bulunmakta Tum Osmanlı Halkına duyrulur...
Not:Anketler 1 gün sürer...Sonuc yazılır sonra kullanan oylar gecerli deildir...Sabah 8 de baslar ertesi sabah 8 de biter.
Not2: Her 10 oy bir gol'e eşittir...
Not3:Beraberlik durumunda en yuksek oyu alan takım yener...
- Alıntı :
- Üst Tura Atlayan Takımlar:
-KırklarEli FC -GemlikZeytinSpor -TekirdağSpor -ÇanSpor -EzineGücüSpor -KeşanBirliğiSpor |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 8:14 am |
|
|
ilk oy benden gönene |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 11:54 am |
|
|
yazayım bu maç üste gelsin karışmasın |
|
|
|
Attila
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 12:00 pm |
|
|
GS |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 1:34 pm |
|
|
Ben Karacabeyi Destekliyorum Acıkcası Bursa Sancağının Tek temsilcisi
|
|
|
|
Mit
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 3:05 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- Ben Karacabeyi Destekliyorum Acıkcası Bursa Sancağının Tek temsilcisi
valla benim icin farketmez bende Karacaybey'i seçtim. |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 3:14 pm |
|
|
Vallah ben oy kullanmıcam
Biri RK'ya ilk başladığım kasaba diğeri komşu kasaba
Berabere kalsınlar |
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 3:38 pm |
|
|
gönen bu hesabımla ilk doğduğum kasaba |
|
|
|
castle
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 3:40 pm |
|
|
bastır karacebey |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 4:50 pm |
|
|
- Capanoglufetihbey demiş ki:
- Vallah ben oy kullanmıcam
Berabere kalsınlar Ver işte Karacaya... |
|
|
|
Capanoglufetihbey
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 4:56 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
Berabere kalsınlar Ver işte Karacaya... Bide Turnuvanın Başkanı olucaksın |
|
|
|
Gokberk Cem
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 5:06 pm |
|
|
Gönen'e oyum |
|
|
|
Gokberk Cem
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 5:09 pm |
|
|
GÖNEN SPOR GÖNEN SPOR GÖNEN SPOR |
|
|
|
Pasadede
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 5:10 pm |
|
|
bu macı alacaz baska yolu yok!!! |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 5:10 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
Berabere kalsınlar Ver işte Karacaya... Bide Turnuvanın Başkanı olucaksın Kırmızı kart verdirtme bana
Bu turnuva guzel oldu ya sinirden sitiresden uzakk demi arkadaslar??? bi +1'leri gorem... |
|
|
|
recep298
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 7:00 pm |
|
|
|
|
|
|
islam44.
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 7:08 pm |
|
|
evt.sayın seyirciler gönen 1-0 öne geçiyor |
|
|
|
Bariscik
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 7:11 pm |
|
|
- Gokberk Cem demiş ki:
- GÖNEN SPOR GÖNEN SPOR GÖNEN SPOR
|
|
|
|
Aksen090
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 7:18 pm |
|
|
- dj.emmre demiş ki:
- dj.emmre demiş ki:
Berabere kalsınlar Ver işte Karacaya... Bide Turnuvanın Başkanı olucaksın Kırmızı kart verdirtme bana
Bu turnuva guzel oldu ya sinirden sitiresden uzakk demi arkadaslar??? bi +1'leri gorem...
gerçekten çok güzel oldu.. böyle şeyler oyunu güzel kılıyor... |
|
|
|
kartal13
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Ptsi Mart 23, 2009 7:34 pm |
|
|
dj emreye teşekkürler stresimizi aldığı için oyunun oyun olduğunu bilmek çok güzel değilmi emre |
|
|
|
EmirBerkKorkmaz
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Salı Mart 24, 2009 12:04 am |
|
|
Gönen diyelim bari:) |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Salı Mart 24, 2009 12:23 am |
|
|
- kartal13 demiş ki:
- dj emreye teşekkürler stresimizi aldığı için oyunun oyun olduğunu bilmek çok güzel değilmi emre
Artık kendimi kaptırmıyorum...
Kırdıklarım varsa özür dilerim... |
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Salı Mart 24, 2009 12:38 am |
|
|
EzineGüçüSpor Klübü 1456 |
|
|
|
dj.emmre
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Salı Mart 24, 2009 12:41 am |
|
|
1457 olmasın
|
|
|
|
karabela93
|
Konu: Geri: 7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor Salı Mart 24, 2009 12:42 am |
|
|
amblemde bile 56 yazıyo 1456 ne 57 si |
|
|
|
|
7.Maç; Pazartesi günü :KaracabeySpor - GönenSpor |
|
|