Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Rönesans Krallıkları Alternatif Forumu

RK KRALLIKLAR Rönesans Krallıkları Oyununun Sevenleri Tarafından Yapılan Alternatif Bir Forumdur.

AnasayfaAnasayfa  GaleriGaleri  Latest imagesLatest images  AramaArama  Kayıt OlKayıt Ol  Giriş yapGiriş yap  Yeni İletilerYeni İletiler  RK Dünya HaritasıRK Dünya Haritası  

Adminler..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Sayfaya git : Önceki  1, 2
Yazar Mesaj
@li

Adminler.. - Sayfa 2 Vide
MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 10:11 pm

Ta ne zamandır parayla nick değiştirme kafa değiştirme çıkacaktı Evil or Very Mad Evil or Very MadEvil or Very Mad
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Haz. 27, 2008 10:40 pm

şuan piyango usulü biletlerine talihli çıkanlara yapcaklar
Melike

Melike

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 10:10 pm

tiger1617 demiş ki:
Melike demiş ki:
Bence cok hos olmus böyle karakterler, ama yüzümüzün oyundaki karaktere uyup uyamayacagini bilemeyiz tabi. Fakat her oyuncuya bunu yapmak epey is, belki sadece adminler icin yapmislardir. Acaba solonbita'yi da yapmislar midir, neye benzedigini cok merak ediyorum Laughing

İyikide yapmamışlar, gece rüyamıza girerdi sonra Very Happy Very Happy Very Happy

Belki de bizi korkutmamak icin, Brad Pitt yada Angelina Jolie resmi yollardi kendisi diye lol!
infini

infini

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedC.tesi Haz. 28, 2008 10:27 pm

ona olacak foto recep ivedikde denizden çıkış sahnesinde gönderme yapılan şahıs Twisted Evil
Exelance

Exelance

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 1:09 am

hersey olacak,kodlanacak,gelecek,acılacak iyi güzel sevınıyoruz da ne zaman olacak bunlar yıl gectı tık yok Evil or Very Mad
@li

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 11:41 am

hiçbir şeyin kodlancağı yok.Mmd seçimleri kazandıgında koloni açılcaktı divan seçimleri geldi hala acılacak Evil or Very Mad Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad
Lojistik

Lojistik

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 2:03 pm

birine benziyo ama kime? Rolling Eyes
muhittinq

muhittinq

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 3:29 pm

Arkadaşlar hala multiden idamlar oluyorken adamlar bizim ülkeye ne kasaba kodlarlar nede oyunla ilgili güzel şeyler.Aslında biraz abartılı olacak ama boşuna bekliyoruz.Kodlamalar Fransa ve İngiltere de oluyor.Çok istiyorsanız oradan girin Wink
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 3:49 pm

@li demiş ki:
hiçbir şeyin kodlancağı yok.Mmd seçimleri kazandıgında koloni açılcaktı divan seçimleri geldi hala acılacak Evil or Very Mad Evil or Very MadEvil or Very MadEvil or Very Mad

Bu gidisatla daha çok bekleriz.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 3:56 pm

Mit demiş ki:
@li demiş ki:

Bu gidisatla daha çok bekleriz.
NE DEMEK BU SIMDI, LUTFEN SOYLERMISIN,
Mit

Mit

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPtsi Haz. 30, 2008 4:06 pm

Rakiplerini silmek için multi açip küfür edenler,
Oyun kurallarini bilmeden multi açanlar,
Yok hesabi silindigi için digerlerin hesaplarini hacklamaya çalisanlar,
Multi açip pazari bosaltanlar,
vs..

bu tür kisiler oldugu sürece Osmanli kalkinamaz.
@li

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 9:38 pm

Mit haklı konusuyor.Böyle multi olayları olduktan sonra kalkınmamız zooor....
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 11:09 pm

ne yani oyunu mu bırakalım çoçuklar gibi....
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 11:19 pm

malsi demiş ki:
ne yani oyunu mu bırakalım çoçuklar gibi....
kimse sana oyunu bırak demiyor
sadece zamana ihtiyaç olduğu söyleniyor
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 11:27 pm

yok niyetim de yok ben bu tarihi oyunda Osmanlı'yı bırakmam sadece sizin niyetinizin ne olduğunu öğrenmek istemiştim.
eskisehirli

eskisehirli

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 11:33 pm

benim niyetim osmanlı gelişsin die uğraşmak
@li

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 11:36 pm

Bizim niyetimiz osmanlıyı geliştirmek oyunun bırakmakla nasıl bir alaka kurdun anlayamadım?
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 11:38 pm

aynen kardeş inan ki hem akrabalarımla da görüşüyorum 2 tanesi bakacak vakit buşduklarında belki yeni ve heyecanlı oyuncular kazanmış oluruz. 1 tanesi daha ciddiye aldı ve araştıracak.
malsi

malsi

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedPerş. Tem. 17, 2008 11:40 pm

@li demiş ki:
Bizim niyetimiz osmanlıyı geliştirmek oyunun bırakmakla nasıl bir alaka kurdun anlayamadım?
ya hayır yazışmalarımız öyle biyere kaydı ki artık negatif düşünüyorsunuz gibi geldi bana.
Isoberto

Isoberto

MesajKonu: Geri: Adminler.. Adminler.. - Sayfa 2 Icon_minipostedCuma Tem. 18, 2008 1:24 am

Arkadaşlar adminler o kadar şey kodlayacağına,bazı siteler gibi(mesela bux.to dan para aktarılan bi site vardı alert pay mı ne)direk ip adresini alacak ve yeni bir hesap açmasını engelleyecek bir şey yapsalar çok daha makbul geçer Very Happy

Adminler..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
2 sayfadaki 2 sayfası Sayfaya git : Önceki  1, 2